Sen varsan bitmemiştirWaRNiNG374 yazdı:ALEYKÜM SELAM KANKYYMERAN BİTMİŞ BOĞLUMMMM
HALA AYNI İKV
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: HALA AYNI İKV
-
- Kadim Hidra Avcısı
İyiyim çok şükür sende iyisindir İnşallah. Şahsi olarak tanımıorm ama hatırlıorm çarının ismini görmüşlüğüm çok olduKristalx yazdı:Vander kardeşim ben Kızılmadalyon hatırlarmısın bilmiyorum aleyküm selam umarım iyisindir. Bende başlasam mı yoksa başka bir oyuna mı gitsem kararsızımGörüşmek üzere
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
Tekrar selamlarrrrrr,
Aziz seni buralarda görmek ne güzel... Cure'den selamlar olsun sanada
Can geçen gün Kızılay eylemlerine giderken Aziz'i gördüm. Sana bol bol selamı var
Aziz seni buralarda görmek ne güzel... Cure'den selamlar olsun sanada
Can geçen gün Kızılay eylemlerine giderken Aziz'i gördüm. Sana bol bol selamı var

-
- Kadim Hidra Avcısı
As ÜnalımRespected yazdı:Tekrar selamlarrrrrr,
Aziz seni buralarda görmek ne güzel... Cure'den selamlar olsun sanada![]()
Can geçen gün Kızılay eylemlerine giderken Aziz'i gördüm. Sana bol bol selamı var![]()
Aleyküm Selam
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
Kardeşim buyur benimki bu :idea: :arrow: https://www.facebook.com/unalcelebii ama Aziz face kullanmıyor. Selamın başım üstüne görünce ileteceğim (:

- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Lotus
Aziz warning aziz se Aziz Sarıkaya diye arat çıkar
bir ara mahkemelik olmuş mu ne öyle bir şey duydum, ondan sonra kapatmış face dediler yinede sanmıyorum bir bakın 
-
- Kadim Hidra Avcısı
Warning deil ne işim olur benim onunlamirkan1453 yazdı:Aziz warning aziz se Aziz Sarıkaya diye arat çıkarbir ara mahkemelik olmuş mu ne öyle bir şey duydum, ondan sonra kapatmış face dediler yinede sanmıyorum bir bakın
rassa degılım ben kardesım Allenkurtadmin yazdı:Rassa naber, nasılsın, neydi eski günler değil mi, kurtadmin den selam olsun sana....Todorov yazdı:Vandervaart kardesım aleykum selam arada bır oyuna ve foruma gırıyorum ınan konunu ılk defa goruyorum.Oyun 2007-2008 gıbı hıc degıl o zamanlar sende bılırsın nese vardı.LAZURI loncasında baskandın yanlıs hatırlamıyorsam uyelerıne eger ulasabılıyorsan selamlarımı ılet manset rassa ıvan shun
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Lotus
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin diye bir söz var bir şeyleri değiştirmek bizim elimizdeVandervaart yazdı:Oyunu bırakalı 2 seneyi geçti ama oyun hala aynı hiç güzelleşmemiş) Gördüğüm kadarıyla yeni bi sürümde gelmiş ama hiç hareket veya renk katmamış.
)
Forumda eskisi gibi güzel muhabbetler olmuyor hala 6 ay sonra tekrar foruma giriorum 2-3 sayfa geriye gidince 7 ay öncesinin konusu duruyor)
Eminim ki çoğu kişi şuan beni tanımıodur. Belki beni tanıyan biri okurda bi selam verir) Beni tanıyan tanımayan herkese selamlar olsun.
)
Vandervaart-CAN