Haysiyetsiz davranışlar hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Haysiyetsiz davranışlar hk.

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Öncelikle merhaba

Bir küfürdür bir aşağılık konuşma şeklidir Sancak sunucusunda aldı başını gidiyor.

Olaya gelecek olursak eğer;

35 yaşlarında olan bir bayana oyunda 3 kendini bilmezin ağıza alınmayacak hareketlerde bulunması ve bunların ellerini kollarını sallayarak gezmesidir.

Biz bu oyuna küfür yemek için mi giriyoruz.
Para veriyoruz.
Destekliyoruz.
Bunu bana açıklar mısınız.
Ey yönetim ?
Forum denetmenleri hiç biriniz bana klasik cevap vermesin rica ediyorum.
Sizin ananıza bacınıza bu küfürler edilse o karakterleri 999 gün banlatacağınızı adım gibi biliyorum.
Fakat bu normal oyunculara gelince neden uygulanmıyor bununda açıklanmasını istiyorum.

Beni bilen bilir şimdiye kadar çoğu fuara geldim.
Elimden geldiğince oyuna destek olmaya çalışırım bireysel olarak lonca olarak fakat;
İnsanca bir yöneticiden cevap istiyorum.
Ağıza alınmayacak küfürler ederek insanları oyundan soğutan rencide eden bu kişilere ne zaman dur denecektir.

Yönetimden kimse bana çıkıp da sağ tıkla şikayet et demesin lütfen.
Kaç kere şikayet etmemize rağmen hiç bir ceza almıyorlar.
Pişkin pişkin şikayet ettiğimizi söylediğimiz de sen et ben açtırmasını bilirim diyorlar.

Not:Konu kitlenmemesi için ne isim verdim ne de foto paylaştım.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
ELENTARi
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Haysiyetsiz davranışlar hk.

Mesaj gönderen ELENTARi »

Merhaba,

Ceza sisteminde şikayetler ilgili birim tarafından anlık olarak incelenir ve gerekli ise cezalar uygulanır. 'Şikayet etmemize rağmen ceza almadı' yada doğru ceza uygulandığı halde cezaların kaldırılması gibi bir durum söz konusu değildir. Ayrıca ceza sistemi katlanarak artmakta ve ban cezalarına kadar ilerlemektedir.

Şayet şikayet edilen kişinin ceza almadığını düşünüyorsanız İletişim/Destek Formu'na giderek bildirim tipini Oyuncu Hata Kullanım olarak belirledikten sonra başvuru yapabilirsiniz.

Bilginize sunarız.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön