Değişim & Çağa Ayak Uydurma ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Değişim & Çağa Ayak Uydurma ...

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Yeraltı bölgesinin geldiği zamanı ele alalım millet maden çekerdi yaratık keserdi ben hatırlıyorum meran şehirde yeraltında boş yer yoktu teşkilatta herkes bi saf maden veya bi item düşürme derdindeydi mesela ben uçan muhafızdan bilge cevriye yüzük ve bilge cevriye kolye düşürmüştüm köşe olmuştum tanesini 50 den satmıştım daha sonra 20 şerden geri almıştım hani zevkliydi şimdi bi bilge cevriye kolye dediğin ne ki. Bi ara klan muhafızları çok modaydı tek savaşçı rahat kesebiliyordu o dönemde oturup 1-2 hafta kesmiştim fevzi cevriye asa yücelen ceket falan düşürmüştüm kısacası zevkliydi hani tek bişeyle uğraşmıyoduk şuan uğraşılan şey ne gaffar açıkcası yeni bi oyuncunun bu oyunu anlaması ve oynaması çok zor çünkü bakın 49 level olacak fakat görevleri tamamlaması için o bossları kesmesi lazım iflisti karakürktü en basitinden kızgın kumu bile kesecek adam bulunamıyor eminönünde varsa 10-20 tane çemberlitaş girişinde bi 20 tanede büyük holde neyse biz konumuza dönelim diyelimki bu adam bi şekilde iflisti kızgın kumdu karakürktü kadim hidraydı kesti. e abi bundan sonra miğrat sığınak yapması lazım yapması için ejder asa artık çöp aynı kıyamet asa basacak kıyamet asa kolay mı onun yerine ejder bastı diyelim çok çok şanslıysa arada bir girer sığınağa çünkü adamlar artık full trans yıldırım 2 tılsımı olan adam arıyor bölgeye e abi ful adam ne yapsın ya orda. hadi diyelimki buralarıda geçti mğrattan zırhınıda aldı sığınaktan takılarınıda aldı sıra geldi çemberlitaşa sizce çemberlitaşa girebilir mi :) benim kıyamet asa haricinde herşeyim ful şahsen x e bile nadir girebiliyorum ne yapacak ya en başta kıyamet asa basacak bi şekilde kısacası artık yeni oyuncu kitlesi ikv ye gelmez çünkü zor çok zor bi halde. zaten abi arkadaşlarıma anlatıyorum bazen adam ben oynarken bakıyor herkes aynı giyinmiş aynı silah aynı efekt itemlerin özelliği de aynı demeye utanıyorum lan denilir mi oyundaki herkes bıçak sırtıyla geziyor herkes kıyametle geziyor resmen bitti oyun dünyanın parasını harcadılar bu sistem için düzelmesi içinde bu sistemin bozulup herkesin kendi başına bişey yapacağı bi sistem getirmek şuan çok çok zor ki oyuncu kitlesi kalmamış bi oyun için daha da zor. ha hiç düzelmez mi düzelir aslında elementleri geri getirecekler savaşçılara ve çok aşırı yeni item gelecek oyuna hani bir sürü kombinasyon şansı olacak insanlar biraz kafa yoracak ya ben hangi itemleri dizsem hangi yeteneklere puan versemde karşımdakini yensem diye şuan iş çok basit diz full bıçak sert ağır dikkat zihin tamam bu kadar büyücülerde de pek fark yok şifacılar yine asitti zehirdi hasardı yine iyiler. Ha bide bizim sayın GM lerimiz ve DEV lerimiz nedense hiç bu durumla ilgili bir açıklama yapmıyor. Bence herkes böyle konular açsın bu konuda açıklamam beklenen çünkü bu bizim hakkımız.
TDEmmorpg
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Değişim & Çağa Ayak Uydurma ...

Mesaj gönderen TDEmmorpg »

...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön