İSİM CEZASI
- EmirSarp
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Arzın Direnişi
İSİM CEZASI
Oyundaki adımı değiştirip MustafaKemalPaşa yapıcam acaba bir sorun cıkarmı bır ceza alırmıyım
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: İSİM CEZASI
Meranda O İsimde Loncada Bir Karakter Var Ve MAREŞAL Rütbeli Ceza Alacağını Düşünmüyorum Eğer Alırsan Adaletsizlik Olur.. Meran LONCA Sıralamasından Büyük Bir İhtimal "LOTUS" Loncası Olmalı Ona Bak Görürsün. 
En son DuMaNisTT tarafından 10 Haz 2013 14:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- atamizindeyiz35
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Benim teskilattaki ismim MustafaKemalPasa ve bu nicki 5 yildir kullaniyorum beyaz koskte MustafaKemalPasa var zaten
MustafaKemalPasa-TEŞKİLAT
İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı..
İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı..
Neden ceza alasın? Ancak Beyaz Köşk'te MusTaFaKeMaLPaŞA karakteri mevcut. Bu yüzden belirttiğin şekilde isim alman mümkün değil.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bir arkadasın ALPARSLAN adını koymasını yasaklamıssınızErdogan yazdı:Neden ceza alasın? Ancak Beyaz Köşk'te MusTaFaKeMaLPaŞA karakteri mevcut. Bu yüzden belirttiğin şekilde isim alman mümkün değil.
Sunucularımızda toplam 48 adet içerisinde "Alparslan" geçen karakter ismi mevcut. Bu tarz şeylere inanmayınız. Karakter isimlerinde mümkün olduğunca esnek davranmaya gayret göstermekteyiz. Tabii ki bu esneklik yine kurallar çerçevesi ile sınırlandırılmak zorundadır. Küfür vb. uygunsuz karakter isimleri modere edilmektedirler.ROckStarGAMES yazdı:Bir arkadasın ALPARSLAN adını koymasını yasaklamıssınızErdogan yazdı:Neden ceza alasın? Ancak Beyaz Köşk'te MusTaFaKeMaLPaŞA karakteri mevcut. Bu yüzden belirttiğin şekilde isim alman mümkün değil.
Bilginize.