Müzik H.k
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Müzik H.k
merhaba dostlar İKV sitesine müzikler sekmesi gelmiş oradaki Derindeki Sır Bonus parçasını ikv dosyalarında bulamadım youtube upload edileni yada dizinini söyleyecek var mı şimdiden teşekkür ederim :arrow:

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
Re: Müzik H.k
2009-2013
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
teşekkür ettim

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
JouRney yazdı:
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Merhabalar,
Umut harikulade bir paylaşım yapmış, kendisine teşekkür ediyorum. Fakat anladığım kadarıyla siz parçayı video ve mp3 formatında istiyorsunuz. Sizin için şarkıyı Youtube'dan upload ettim, umarım işinizi görür. Umut'un paylaştığı link Vimeo sitesidir. Oradan videoyu indirmek için ayrı bir program, mp3 formatına da dönüştürmek için de ayrı bir program gerekiyor. Youtube'dan programsız bir şekilde belirteceğim adres ile mp3 formatına dönüştürerek indirebilirsiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur, keyifli dinlemeler.
Youtube Linki; Emre Yücelen & Eylül Ener - Derindeki Sır
Youtube'dan Videoları Mp3 Formatına Dönüştürerek İndirme Sitesi; http://www.youtube-mp3.org/tr
Dipnot; Site tamamen güvenlidir, herhangi bir telif hakkı ihlali yapılmamaktadır, umarım yetkili arkadaşlar içinde bir sıkıntı teşkil etmez ve iletim silinmez, iyi forumlar.
Umut harikulade bir paylaşım yapmış, kendisine teşekkür ediyorum. Fakat anladığım kadarıyla siz parçayı video ve mp3 formatında istiyorsunuz. Sizin için şarkıyı Youtube'dan upload ettim, umarım işinizi görür. Umut'un paylaştığı link Vimeo sitesidir. Oradan videoyu indirmek için ayrı bir program, mp3 formatına da dönüştürmek için de ayrı bir program gerekiyor. Youtube'dan programsız bir şekilde belirteceğim adres ile mp3 formatına dönüştürerek indirebilirsiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur, keyifli dinlemeler.
Youtube Linki; Emre Yücelen & Eylül Ener - Derindeki Sır
Youtube'dan Videoları Mp3 Formatına Dönüştürerek İndirme Sitesi; http://www.youtube-mp3.org/tr
Dipnot; Site tamamen güvenlidir, herhangi bir telif hakkı ihlali yapılmamaktadır, umarım yetkili arkadaşlar içinde bir sıkıntı teşkil etmez ve iletim silinmez, iyi forumlar.