İKV desteğe attığım adam gibi mesaj :
Hayır yanlışınız var ceza tarihi 05.06.2013 17:32 buysa benim 7 günlük cezam 11.06.2013 17:32 de bitmesi gerekir yada tekrar hesaplarsanız sevinirm ceza 7 gün !
İKV destekten sırf bu mesajım için gelen cevap :
Konuşma kayıtlarınız incelenmiş ve cezanızın hafif olduğu kanaatine varılmıştır. Nitekim, cezanız 7 günlük susturmadan 14 günlük susturmaya katlanmıştır. Bu gibi davranışlarınızın devamı halinde cezanız katlanacaktır.
Bilgi ve dikkatinize.
Şimdi burda hatam varsa hatalısın diyin bana GM varsa beklerim konuya şimdi siz sayın İKV yönetimi ;
Biri bişey üretirken 1m bile eksik olsa torpil geçiyomusunuz ?
Demişsiniz ki ;
Cezanız sistem tarafından 12.06.2013 19:57 itibariyle otomatik olarak sonlandırılacaktır.
Madem herşey bu kadar sisteme uygun gidiyor peki ala neden 17:32 saatinde aldığım cezam 19:57 de bitiyor ?
Ben burda sistemine uyup giden birşey göremiyorum varsa siz söyleyin ha madem '' Ceza İtiraz '' denen bir iletişim kanalı açtınız nenen hakkımızı savunmamıza , savunurkende hala bize ceza vermeye devam ediyosunuz ?
Bu oyuna millet bu kadar çaba sarfedip biyerlere getirmeye çalışırken sizin yaptığınız büyük haksızlık adaletsizlik !
Haksızsam Haksızsın Diyin
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Haksızsam Haksızsın Diyin
Göster

Re: Haksızsam Haksızsın Diyin
Eger itiraz hakkimiz yoksa neden destekte Ceza İtiraz bolumu koyuldu ? Her itiraz edenin cezasi katlanacaksa herseye susalim mi ? Bumu sizin demokrasi anlayisiniz ?
Saygılarımla
SpecTRa
Düşsende dimdik dur hep ayakta kal kardeşim,düştüğünü anlarsa acımaz sana kardeşin.
SpecTRa
Düşsende dimdik dur hep ayakta kal kardeşim,düştüğünü anlarsa acımaz sana kardeşin.
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
İstemsizce güldüm artık bu tür olaylar sık sık yaşanmaya başladı
İşin ehline sahip olmayan kişi veya kişileri görevlendirirler onlarda kafalarına göre takılırlar destekte
Birisi xxx .... der oyundan çıkar şikayet edilmemek için, ekran görüntüsü alırız desteğimizi başvururuz sonuç ise ceza verilcek bir neden bulunmamaktadır.Ne bileyim saçma sapan düşünülmeden etkinlik yaparlar vs vs ... Bunlar gibi bir çok saçmalık!.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Ekipten ayrılmadan önce bildiğim kadarı ile cezalar konuşma kayıtlarına göre değil, geçmiş ceza sayısına göre artış gösteriyordu.(sıralama: 3 3 5 5 7 7 7 7 7 14 14 14 şeklinde) Eğer ki bu sistemde bir değişiklik olmamışsa ve verilen ceza senin yazdıklarına bakılarak katlanıyorsa bunda bir art niyet aramamak olasılıksızdır.
Geçmiş dönemlerde bölücülerin kimi sunucuları katletmesi sonucu yazışmaları tam olarak incelemeden sadece ''ırkçı tartışma'' gözetip milli duyguları göz ardı ederek blok verilmesi gereken yerde ceza sisteminden şaşmayan yönetim mekanizmasının parçaları, şimdi yazılan yazıya göre ceza katlıyor. Bu oldukça ilginç ve trajikomik bir durum.
Geçmiş dönemlerde bölücülerin kimi sunucuları katletmesi sonucu yazışmaları tam olarak incelemeden sadece ''ırkçı tartışma'' gözetip milli duyguları göz ardı ederek blok verilmesi gereken yerde ceza sisteminden şaşmayan yönetim mekanizmasının parçaları, şimdi yazılan yazıya göre ceza katlıyor. Bu oldukça ilginç ve trajikomik bir durum.

- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yalnız Krallık
Adamsın adam !Respected yazdı:Ekipten ayrılmadan önce bildiğim kadarı ile cezalar konuşma kayıtlarına göre değil, geçmiş ceza sayısına göre artış gösteriyordu.(sıralama: 3 3 5 5 7 7 7 7 7 14 14 14 şeklinde) Eğer ki bu sistemde bir değişiklik olmamışsa ve verilen ceza senin yazdıklarına bakılarak katlanıyorsa bunda bir art niyet aramamak olasılıksızdır.
Göster

Merhaba,
Verilen cezada herhangi bir yanlışlık bulunmamakla birlikte ceza almanızı gerektiren durum tekrardan incelenmiş olup daha sonra artırıldığı için yeni gün ve saatine göre sistem ayarlamış bulunmaktadır. Size başvuru yapmış olduğunuz mailde belirtilen gün ve saatte otomatik olarak açılacaktır.
@Respected ; İkv Ceza sisteminde her zaman için cezaya neden olan kayıtlarda yapılan inceleme sonucuna göre ceza sisteminde değişikliklere gidilmektedir.. Bunu sende görev almış olduğun süre içerisinde gözlemlemiş olduğuna eminim.
İtiraz hakkınız bulunmakla beraber konuyu kilitliyorum, buradan yapacağınız başvurularda herhangi bir yanıt alamayacağınızı bildirmek isterim.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İyi Forumlar.
Verilen cezada herhangi bir yanlışlık bulunmamakla birlikte ceza almanızı gerektiren durum tekrardan incelenmiş olup daha sonra artırıldığı için yeni gün ve saatine göre sistem ayarlamış bulunmaktadır. Size başvuru yapmış olduğunuz mailde belirtilen gün ve saatte otomatik olarak açılacaktır.
@Respected ; İkv Ceza sisteminde her zaman için cezaya neden olan kayıtlarda yapılan inceleme sonucuna göre ceza sisteminde değişikliklere gidilmektedir.. Bunu sende görev almış olduğun süre içerisinde gözlemlemiş olduğuna eminim.
İtiraz hakkınız bulunmakla beraber konuyu kilitliyorum, buradan yapacağınız başvurularda herhangi bir yanıt alamayacağınızı bildirmek isterim.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İyi Forumlar.