Arkadaşlar Lütfen Böyle Oyunlara Gelmeyin. Sadece bu adresten gelen maili dikkate alınız ;
ikvdestektakim@sobee.com.tr
Rehber Başvuruları Sonuçlandı
Re: Rehber Başvuruları Sonuçlandı
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Merhaba arkadaşlar
Konu dünden beri takibimizdedir.
Rehberliğe uygun görülen arkadaşlarımıza her seferinde toplu mail gönderilir. 100 -120 maili ayrı ayrı yollamak takdir edersinizki epey zaman kaybı , bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık çünkü yolladığımız tüm diğer mailleri gizliyorduk, bu alımlarda mail adresleri sehven görünür oldu, arzu etmediğimiz bu hatadan dolayı tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Bu kasten yada bilinçli yapılmadı ama oldu maalesef.
Duyurularda ve Genel Etkileşimde açmış olduğum konularda tüm Rehber adaylarına '' asla şifre talep etmediğimizi'' eden maillere geri dönüş yapılmamasını özellikle belirttim bu uyarılarımıza rağmen sahte mailleri geri dönüş yapmış olan ve mağdur olan oyuncularımıza destek vereceğimizi de belirtmek istiyorum. Dalgınlık ile sahte maile cevap veren Rehber adaylarının destek birimine başvurmaları yeterli olacaktır, tüm adayların mail ve ID bilgileri bizde olduğu için mağduriyetlerini giderme konusunda elimiziden geleni yapacağız.
Konu takibimizdedir müsbet bir sonuca ulaştığımzıda sizleri yine buradan bilgilendireceğim
Saygılarımla
Konu dünden beri takibimizdedir.
Rehberliğe uygun görülen arkadaşlarımıza her seferinde toplu mail gönderilir. 100 -120 maili ayrı ayrı yollamak takdir edersinizki epey zaman kaybı , bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık çünkü yolladığımız tüm diğer mailleri gizliyorduk, bu alımlarda mail adresleri sehven görünür oldu, arzu etmediğimiz bu hatadan dolayı tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Bu kasten yada bilinçli yapılmadı ama oldu maalesef.
Duyurularda ve Genel Etkileşimde açmış olduğum konularda tüm Rehber adaylarına '' asla şifre talep etmediğimizi'' eden maillere geri dönüş yapılmamasını özellikle belirttim bu uyarılarımıza rağmen sahte mailleri geri dönüş yapmış olan ve mağdur olan oyuncularımıza destek vereceğimizi de belirtmek istiyorum. Dalgınlık ile sahte maile cevap veren Rehber adaylarının destek birimine başvurmaları yeterli olacaktır, tüm adayların mail ve ID bilgileri bizde olduğu için mağduriyetlerini giderme konusunda elimiziden geleni yapacağız.
Konu takibimizdedir müsbet bir sonuca ulaştığımzıda sizleri yine buradan bilgilendireceğim
Saygılarımla
Arkadaslar , bana secildiniz diye mail geldi ekipten yolladiklari formdaki mail yerine baska bi mailimi.yazdim sorin olurmu
Son Rehber Ekibi neferi
- erkani
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuvveti Mira
Ben E posta şifremi kaybettim ne yapmam gerek şeçilip şecilmediğimi bile bilmiyorum ne yapmam gerek
xXxMaViSxXx
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ottoman Empire
bu tag ne zaman gelicek ?????
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
"TAG" Bu Olaya "İrite" Olmaya Başladım OYUNCULARA YARDIMI TAG Gelmeden de Yapabilirsin. TAG Gelince Kimseden Üstün Olmayacaksın Sadece Sorumluk Sahibi Olacaksın . Bunu Anlayın Lütfen .REHBERLİK Yeni Başlayan Arkadaşlarımıza Yardımdır.Manuelxtito yazdı:bu tag ne zaman gelicek ?????
BİLGİ :
Dolandırıcılık Yapmaya Çalışan İçimizde ki O Haini Bulana Dek TAG'ın Gelmemesi Taraftarı Bir Çok Arkadaşımız Ve Bende Bunlara Aynen Katılıyorum.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
+DuMaNisTT yazdı:"TAG" Bu Olaya "İrite" Olmaya Başladım OYUNCULARA YARDIMI TAG Gelmeden de Yapabilirsin. TAG Gelince Kimseden Üstün Olmayacaksın Sadece Sorumluk Sahibi Olacaksın . Bunu Anlayın Lütfen .REHBERLİK Yeni Başlayan Arkadaşlarımıza Yardımdır.Manuelxtito yazdı:bu tag ne zaman gelicek ?????
BİLGİ :
Dolandırıcılık Yapmaya Çalışan İçimizde ki O Haini Bulana Dek TAG'ın Gelmemesi Taraftarı Bir Çok Arkadaşımız Ve Bende Bunlara Aynen Katılıyorum.
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
- TayfaxUyKuSuZzZ
- İskele Babası
- Lonca: Iııı İstiklal Iııı
EmoReis yazdı:+DuMaNisTT yazdı:"TAG" Bu Olaya "İrite" Olmaya Başladım OYUNCULARA YARDIMI TAG Gelmeden de Yapabilirsin. TAG Gelince Kimseden Üstün Olmayacaksın Sadece Sorumluk Sahibi Olacaksın . Bunu Anlayın Lütfen .REHBERLİK Yeni Başlayan Arkadaşlarımıza Yardımdır.Manuelxtito yazdı:bu tag ne zaman gelicek ?????
BİLGİ :
++
- TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı
[Beta]'dan beri;
Tayfaxuykulu
Tayfaxyarıuykulu
Losgalacticos
[Beta]XxMtMevaxX
[Beta]Mtmeva
Ve kaybolan daha nicesi...
Facabook İletişim
- TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı
Gayet anlamlıydı.DuMaNisTT yazdı:"TAG" Bu Olaya "İrite" Olmaya Başladım OYUNCULARA YARDIMI TAG Gelmeden de Yapabilirsin. TAG Gelince Kimseden Üstün Olmayacaksın Sadece Sorumluk Sahibi Olacaksın . Bunu Anlayın Lütfen .REHBERLİK Yeni Başlayan Arkadaşlarımıza Yardımdır.Manuelxtito yazdı:bu tag ne zaman gelicek ?????
BİLGİ :
» | GiHaN |
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ottoman Empire
sadece sordum arkadaşım niye böyle bi anda afra yaptığını çözemedim. Yardım etmeğimi nerden biliyosun elimden geldiğince bir çok kişiye yardımcı olmaya çalışıyorum. Zaten ikinci bir mail yollanarak rehberliğim onaylanmadığı belirtildi olucak arkadaşlara başarılar kismet değilmiş