Vs atmasını bilmeyen bir arkadaş =)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Re: Vs atmasını bilmeyen bir arkadaş =)

Mesaj gönderen Aeoroea »

Öncelikle selamlar,konunun sultankanuni ile alakalı olduğunu görünce ve konuyu açan WhatDedinGülüm olunca otomatik olarak WhatdedinGülüm adlı arkadaşın haksız olmasına rağmen hala burada haklı olduğunu kanıtlama çabasıdır diyorum.
Bana defalarca Parasına VS deyip pm attığımda abim gelsin öyle atın diyen biri.
Abisi geldiğinde bile atalım vs diyip cevap vermeyen biri..
Adamın içine girme söz konusu bile olamaz,taktik değil dübe düz İllegal taktiktir bu tecrübe ile yakından uzaktan alakası olmayan birşeydir.
Madem güçlüsün buz menzili kadar uzaklıkta vs atmanda ki korkun nedir,yenilmek ?
Ben neleriyle karşılaştım vs sırasında zihin attığımda elektırık efsunları giyip kurduğum teslaya vurup Yıldırım 2 Tılsımını kullanıp bu bir taktiktir diyip 5*2 yenilen.
Kaçarak vurup 5*1 yenilen.
Vs 3 - 2 iken Canı 50 olduğunda bir dakıka kapı dıyıp giden..
Geldğinde yine kendini 50 canda görüp bir bahane bulamayıp heyecandan vuramayan.

Sizin savunduğunuz şey resmen,Hiç görmeyen birine Gökkuşağını anlattım gibi birşey. :)
İyi oyunlar Keyifli Forumlar.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
ryuksel
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen ryuksel »

Aeoroea yazdı:
Adamın içine girme söz konusu bile olamaz,taktik değil dübe düz İllegal taktiktir bu tecrübe ile yakından uzaktan alakası olmayan birşeydirİ
Burda yanılıyorsun adam'ın icine girmesi bi taktıktir adam'ın yanıltmak amaclı birşey söyle bişey söyleyım sen xGLasSeR ile vs atarken xGLasSeR Senin icine girmişti eğer bu illegal taktikse o gün vsyi bıraka bilirdin .
Ama söylediklerine bişey diyemem.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

ryuksel yazdı:
Aeoroea yazdı:
Adamın içine girme söz konusu bile olamaz,taktik değil dübe düz İllegal taktiktir bu tecrübe ile yakından uzaktan alakası olmayan birşeydirİ
Burda yanılıyorsun adam'ın icine girmesi bi taktıktir adam'ın yanıltmak amaclı birşey söyle bişey söyleyım sen xGLasSeR ile vs atarken xGLasSeR Senin icine girmişti eğer bu illegal taktikse o gün vsyi bıraka bilirdin .
Ama söylediklerine bişey diyemem.
Kesinlikle hayır,benim içime girmedi hiç bir şekilde.
Girdiğini hatırlamıyorum bile hadi diyelim girdi oda 1 keredir.
Onuda benım insifiyatimden dolayı görmezlikten gelmişimdir.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

“Genel Sohbet” sayfasına dön