Benim plusum var artırcı var günde 10 adet kenan atıyorum ama tek parça vermiyor plussuz artırıcısız adam giriyor 1 haftada tüm itemleri alıp çıkıyor. Destekle iletişime geçiyorum bana :arrow:
''Merhaba,
Grup bölgelerinde, karakter şansları veya eşya düşürme oranları ile ilgili bir hata bulunmamaktadır. :idea: Oyun dengelerinin bozulmaması için eşya düşürme oranlar çok dikkatli bir şekilde ayarlanır ve takibi sağlanır. Geliştirici ekip tarafından eşya düşürme oranları defalarca test edilmiştir.
Şansınızı zorlamaya devam edin, iyi eğlenceler dileriz.''
Diyorlar dalga geçer gibi ben zaten size o oyun dengelerinin bozulması ve grupta gerekli itemlerin bana düşmesi için para ödüyorum madem bana düşmeyecek neden oraya koyuyorsunuz artırıcı diye anlamıyorum biz mi çok zenginiz yoksa siz mi zeki :?: :!: İnsanın belli bi zamandan sonra zoruna gidiyor günde 10 defa kenan atmak zor o kadar zaman harca para harca artırıcı al plus al sonra madalya ile dön sürekli. Ama orda plussuz artırıcısız adam bi çantada 2 tane takı ile çıksın adalet sağlanmalı yada artırıcı denen şey dükkandan kaldırılmalı bu işin peşini bırakmayacağım gereken neyse yapacağım. Sığınak ve migrat artırıcının boş oldugunu işe yaramadıgını daha önce bir çok kişi dedi ve halen oyunda diyenler var ama ben aldım ne yazık ki öyleymiş sadece para veriyorsun karşılığında madalya alıyorsun ve boşa geçen saatler saatler paralar.
Konumun kapatılmamasını ve bir defa dahi olsada eleştiriye açık olmaya davet ediyorum sizi. :!:
Sığınak Artırıcı Hk.
Sığınak Artırıcı Hk.
İkna Edemiyorsan kafasını karıştır.
- Darkness48
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sükunet
Re: Sığınak Artırıcı Hk.
Hayat da bir oyun değil midir? Tesadüfler, haksızlıklar,adaletsizlikler. Ne ekersen onu biçemiyorsun. Kimileri o kadar çalışmasına rağmen fakirlikten sürünsün; kimileri ise doğuştan fabrikalar, şirketler sahibi olsun. Her şey oyunda olduğu gibi şans işi. Şansın varsa gerçek hayatta paran vardır oyunda itemin vardır. Şans işi kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir kavram. İtiraz edemezsin. Edersen kime itiraz edeceksin. Canlı olmayan,sadece bir kavramdan ibaret olan şansa mı itiraz edeceksin? Ayrıca adaletten bahsetmişsin. Adalet nerde sağlanmış ki oyunda sağlansın? O itemlerin hepsi sana düşseydi sesini çıkarmazdın ama diğerleri mağdur olurdu. Yani her türlü mağdur olan biri olacak mutlaka. Ayrıca arttırıcı almanı da hiç tavsiye etmem cünkü hiç bi işe yaramıyor. Neden diye sorarsan grubun 6 kısılık. genellikle 5 büyü 1 şifa falan giriyorsunuz gerçi artık tanklar da girdi işin içine. 4 büyü 1 şifa 1 tank girişinizde zaten kafadan itemin şifaya düşme olasılığı atıyorum yüzde30, tanka düşme olasılığı yüzde 30 oluyor. Geriye kalan yüzde 40 da 4 büyüye düşüyor. Yani her büyü yüzde 10 oluyor. Şimdi yüzde 10 luk şansa yüzde 60 eklersen yüzde 16 olur yanı alsanda almasan da neredeyse hiç etki etmiyor. Bide aldığın arttırıcı gruba şaheser düşme ihtimalini yüzde 60 da arttırdığı için senin aldığın arttırıcı sana değil gruptaki tanka ve şifaya yarıyor
. Ayrıca böyle şeylere de alış artık bence . (ııllSaVioRllıı)
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Dostlar Düşkünü
Ciwan haklısım kardeşim
boşu boşuna para ödüryoruz
Tatlıxhidra
boşu boşuna para ödüryoruz
Tatlıxhidra
Darkfedır(49)
Tatlıxhidra(49)
Darkxbüyü(47)
Tatlıxhidra(49)
Darkxbüyü(47)
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Börteçine
Ethem DöktürmüşDarkness48 yazdı: Hayat da bir oyun değil midir? Tesadüfler, haksızlıklar,adaletsizlikler. Ne ekersen onu biçemiyorsun. Kimileri o kadar çalışmasına rağmen fakirlikten sürünsün; kimileri ise doğuştan fabrikalar, şirketler sahibi olsun. Her şey oyunda olduğu gibi şans işi. Şansın varsa gerçek hayatta paran vardır oyunda itemin vardır. Şans işi kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir kavram. İtiraz edemezsin. Edersen kime itiraz edeceksin. Canlı olmayan,sadece bir kavramdan ibaret olan şansa mı itiraz edeceksin? Ayrıca adaletten bahsetmişsin. Adalet nerde sağlanmış ki oyunda sağlansın? O itemlerin hepsi sana düşseydi sesini çıkarmazdın ama diğerleri mağdur olurdu. Yani her türlü mağdur olan biri olacak mutlaka. Ayrıca arttırıcı almanı da hiç tavsiye etmem cünkü hiç bi işe yaramıyor. Neden diye sorarsan grubun 6 kısılık. genellikle 5 büyü 1 şifa falan giriyorsunuz gerçi artık tanklar da girdi işin içine. 4 büyü 1 şifa 1 tank girişinizde zaten kafadan itemin şifaya düşme olasılığı atıyorum yüzde30, tanka düşme olasılığı yüzde 30 oluyor. Geriye kalan yüzde 40 da 4 büyüye düşüyor. Yani her büyü yüzde 10 oluyor. Şimdi yüzde 10 luk şansa yüzde 60 eklersen yüzde 16 olur yanı alsanda almasan da neredeyse hiç etki etmiyor. Bide aldığın arttırıcı gruba şaheser düşme ihtimalini yüzde 60 da arttırdığı için senin aldığın arttırıcı sana değil gruptaki tanka ve şifaya yarıyor. Ayrıca böyle şeylere de alış artık bence . (ııllSaVioRllıı)
Burda vermek istediğim mesaj zaman aynı zamanda tüm herkes için geçerli yani bi faydası olmuyor ben yandım siz yanmayın misali
İkna Edemiyorsan kafasını karıştır.
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: HUN
Grup Bölgelerinde Genelde Önerilen 2 Şifa 2 Büyü 2 SavaşcıdıR..
Bu Şekilde Denediniz mi ?
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
-
- FareAdam Düşmanı
EmoReis yazdı:Grup Bölgelerinde Genelde Önerilen 2 Şifa 2 Büyü 2 SavaşcıdıR..
:arrow: :arrow: :arrow:
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !