Evet arkadaşlar oyunun bu kötü gidişatına son verecek büyük bir öneri ile karşınızdayım. Önerime geçiyorum.
Bundan sonra oyunda gönüllü olarak çalışan yönetim ve geliştirme kadrosuna maaş bağlansın. Emin olun verimlilik, oyuna bağlılık kat be kat artacaktır. Bu emektar abilerimiz aldığı paranın hakkını verme çabasıyla oyuna daha çok değer verecek ve oyun gelişime açılacaktır. Sakın yanlış anlamasın bu abilerim. Diğer oyunlarda hep böyle. Adam parasını alıyor ve aldığı paranın hakkını vermek için yönetim ve geliştirme kadrosu o derece ilgileniyorlar ki oyunlarla oyun süper bir hal alıyor.
Her seferinde biz gönüllü olarak bu ekipte yer alıyoruz gibi bir bahaneyle cevap verme durumu da ortadan kalkacaktır. Hem biz verdiğimiz paranın hakkını alacağız hem de siz aldığınız paranın hakkını vereceksiniz. Sizce de mantıklı değil mi?
Büyük Öneri !
Büyük Öneri !

***EMİNÖNÜ***
Merteins
Merstein
Godfather
Re: Büyük Öneri !
destek ekibine ücretsiz plus paket yükleniyor zaten diye biliyorum ki destek ekibine maaş bağlanması durumu oyunu iyice batırır . Şu anda bile gelirin ne olduğunu göremiyoruz desteğe ücret bağlansa herşeye zam gelmesi lazım ya da başka türlü madenleri paralı yapmaları lazım
İKV bunu kaldıramaz.
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: Büyük Öneri !
Oyunun Gelişmesi Game Masterların Elinde Değil Onlar Verilen Görevleri Yerine Getiren Üst Düzey Oyun Yöneticisi Belirli Konu ve Hikaye Üzerinde İlerlenilmesi Lazım Her Adım Önceden Belirlenmiş Ve Ona Göre İlerlenmektedir Ufak Tefek Etkinlikler İle Bunlar Renklendiriliyor Diye Düşünüyorum.
Yönetim Maaş Alırsa Oyundan Çok Şirket Olur Ve Oyuna giren Her Oyuncu Belirli Bir Miktar Para Ödemek Zorunda Kalır. Oyun Seviyeli Olur Fakat Her Şey Para Olduğu İçin Arkadaşlık Dostluk Yalan Olur. Görev Yapamaz İtem Kasamaz Hâle Geliriz
Herkes Çıkar Amaçlı Davranır . Samimilik SIFIRA İner.
GM Kafasına Göre Hareket Edemez Onlarında Belirli Görev ve Sorumlulukları Vardır Yani Paralı Olursa Her Gün Yenileme mi Gelecek Tabi ki HAYIR Belirli Süre Zarfları İçerisinde Yenilemeler Gelmeye Devam Edecektir..
Oyunun Sıkıcı Ve Muhabbetsiz Bir Ortama Gelmesini İstiyorsak Böyle Bir Şeyi Destekleyebiliriz.
Tabi Bunlar BENİM DÜŞÜNCEMDİR ..
Meran / Dumanistt
Yönetim Maaş Alırsa Oyundan Çok Şirket Olur Ve Oyuna giren Her Oyuncu Belirli Bir Miktar Para Ödemek Zorunda Kalır. Oyun Seviyeli Olur Fakat Her Şey Para Olduğu İçin Arkadaşlık Dostluk Yalan Olur. Görev Yapamaz İtem Kasamaz Hâle Geliriz
Herkes Çıkar Amaçlı Davranır . Samimilik SIFIRA İner.
GM Kafasına Göre Hareket Edemez Onlarında Belirli Görev ve Sorumlulukları Vardır Yani Paralı Olursa Her Gün Yenileme mi Gelecek Tabi ki HAYIR Belirli Süre Zarfları İçerisinde Yenilemeler Gelmeye Devam Edecektir..
Oyunun Sıkıcı Ve Muhabbetsiz Bir Ortama Gelmesini İstiyorsak Böyle Bir Şeyi Destekleyebiliriz.
Tabi Bunlar BENİM DÜŞÜNCEMDİR ..
Meran / Dumanistt