kurtreis yazdı:Ecel Getiren Üretebilmek ilçin 300 Milyon kadar bir para harcanması gerekiyor bu yüksek bir meblağ tabi tüm materyallerin bulunması dışında 2 defada Kadim Hidrayı öldürüp Kadim Hidra Pnçesi elde etmek gerekiyor bu görevi yapabilmek içinde 6 grup olması gerekiyor yani 36 kişi 6 grupla bile yapılamadığı zamanlar oluyor yani her halikarda Ecele Getiren Üretmek çok zor çok emek gerektiriyor bir çoğumuzda bu emeği harcayıp elde tmeye çalışıyoruz ama görüntü yada artistlik olsun diye deil o kadar emek verip birktirdiğimiz parayı yada onca insanın emek verip elde etttiği Kadim Hidra Pnçesini böyle bir Silahın Üretiminde kullanıcaksak eğer buna değmeli Alparslan kardeşime sonuna kadar katılıyorum ve destekçisiyim onca emeğin karşılığı bir çöp olmamalı yöneticiler Gmler yada bu işlere kim bakıyorsa bu durumu düzeltmeliler ...
Ecel Getiren Paylaşım Alanı
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Re: Ecel Getiren Paylaşım Alanı
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
konuyu taşıyan yetkili bu konuyu kise görmesin diye mi buraya taşıdınız? Ecel getiren ile ilgili birçok konu genel etkileşim başlığı altına giriyor da bumu girmiyor?
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Konunun silinmemesi şaşırtıcı
. Taktik değişmiş artık , oldu olacak konu dışı bölümüne taşıyın
. Beğenmesemde her görüşün özgürce paylaşılmasından yanayım.
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
LASTDRAGON yazdı:nabuforum yazdı:Zamanında bu konuyu açtım ve üzerinde baya bi tartışma yürüttüm.İnanmayanlar için resim de koymuştum. Sanırım Ocipres isimli arkadaşın konusuydu. Kullanın veya kullanmayın ama sadece ecel getiren için yorum yapayım tekrar.
Vuruşları gerçekten çok düşük ve ıska geçiyor. Oyuna getirmişsiniz ecel getiren tamam iyi güzelde kritik vurmadıktan sonra ne anlamı var. Eskiden kütük yaranları oyundan kaldırdınız ama elinde reçetesi olan ondan kazandı.Kütük yaranlar ne için tercih edildi, vurdummu yeri göğü inletirdi.26 level eski arkadaşları kütük yaran üzeri alman olan savaşçı kritik ile 10 bin rahat vururdu. Şimdi ise normal vuruşu 4 bin olan kafa koparan ve balyoz-üzeri yücelen olan bir savaşçı için söylüyorum- kritiği ise 5000 veya 5500.Kritik çarpanı *2 diyor 2 katı vurması gerekirken 5500.Demek istediğim sorunları bir türlü ortadan kaldıramıyorsunuz. kütük reçetelerini sözde sildiniz ama onun gibi bir silah ikv tarihinde daha gelmedi.
Şifacıya büyücüye kritik atması oyunu oyun yapanlardan biriydi. Şu anki şaheser silahların tüm ikv çapında araştırma yapın memnun kalan kaç kişi var acaba.Bir elin parmaklarını geçermi acep :?:
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Alcan kütüğü 45 lvle kdr kullancan abi.LASTDRAGON yazdı:nabuforum yazdı:Zamanında bu konuyu açtım ve üzerinde baya bi tartışma yürüttüm.İnanmayanlar için resim de koymuştum. Sanırım Ocipres isimli arkadaşın konusuydu. Kullanın veya kullanmayın ama sadece ecel getiren için yorum yapayım tekrar.
Vuruşları gerçekten çok düşük ve ıska geçiyor. Oyuna getirmişsiniz ecel getiren tamam iyi güzelde kritik vurmadıktan sonra ne anlamı var. Eskiden kütük yaranları oyundan kaldırdınız ama elinde reçetesi olan ondan kazandı.Kütük yaranlar ne için tercih edildi, vurdummu yeri göğü inletirdi.26 level eski arkadaşları kütük yaran üzeri alman olan savaşçı kritik ile 10 bin rahat vururdu. Şimdi ise normal vuruşu 4 bin olan kafa koparan ve balyoz-üzeri yücelen olan bir savaşçı için söylüyorum- kritiği ise 5000 veya 5500.Kritik çarpanı *2 diyor 2 katı vurması gerekirken 5500.Demek istediğim sorunları bir türlü ortadan kaldıramıyorsunuz. kütük reçetelerini sözde sildiniz ama onun gibi bir silah ikv tarihinde daha gelmedi.
Şifacıya büyücüye kritik atması oyunu oyun yapanlardan biriydi. Şu anki şaheser silahların tüm ikv çapında araştırma yapın memnun kalan kaç kişi var acaba.Bir elin parmaklarını geçermi acep :?:
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
sitki yazdı:Alcan kütüğü 45 lvle kdr kullancan abi.LASTDRAGON yazdı:nabuforum yazdı:Zamanında bu konuyu açtım ve üzerinde baya bi tartışma yürüttüm.İnanmayanlar için resim de koymuştum. Sanırım Ocipres isimli arkadaşın konusuydu. Kullanın veya kullanmayın ama sadece ecel getiren için yorum yapayım tekrar.
45 e kadar işlemez.efsunu en fazla 40 a kadar dayanır.