Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları

Mesaj gönderen EmoReis »

Selamlar...
Bu gün dikatimi çeken birşeyi sizle paylaşmak istedim
Forum etkinliği Cümleyi tamamlayı Facebooktan 8 saat sonra gördüm,
Normalde forumdan cıkmam etkinliklere falan bakarım ama dalgınlık ,
Ful sabah kadar oyundaydım
Bu Tarz forum etkinliklerinde tam yapılcağı sırada,
Oyuna icerisinde Cümleyi tamamla etkinliği başlamıştır...
Acıklamaları yapılırsa daha cok katılım olcakdır diye düşünüyorum...
Saygılar ...
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

EmoReis yazdı:Selamlar...
Bu gün dikatimi çeken birşeyi sizle paylaşmak istedim
Forum etkinliği Cümleyi tamamlayı Facebooktan 8 saat sonra gördüm,
Normalde forumdan cıkmam etkinliklere falan bakarım ama dalgınlık ,
Ful sabah kadar oyundaydım
Bu Tarz forum etkinliklerinde tam yapılcağı sırada,
Oyuna icerisinde Cümleyi tamamla etkinliği başlamıştır...
Acıklamaları yapılırsa daha cok katılım olcakdır diye düşünüyorum...
Saygılar ...
Selam EmoReis,
Forum etkinliklerimiz ,ön duyuruların yanı sıra ,etkinlik saati geldiğinde oyun içi anons ve Facebook duyurusu ile oyuncularımıza tekrar hatırlatılmaktadır.İyi eğlenceler !
kapkara
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Taşlarınxçığlığı

Mesaj gönderen kapkara »

mrb facebook üzerinden yaptınız beğen paylaş kazan etkinliği nezaman sonuçlanıcak acaba.? yani 18/06/2013 tarihindeki etkinlikten bahsediyorum..
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

kapkara yazdı:mrb facebook üzerinden yaptınız beğen paylaş kazan etkinliği nezaman sonuçlanıcak acaba.? yani 18/06/2013 tarihindeki etkinlikten bahsediyorum..
Selam kapkara,
Etkinliğimiz 19.06.2013 / 00:00 da sonlanacak akabinde yapılacak olan çekiliş ile sonuç duyurulacaktır.
İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

Zifan yazdı:
IxMehmetcikxI yazdı:Merhaba;

Mayıs ayında beklediğimiz bir etkinlik gelmiyeceğini gördüm ve üzüldüm. Sunucularımızda bir çok Güçlü lonca varken neden Şampiyona yapıyorsunuz anlamış degilim. Oyunculardan gelen bilgiye göre pek yapılmıyor sanıırm etkinlikler.
viewtopic.php?f=87&t=110340 gördüğümde dedim ki bir çok kişi ceza alıp susuturma yiyecek yine... Neyse bir sonraki ektinliğinizde görüşmek üzere, bir dahaki seferde gelen bildirimlere göre etkinlik olur inş

ZeHiRZeMBeReK
Selam IxMehmetcikxI,
Elbette takvimimiz oyunculardan gelen istekler doğrultusunda hazırlanmaktadır lakin lonca savaşları turnuvası gerçekleştirilebilmesi için her sunucuda yeterli klan tarafı bulunmamaktadır.Bu sebeple bu etkinliğimizi yaz aylarında gerçekleştirmeyi planlamaktayız.
İyi eğlenceler.

+1

Sanırım Önümüzdeki Ay İçin Bir Bahaneniz Yoktur Zifan. LONCA SAVAŞI Düzenlerseniz Sunuculara yeni heyecan gelecektir.
-Siyah, Artık en temiz renk!
Kullanıcı avatarı
Darkness48
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Sükunet

Mesaj gönderen Darkness48 »

Ölüm oyunu etkinliklerinin olmasını istemiyoruz artık. Gerek sizin aldığınız videolarda gerek arkadaşların çok büyük bir iş başarmış gibi(!) yayınladıkları videolarda ölüm oyununun tek kişi savaşmak yerine 4-5 kişinin anlaşarak etkinliğin içine edip galip geldiklerini artık heryerde görüyoruz. Tek bir sunucuda değil artık her sunucuda böyle şeyler yapılıyor
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Darkness48 yazdı:Ölüm oyunu etkinliklerinin olmasını istemiyoruz artık. Gerek sizin aldığınız videolarda gerek arkadaşların çok büyük bir iş başarmış gibi(!) yayınladıkları videolarda ölüm oyununun tek kişi savaşmak yerine 4-5 kişinin anlaşarak etkinliğin içine edip galip geldiklerini artık heryerde görüyoruz. Tek bir sunucuda değil artık her sunucuda böyle şeyler yapılıyor
Selam Darkness48,
Ölüm oyunu,artık klasikleşmiş ve neredeyse tüm neferlerimizin heyecanla beklemekte olduğu vazgeçilmez etkinliklerimizden biridir.Katılıp katılmamak sizin tasarrufunuzdadır:)Her zaman belirttiğimiz gibi etkinlik akışını belirleyen sizlersiniz ve takdir edersiniz ki örgütlenerek içeri girme durumuna müdahale etme şansımız yok zira skype ve etkinlik öncesi anlaşmaları bilemeyiz ancak içeride mevcut kuralları uygulamakla yükümlüyüz ki;kurallara uymayan her oyuncu klan ya da lonca gözetmeksizin derhal alandan uzaklaştırılmaktadır.
İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
ozanba9999
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen ozanba9999 »

Selamlar Zifan 14 temmuz 2013 tarihli ölüm oyunu iç,in video çekilicekmi malum bu ay baska etkinlik yok önemli olan 1. sorum video çekilcekmi 2. ise ölüm oyunu hediyelirini siz seçiyorsunuz diosunuz bu isteği nereye bidirmemiz gerekiyor desteğe mesajmı atmamız gerekiyor yoksa burayamı yazıcazğız sımdeden tesekkurler
xMeZaR/ASKLEPİOS

DieHunter

YASUO

2008 - ...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
-Mustafa Kemal Atatürk

Resim
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

ozanba9999 yazdı:Selamlar Zifan 14 temmuz 2013 tarihli ölüm oyunu iç,in video çekilicekmi malum bu ay baska etkinlik yok önemli olan 1. sorum video çekilcekmi 2. ise ölüm oyunu hediyelirini siz seçiyorsunuz diosunuz bu isteği nereye bidirmemiz gerekiyor desteğe mesajmı atmamız gerekiyor yoksa burayamı yazıcazğız sımdeden tesekkurler
Selam ozanba9999,
Bu ay için ölüm oyununa video çekebiliriz.Öneri ve isteklerinizi bu konu başlığında belirtebileceğiniz gibi konuyla ilgili olarak Destek Formu ile "Görüş ve Öneriler" bildirim tipinden öneri ve isteklerinizi yollayabilirsiniz.
İlginiz için teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Selam , Ağustos ayı takvimi oluşturulmadan içerisine muhakkak bir Sunucu Şampiyonası istiyorum. Hazır oyuna döndüm 1 ay takılacağım bir sunucunun şampiyonu olma fırsatını verin 8-)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.

“Etkinlikler” sayfasına dön