Rehber Başvuruları Sonuçlandı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Rehber Başvuruları Sonuçlandı

Mesaj gönderen Lestrange »

Arkadaşlar Lütfen Böyle Oyunlara Gelmeyin. Sadece bu adresten gelen maili dikkate alınız ;
ikvdestektakim@sobee.com.tr
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhaba arkadaşlar

Konu dünden beri takibimizdedir.

Rehberliğe uygun görülen arkadaşlarımıza her seferinde toplu mail gönderilir. 100 -120 maili ayrı ayrı yollamak takdir edersinizki epey zaman kaybı , bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık çünkü yolladığımız tüm diğer mailleri gizliyorduk, bu alımlarda mail adresleri sehven görünür oldu, arzu etmediğimiz bu hatadan dolayı tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Bu kasten yada bilinçli yapılmadı ama oldu maalesef.

Duyurularda ve Genel Etkileşimde açmış olduğum konularda tüm Rehber adaylarına '' asla şifre talep etmediğimizi'' eden maillere geri dönüş yapılmamasını özellikle belirttim bu uyarılarımıza rağmen sahte mailleri geri dönüş yapmış olan ve mağdur olan oyuncularımıza destek vereceğimizi de belirtmek istiyorum. Dalgınlık ile sahte maile cevap veren Rehber adaylarının destek birimine başvurmaları yeterli olacaktır, tüm adayların mail ve ID bilgileri bizde olduğu için mağduriyetlerini giderme konusunda elimiziden geleni yapacağız.

Konu takibimizdedir müsbet bir sonuca ulaştığımzıda sizleri yine buradan bilgilendireceğim

Saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Marlon
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Marlon »

Arkadaslar , bana secildiniz diye mail geldi ekipten yolladiklari formdaki mail yerine baska bi mailimi.yazdim sorin olurmu
Son Rehber Ekibi neferi
Kullanıcı avatarı
erkani
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kuvveti Mira

Mesaj gönderen erkani »

Ben E posta şifremi kaybettim ne yapmam gerek şeçilip şecilmediğimi bile bilmiyorum ne yapmam gerek
xXxMaViSxXx
Manuelxtito
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Ottoman Empire

Mesaj gönderen Manuelxtito »

bu tag ne zaman gelicek ?????
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Manuelxtito yazdı:bu tag ne zaman gelicek ?????
"TAG" Bu Olaya "İrite" Olmaya Başladım OYUNCULARA YARDIMI TAG Gelmeden de Yapabilirsin. TAG Gelince Kimseden Üstün Olmayacaksın Sadece Sorumluk Sahibi Olacaksın . Bunu Anlayın Lütfen .REHBERLİK Yeni Başlayan Arkadaşlarımıza Yardımdır.

BİLGİ :
Dolandırıcılık Yapmaya Çalışan İçimizde ki O Haini Bulana Dek TAG'ın Gelmemesi Taraftarı Bir Çok Arkadaşımız Ve Bende Bunlara Aynen Katılıyorum.
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

DuMaNisTT yazdı:
"TAG" Bu Olaya "İrite" Olmaya Başladım OYUNCULARA YARDIMI TAG Gelmeden de Yapabilirsin. TAG Gelince Kimseden Üstün Olmayacaksın Sadece Sorumluk Sahibi Olacaksın . Bunu Anlayın Lütfen .REHBERLİK Yeni Başlayan Arkadaşlarımıza Yardımdır.

BİLGİ :
Dolandırıcılık Yapmaya Çalışan İçimizde ki O Haini Bulana Dek TAG'ın Gelmemesi Taraftarı Bir Çok Arkadaşımız Ve Bende Bunlara Aynen Katılıyorum.
+
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Kullanıcı avatarı
TayfaxUyKuSuZzZ
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Iııı İstiklal Iııı

Mesaj gönderen TayfaxUyKuSuZzZ »

EmoReis yazdı:
DuMaNisTT yazdı:

BİLGİ :
+

++
    • TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı

[Beta]'dan beri;

Tayfaxuykulu

Tayfaxyarıuykulu

Losgalacticos

[Beta]XxMtMevaxX

[Beta]Mtmeva

Ve kaybolan daha nicesi...

Facabook İletişim
Kullanıcı avatarı
GiHaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen GiHaN »

DuMaNisTT yazdı:

BİLGİ :
Gayet anlamlıydı.
» | GiHaN |
Manuelxtito
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Ottoman Empire

Mesaj gönderen Manuelxtito »

sadece sordum arkadaşım niye böyle bi anda afra yaptığını çözemedim. Yardım etmeğimi nerden biliyosun elimden geldiğince bir çok kişiye yardımcı olmaya çalışıyorum. Zaten ikinci bir mail yollanarak rehberliğim onaylanmadığı belirtildi olucak arkadaşlara başarılar kismet değilmiş

“Genel Etkileşim” sayfasına dön