Sorun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Korkut
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Sorun

Mesaj gönderen Korkut »

Beyler ben mısır çarşısı üzerinde uçuyorum ve hareket edemiyorum bazı insanlarda havada yürüyor ama bazıları yerde açil çözüm
Kullanıcı avatarı
GiHaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Sorun

Mesaj gönderen GiHaN »

Korkut yazdı:Beyler ben mısır çarşısı üzerinde uçuyorum ve hareket edemiyorum bazı insanlarda havada yürüyor ama bazıları yerde açil çözüm
Merhabalar,

Belirttiğiniz durum ilk defa yaşanıyorsa; oyununuzu tekrardan kurmanızı tavsiye ederim. Ya da işletim sisteminiz arıza vermiş olabilir. Ekran kartına dayalı bir sorun yaşanabileceğini de düşünüyorum. Tekrardan kurulum gerçekleştirmenizi tavsiye ediyorum.

http://download.istanbuloyun.com/istanbulkur4_1.exe indirmek için buraya geçiş yapabilirsiniz.

İyi forumlar.
» | GiHaN |
Kullanıcı avatarı
TayfaxUyKuSuZzZ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Iııı İstiklal Iııı

Mesaj gönderen TayfaxUyKuSuZzZ »

İnternet bağlantınla alakalı olabilir. Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Göçebe bir hayat misali sürekli aynı yerden oyuna girmiyorum. Gecen sene ankaradaki evimdeki internet biraz sıkıntılı idi. Akşam üstü yoğun olduğu zamanlarda aynı sorunu yaşayabiliyordum. Evi taşıdım yeni bağlantı aldım düzeldi. Aynı tarihlerde Konyadan da giriyordum aynı Laptop ile sıkıntı çıkmıyordu. Ya da Vınn'la falan bağlanıyorsan da aynı sıkıntı gözlemlenebilir. Başka bir bağlantı üzerinden dene. Ya da indirme falan varsa kapat ya da arkadaşlarına kapattır.
    • TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı

[Beta]'dan beri;

Tayfaxuykulu

Tayfaxyarıuykulu

Losgalacticos

[Beta]XxMtMevaxX

[Beta]Mtmeva

Ve kaybolan daha nicesi...

Facabook İletişim
Korkut
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Korkut »

Tekrar yukleyince sorunu cozdum Tesekkur Ederim...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön