Kısa bir süre önce formda yeniden alevlenen tartışma konularından biri yeni levellerin ne zaman geleceği üzerine olmaya başladı. Ümitvar olan aradaşlarımız çoğunlukta gibi görünmekte.
Peki somut deliller neyi gösteriyor?
Oyunda devam ettiği sürece illa ki level artışı olacak bu bir kesin. Ancak biz bu konunun zamanına dikkat çekmek istiyoruz. Sevgili Developerimiz Nerull; yaz bombası patlattı =>viewtopic.php?f=52&t=111928
Korkum o ki bu bir geçiştirme olmasın.
Oyunda 150 lwl yönetici karakter gördüğüm için içim rahat lwl altyapısı var ama böyle geçiştirici acıklama ya da indirim ne derseniz beni daha da ümitsizleştiriyor ve ikv Mevlüt Dinç'in "üvey oğlu mu ?"sorusunu aklıma getiriyor. Görünen o ki 59 levelin yakın bir tarihte geleceğine dair bir iz görünmüyor. Konu burda uzayıp gidiyor...
Bir de kendimize soralım neden 59 level gelsin istiyorsuz?
Bu soruya benim dolu dolu cevabım var. belki hepsini sıralayamacağım ama bir kaçına değineyim.
-59 gelsin cünkü bu 69 habercisi: Oyun gelişsin artık yerinde saymak sıkıcı.!
-59 ve dahi 69 gelsin çünki artık şu full Bıçak savaşçıyı iki yücelenli savaşçı kesemesin. Oyun oyuna benzesin. Zaten bu konu ayrı bir tartısma konu olacak kadar derindir. Ne kadar garip oyunda bir sınıf diğerine tek atabiliyor.! Hatta iksirle savaşçıya da tek atılmaya az kaldı.! Karakter sınıfları arasındakı adaletsizlik ve hasar-savunma dengesizliği çok bariz ortada. Yeni lwller bunun düzelmesini sağlayacak diye ümit ediyorum.
-Yeni görevler ve yeni maceralar yepyeni hikaye ve yapopzun bir parçası daha...
-Belki yeni itemler ve tılsım ve kim bilir daha fazlası.
-Materyaller vs.. ve ve ve dahası.
Sizin eklemek istedikleriniz muhakkak vardır. İsteyen de ekleyebilir.
Biraz da öz eleştiri yapalım. Daha yeni asaları fulledik yeni akçe harcadık.. Ne olcak bu durum ? Yazık olacak tabiki..
İkv ne düşünüyor? 59 level Mihmandar Asa* geldiğinde ne de olsa yine yükseltecekler en iyisi her gecen gün yükseltme yapıyorlar sımdı %70 i yükseltsin biz paraları alalım sonra gerisi düşünürüz mü ? Aksi olsa idi zaten 6 yılda 49 lwl de kalmazdık !!!!!!
İkv'ye yönelik ağır ama ciddi bir suçlamadır bu.
Bu konuda sizler neler düşünüyorsunuz aradaşlar?
*Asa ismi imgeseldir.
59 Levelin Ne Zaman Geleceğine Dair Bir Tartışma
- TayfaxUyKuSuZzZ
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı İstiklal Iııı
59 Levelin Ne Zaman Geleceğine Dair Bir Tartışma
- TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı
[Beta]'dan beri;
Tayfaxuykulu
Tayfaxyarıuykulu
Losgalacticos
[Beta]XxMtMevaxX
[Beta]Mtmeva
Ve kaybolan daha nicesi...
Facabook İletişim
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: 59 Levelin Ne Zaman Geleceğine Dair Bir Tartışma
59 Seviyeyi Gözünüzde Çok Büyütüyorsunuz Böyle Konular Açarak. Belki Direk 69 Gelecek 20 Seviyelik Bir Artış Görünecek. Hiç Bir Faaliyet Görünmüyor Demişsiniz. Size Sorarım 49 Seviye Geldiğinde Kim Derdi Çemberlitaş , Sığınak , Miğrat Gelecek Diye ? Büyük Hol Son 6 Aya Kadar Belli Bile Değildi. Kısacası Yenilikler Her Zaman Gelir Fark Edemezsiniz
Şu Hasarlar Konusunda Katılıyorum Artık Maksimum Hasarın Öncülüğü Sona Ermeli Ve ELEMENT Değerlenmeli Tek TİP olarak Bırakılmamalı Savaşçı Rekabetin Artması İçin Güç Dengelerini Düzeltmeleri Gerekir.
Tılsımlar da Değişim Olur Mutlaka Bu Saatten sonra Vazgeçilmez bir Parçadır Tılsımlar Misal Karaköy Bölgesi Gelir Ardından Tılsımları İçin Heybeli Ada veya Miğrat Gibi Bir Bölge ile Bağlanabilir .
++ Basma Konusuna Gelince Ben Bu İşlemi Gereksiz Bulanlardan Biriyim . Seviyeler Arttıkça Bunların Değeri Azalacak ++ Geri Verilebilir Oyunculara Yeni İtemlere Basılır Bu da Geçer Gider.
6 Senedir 49 Seviye Değil Kademeli Bir Şekilde 29 - 39 ve Yaklaşık 4 Senedir 49 Seviyedeyiz ve Bu Seviye İçerisinde Miğrat - Sığınak Sonradan Çemberlitaş Ardından Topkapı ve Büyük hol Eklendi Yani Boş 4 Sene Değil Ama İçerik Bakımından Fazla Zengin Değildi Büyük Hol Hikayesi Bakımından da Kısır Kaldı Klanların Faaliyete Geçmesi Gerekiyordu Ama Geçemez Çünkü En Başta Lonca Sistemini Devreye Soktular Çemberlitaş Lonca Sistemine Uyuyor ve Yoğunluk Oraya Kayıyor . Eğer İlk Önce Büyük Hol Getirip Ardından Çemberlitaş ve Lonca Sistemi Gelseydi Bence Daha Farklı Olurdu. Oyun Sistemini Lonca sisteminin Bozduğunu Düşünüyorum.
Gel Gelelim İleride Ne Olacak Oyunun Hikayesi Kıyamet ve Gayet Geniş Bir Konu İstanbul'un Her Bölgesi Oyuna Girebilir .
Uzar Gider Konular Klan Savaşları Yerini Lonca Savaşlarına Bırakacak Gibi Görünüyor Şu an İçin Benim Gözümde . Ve Lonca Savaşları Sürekli Olurken Klan Savaşları Belirli Aralıklarda Şiddetli Bir Şekilde Olacak Diye Düşünüyorum . Her Klanın Başında 1-2 GM ve Çevresinde 100 ü Aşkın Oyuncu Birbirleriyle Çarpışacak Tabi Bu Laga Neden olabilir Bunun İçin de Gerekli Yenilemeler Yapılmalı Sunucularda
Neyse Fazla Muhabbet cildi Bozar
İyi Forumlar
Meran/ Dumanistt
Şu Hasarlar Konusunda Katılıyorum Artık Maksimum Hasarın Öncülüğü Sona Ermeli Ve ELEMENT Değerlenmeli Tek TİP olarak Bırakılmamalı Savaşçı Rekabetin Artması İçin Güç Dengelerini Düzeltmeleri Gerekir.
Tılsımlar da Değişim Olur Mutlaka Bu Saatten sonra Vazgeçilmez bir Parçadır Tılsımlar Misal Karaköy Bölgesi Gelir Ardından Tılsımları İçin Heybeli Ada veya Miğrat Gibi Bir Bölge ile Bağlanabilir .
++ Basma Konusuna Gelince Ben Bu İşlemi Gereksiz Bulanlardan Biriyim . Seviyeler Arttıkça Bunların Değeri Azalacak ++ Geri Verilebilir Oyunculara Yeni İtemlere Basılır Bu da Geçer Gider.
