Aşağıda gerekli cevap Nocomment tarafından verilmiştir. Konu içeriği tartışmaya yönelik olduğu için gerekli incelemenin ardından silinmiştir. (Konunun yeri forum olmadığı için, forum üzerinden açacağınız benzer konular yanıtlanmaksızın silinecektir.)
[Sahinkurt]
Seri Hırsız IDaRKsHaDDyI - IZMIRLEE
- RomConanix
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Seri Hırsız IDaRKsHaDDyI - IZMIRLEE
[imgright]http://l1305.hizliresim.com/19/y/nmwn9.png[/imgright]
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Tsunami
Re: Seri Hırsız IDaRKsHaDDyI - IZMIRLEE
Geçmiş olsun Erol abi
s
- RomConanix
- İskele Babası
Eyvallah kardeşim, sıkıntı yok sürünecekLaqqer yazdı:Geçmiş olsun Erol abis
- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Karargah
- RomConanix
- İskele Babası
Aynen öyle, birde inkar ediyor bu kadar kanıtım olmasına rağmen, keşke bana akçe alıyorum dediğinde cevap vermeseydim anasını satimAFRODIZYAK yazdı:Düpedüz dolandırıcılık.
- mrkhrbr
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
Öncelikle her 2 taraf içinde geçmiş olsun...
Bu tarz tatsız olaylarla karşılaşmak hepimizi üzer. Ancak unutulmamalıdır ki! Oyun içinde "akçe almak ve akçe satmak" yasak...
Bu yüzden benim önerim Akçe alanında Akçe satanında uzun süre BAN cezası alması yönünde...
İllegal iş yapıp daha sonra haklı, haksız, mağdur vs. sıfatlarına bürünmemek gerek.
Oyun içindeki ticaretlerinizin LEGAL olması dileğiyle...
Eğlenceli ve neşeli günler dilerim.
Bu tarz tatsız olaylarla karşılaşmak hepimizi üzer. Ancak unutulmamalıdır ki! Oyun içinde "akçe almak ve akçe satmak" yasak...
Bu yüzden benim önerim Akçe alanında Akçe satanında uzun süre BAN cezası alması yönünde...
İllegal iş yapıp daha sonra haklı, haksız, mağdur vs. sıfatlarına bürünmemek gerek.
Oyun içindeki ticaretlerinizin LEGAL olması dileğiyle...
Eğlenceli ve neşeli günler dilerim.
- cetinMURAT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Fierce
- RomConanix
- İskele Babası
Biterlermi hiç, IZMIRLEE geçen m1 çaldı Nihan abla geri aldıcetinMURAT yazdı:Geçmiş olsun hocam...Bi bitmediler
Merhabalar
Yanlış bir algı olmasın diye kısa bir açıklama yapayım .
Bu konuşmaların olduğun gün oyun içinde, gerek siz, gerekse suçladığınız oyuncu en az 15 dakika bana mesaj attınız ve bir sorun olduğunu yardımcı olmamı istediniz ,her mesajda size müsait olmadığımı söyledim ama siz ve suçladığınız arkadaş ısrar ettiniz. sizi salona aldığımda konuyu öğrendim '' Aranızdaki alışverişe karışamayız hele ki bu yaptığınız kural ihlaline giriyor ise '' ama siz ve suçladığınız arkadaşınız '' biz kendi aramızda anlaştık lütfen siz sadece şahitlik yapın'' dediniz. Sizinde dediğiniz gibi karşı taraf sizin haklı olduğunuzu söyledi, ve en kısa zamanda bu sorunu çözeceğini vaat etti. Ne size nede karşı tarafa herhangi bir vaatte yada tehditte bulunmadık . Bibirinizi üzmeden anlaşmanızı tavsiye ettim . Kaldıki siz oyun içinde bu işlemi yaptığınızda hakkınzıda şikayette bulunulmuş olsa idi zaten ikinizde ceza alacaktınız.
Kural ihlali saydığımız ve beyan ettiğimiz bu ve buna benzer konularda mağduriyetler yaşamak istemiyor iseniz lütfen kurallara uyunuz.
Konuyu kilitliyorum . Lütfen benzer konular açmayınız
İyi forumlar.
Yanlış bir algı olmasın diye kısa bir açıklama yapayım .
Bu konuşmaların olduğun gün oyun içinde, gerek siz, gerekse suçladığınız oyuncu en az 15 dakika bana mesaj attınız ve bir sorun olduğunu yardımcı olmamı istediniz ,her mesajda size müsait olmadığımı söyledim ama siz ve suçladığınız arkadaş ısrar ettiniz. sizi salona aldığımda konuyu öğrendim '' Aranızdaki alışverişe karışamayız hele ki bu yaptığınız kural ihlaline giriyor ise '' ama siz ve suçladığınız arkadaşınız '' biz kendi aramızda anlaştık lütfen siz sadece şahitlik yapın'' dediniz. Sizinde dediğiniz gibi karşı taraf sizin haklı olduğunuzu söyledi, ve en kısa zamanda bu sorunu çözeceğini vaat etti. Ne size nede karşı tarafa herhangi bir vaatte yada tehditte bulunmadık . Bibirinizi üzmeden anlaşmanızı tavsiye ettim . Kaldıki siz oyun içinde bu işlemi yaptığınızda hakkınzıda şikayette bulunulmuş olsa idi zaten ikinizde ceza alacaktınız.
Kural ihlali saydığımız ve beyan ettiğimiz bu ve buna benzer konularda mağduriyetler yaşamak istemiyor iseniz lütfen kurallara uyunuz.
Konuyu kilitliyorum . Lütfen benzer konular açmayınız
İyi forumlar.