6 Senedir 49 Seviye Değil Kademeli Bir Şekilde 29 - 39 ve Yaklaşık 4 Senedir 49 Seviyedeyiz ve Bu Seviye İçerisinde Miğrat - Sığınak Sonradan Çemberlitaş Ardından Topkapı ve Büyük hol Eklendi Yani Boş 4 Sene Değil Ama İçerik Bakımından Fazla Zengin Değildi Büyük Hol Hikayesi Bakımından da Kısır Kaldı Klanların Faaliyete Geçmesi Gerekiyordu Ama Geçemez Çünkü En Başta Lonca Sistemini Devreye Soktular Çemberlitaş Lonca Sistemine Uyuyor ve Yoğunluk Oraya Kayıyor . Eğer İlk Önce Büyük Hol Getirip Ardından Çemberlitaş ve Lonca Sistemi Gelseydi Bence Daha Farklı Olurdu. Oyun Sistemini Lonca sisteminin Bozduğunu Düşünüyorum.
Gel Gelelim İleride Ne Olacak Oyunun Hikayesi Kıyamet ve Gayet Geniş Bir Konu İstanbul'un Her Bölgesi Oyuna Girebilir .
Uzar Gider Konular Klan Savaşları Yerini Lonca Savaşlarına Bırakacak Gibi Görünüyor Şu an İçin Benim Gözümde . Ve Lonca Savaşları Sürekli Olurken Klan Savaşları Belirli Aralıklarda Şiddetli Bir Şekilde Olacak Diye Düşünüyorum . Her Klanın Başında 1-2 GM ve Çevresinde 100 ü Aşkın Oyuncu Birbirleriyle Çarpışacak Tabi Bu Laga Neden olabilir Bunun İçin de Gerekli Yenilemeler Yapılmalı Sunucularda
Neyse Fazla Muhabbet cildi Bozar
İyi Forumlar
Meran/ Dumanistt
59 seviye bile çok ama gelebilir fakat artık grup bölgesi olmasın. Elment ve maksimum hasar değiştirilsin tıpkı 39 seviye sınırında ki gibi. Element setler ve maksimum hasarcılar ayrılsın.
Grup bölgleri yerine tekrar itemlerin devri başlasın para verelim üretelim maden çekelim düşürelim ki eğlence artsın ne öyle 2 saat bir gb atıp bir şey düşürememek...
Eğer böyle olursa 39.seviye sınırı gibi şenlik ortamı olur bir çok kişi oyuna tekrar başlar...
Grup bölgleri yerine tekrar itemlerin devri başlasın para verelim üretelim maden çekelim düşürelim ki eğlence artsın ne öyle 2 saat bir gb atıp bir şey düşürememek...
Eğer böyle olursa 39.seviye sınırı gibi şenlik ortamı olur bir çok kişi oyuna tekrar başlar...
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
- carizmatixx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bazı yerlerde haklılık payın var ama önemli olan iş biraz yenilik getirmeye istekli olmak yada birşeylerle ugraşmak. Şimdi kabul edin yenilik gelicek olsa 2 ay önceden başlarlardı duyurmaya. Ben pek gelicegini düşünmüyorum.Silahlar çöp olucak yeni bölge gelmesin diyenler o zaman silah gelmesin bida yükseltmekle ugrasmak istenmiyorsa silahların yükselimi saglansın yani çözüm çok zor degil önemli olan bazı şeyler için çabalamak. Ben eski ışıgı göremiyorum açıkçası.. Bazı şeyler gözden geçirilmeli oyunculara hitap eden yenlikler yapılmalı. Para harcıyorsak karşılıgını almalıyız bunu bi iş gibi düşün karşılıklı gelir ilişkisi ?

<Raiders Of Anotolia>
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Yok
Bütün Başlıkları Tek Tek Dolaşıyorumda Oyun Fena Halde Çöküşe Geçmiş Durumda Farklı Farklı Fikirler,Düşünceler,Sitemler Ortaya Çıkmış Bunları Bir Yetkili Alıp İyice Üstünden Geçip Hızlı Bir Çıkış Yaparsa İkv Baya mesafe Kateder Ama Böyle Yerinde Sayarak Devam ederse 2 Yılda Bir yenilik Gelirse Oyun Kapanma Yolunda Hızla İlerler
Bizdemi Dirensek Ne yapsak Sesimizi Duyurmaya Çalışsak
Forum Ayağa Kalkmış Gerileme Döneminden Dolayı Kısacası
#DİRENİKV
#DİRENİKV
#DİRENİKV
#DİRENİKV
#DİRENİKV
#DİRENİKV
#DİRENİKV
#DİRENİKV
#DİRENİKV
#DİRENİKV
#DİRENİKV
#DİRENİKV
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- TayfaxUyKuSuZzZ
- İskele Babası
Bundan iki sene önce oyun daha küçüktü reklam yapsa da hitap edeceği kesim çok azdı ama şimdiden reklamlarını yapmaya başlamaları gerekirdi. Düşün bi; 5 dklık bir video yeni lwlleri anlatıyor yep yeni silahlar acayip bir skill hiç bilmediğin.. vs vs yayınlasalar bile millet iştaha gelir.. Yani oyunun canlanması kesin ve zaten İkv'nin istediği de bu zaten. Bence senin de dediğin gibi büyük hol gibi önceden haber verecekler.DuMaNisTT yazdı: ***
Büyük Hol Son 6 Aya Kadar Belli Bile Değildi. Kısacası Yenilikler Her Zaman Gelir Fark Edemezsiniz
6 Senedir 49 Seviye Değil Kademeli Bir Şekilde 29 - 39 ve Yaklaşık 4 Senedir 49 Seviyedeyiz ve Bu Seviye İçerisinde Miğrat - Sığınak Sonradan Çemberlitaş Ardından Topkapı ve Büyük hol Eklendi Yani Boş 4 Sene Değil
Meran/ Dumanistt
+ basmaları geri vereceklerini zannetmıyorum. Belki aktarim yolunu açarlar. o da çok ileri zamanlarda belki.
Benim kastetdiğim toplam altı senede 49 level olmasıydı... Beta oyuncusuyum zamanlarını iyi biliyorum. Ama neticede oyun acık betadan sonra 6 sene içinde ancak 49 levele kadar gelebilmiştir. Bu da bir garipliktir.
Bak bu güzel bir teklif Mustafa. Element neden boşta dusun ki! Yaratıklardan düşen itemler ve üretimler.. çoklu kombinasyon.. Herkez max olamaz. itemlerinden hangisi daha değerli ise onunla takılır.. Eğlence artar. Tamamen katılıyorum..VaMoSBieN yazdı:
Haklı bir isyan ama oyunun ilerlemesi ve daha fazla zevk almak istiyorsak oyuncular olarak yine fedakarlığı yapan biz olacağız. O yükseltmeler gözden çıkacak!. Haklısın ama ne diyebiliriz ki! belki bir kaç fikir. Yeni silah olmasın- eee hani yenilik istiyorduk. Geri versinler- hiç zannetmiyorum. Hayırlısı. :=)carizmatixx yazdı:Bazı yerlerde haklılık payın var ama önemli olan iş biraz yenilik getirmeye istekli olmak yada birşeylerle ugraşmak. Şimdi kabul edin yenilik gelicek olsa 2 ay önceden başlarlardı duyurmaya. Ben pek gelicegini düşünmüyorum.Silahlar çöp olucak yeni bölge gelmesin diyenler o zaman silah gelmesin bida yükseltmekle ugrasmak istenmiyorsa silahların yükselimi saglansın yani çözüm çok zor degil önemli olan bazı şeyler için çabalamak. Ben eski ışıgı göremiyorum açıkçası.. Bazı şeyler gözden geçirilmeli oyunculara hitap eden yenlikler yapılmalı. Para harcıyorsak karşılıgını almalıyız bunu bi iş gibi düşün karşılıklı gelir ilişkisi ?
Farklar zenginliktir. Fikirler farklılaşmalı ki en iyi olanı ortaya çıksın. Diğer türlüsü bir kişinin keyfine göre bir şeyler tasarlayıp oynamasından ibarettir. Burda tartışılacak ki yönetim oyuncuların isteklerinden yana tercih yapacak. Çünki hitap kitlesi burda. Oyunda bir durulma olduğuda bir gercek.!kandemir yazdı:Bütün Başlıkları Tek Tek Dolaşıyorumda Oyun Fena Halde Çöküşe Geçmiş Durumda Farklı Farklı Fikirler,Düşünceler,Sitemler Ortaya Çıkmış Bunları Bir Yetkili Alıp İyice Üstünden Geçip Hızlı Bir Çıkış Yaparsa İkv Baya mesafe Kateder Ama Böyle Yerinde Sayarak Devam ederse 2 Yılda Bir yenilik Gelirse Oyun Kapanma Yolunda Hızla İlerlerBizdemi Dirensek Ne yapsak Sesimizi Duyurmaya Çalışsak
Forum Ayağa Kalkmış Gerileme Döneminden Dolayı Kısacası
[Beta]'dan beri;
Tayfaxuykulu
Tayfaxyarıuykulu
Losgalacticos
[Beta]XxMtMevaxX
[Beta]Mtmeva
Facabook İletişim
- KasimHaktanyana
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: PaŞaHaKTaNYaNa
duyması bile güzel geliyor
Kasım Haktanyana
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...
- TayfaxUyKuSuZzZ
- İskele Babası
Ah bir de görsek :=) daha güzel olacak.KasimHaktanyana yazdı:duyması bile güzel geliyor
[Beta]'dan beri;
Tayfaxuykulu
Tayfaxyarıuykulu
Losgalacticos
[Beta]XxMtMevaxX
[Beta]Mtmeva
Facabook İletişim
Arkadaşın dediği gibi bir yenilik acil şart ve yapım aşamasndaysa bile oyuncuları çekmek ve heveslendirmek adına video paylaşılması ikv nin lehine olcaktır
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
59 level web tasarımla engrenre edilmesi super bir oyun meydana getirir bence Web sayfasından üretilen madenlerin aktarmasının olmayacagı boylelikle oyunda üretilmesi gereken madenlerin üretilmesi super bir uygulama olur.
Her karakterin bir dükkanda hesabı var lonca yönetimi adı aldında para lonca puanı altın maden oyun içinden yada web üzerinden üretilecek madenlerin saat başı uygulamaları ile nadide madenlerin 2 gün -3 günde üretilmesi bunları kısaltmak için akçe ile alınan ürünler ile sahane bir uygulamya döneblir.
Web onlineden takılanlar ile oyun içinden takılanlar birlik olunca oyun super bir döneme geceblir.
Örnek bir kaç uygulama var diyemeyecem çünkü ilk uygulamayı hayata sokabilir.
Almanyadaki bir çiftlik seklindeki oyununun aktif 85 bin üyesi var ama onunda oyun içinde gezecek durumu yok ama populer.
Soyle örnekleme yaparak daha iyi bir fikir elde edileblir.
Benim 326 adet altın madenim var bunu oyun içinde oyun parasına cevirmek için küçük bir slot ile coğaltablirim yada oyun parasına cevireblirim.
Altın örnek tabii yeni yeni madenler gereklidir. Bu karakterler hiçmi açıkmıyor yaww un lazım domates lazım misali
Her karakterin bir dükkanda hesabı var lonca yönetimi adı aldında para lonca puanı altın maden oyun içinden yada web üzerinden üretilecek madenlerin saat başı uygulamaları ile nadide madenlerin 2 gün -3 günde üretilmesi bunları kısaltmak için akçe ile alınan ürünler ile sahane bir uygulamya döneblir.
Web onlineden takılanlar ile oyun içinden takılanlar birlik olunca oyun super bir döneme geceblir.
Örnek bir kaç uygulama var diyemeyecem çünkü ilk uygulamayı hayata sokabilir.
Almanyadaki bir çiftlik seklindeki oyununun aktif 85 bin üyesi var ama onunda oyun içinde gezecek durumu yok ama populer.
Soyle örnekleme yaparak daha iyi bir fikir elde edileblir.
Benim 326 adet altın madenim var bunu oyun içinde oyun parasına cevirmek için küçük bir slot ile coğaltablirim yada oyun parasına cevireblirim.
Altın örnek tabii yeni yeni madenler gereklidir. Bu karakterler hiçmi açıkmıyor yaww un lazım domates lazım misali
A R Z L O D O S