4 gündür ben 17.423 den fazlasını vuramadım
o adam 18914 vurduysa 18 bn i her türlü vurur bir video ile kanıtlasın 18 bn vurdugunu bize.
18 bn vursun helal olsun
Bir Başka Konu...
Şu fotoğrafa belirli açıdan Alınmamış diyor...
ulan haritaya bak bakalım hiç yanımda adam varmı çifte ile birleştirilebilecek....
foto gayet normal..
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
o adam 18914 vurduysa 18 bn i her türlü vurur bir video ile kanıtlasın 18 bn vurdugunu bize.
18 bn vursun helal olsun
Bir Başka Konu...
ulan haritaya bak bakalım hiç yanımda adam varmı çifte ile birleştirilebilecek....
foto gayet normal..
Bu etkinlik için Ofansif III ürettim rekora yetişeyim diye yine beceremedim nasıl vuruyorlarsa anlamıyorum . Hak eden kazanır umarım kardeşim , zevkini yaşa ve geç takma.
aynen biz normal şartlar altında 17,500 üstünü ne atan gördük nede atabildik en fazla attığım 17430 küsür gece gündüz uğraştım dahada üstüne çıkamadım ama 17,600+ atan arkadaşlara hayret ediyorum nasıl atıyorlar şöylede bir durum var yönetici veya ilgili arkadaşlar 1 kere olsun oyuna girip normal şartlar altında deneme yapsınlar belirli açılar diyorsunuz ama aynı yerden çekilmiş 2 foto var biri yakından biri uzaktan çekilmiş ama yakından çekilmiş olan silinmiyor nasıl bir açı adaleti bu
18 bn vursun helal olsun
Bir Başka Konu...
foto gayet normal..
Bu etkinlik için Ofansif III ürettim rekora yetişeyim diye yine beceremedim nasıl vuruyorlarsa anlamıyorum . Hak eden kazanır umarım kardeşim , zevkini yaşa ve geç takma.
Kardeşim güzel diyorsun da dikkatsiz bir gm yüzünden neden hak etmeyen birisi kazansın ki ?
Akıllı gm ise ilgilenir işte '' gedikoğlu '' mu ne o dikkatsiz keşke shop yapsaydım bende ama hakedip kazanmak önemli dur bakalım kim kazanacak yalnız kazanandan tekrar '' video ile vurulmasını istesinler '' 18900 DDDDDd hala gülüyorum
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Refresh yazdı:fotoshop o belli bu kadar fark olmaz.
O değil de adamları ürküttük ya bi daha bu etkinliği yapmazlar
Etkinlik çok zevkli bence kaldırılmasın ama haklı haksız ayırt etmek de bir o kadar zor
Etkinlik geliştirilecekmiş zaten sadece hasara dayalı olmucakmış.
Nasıl yaparlar bilmiyorum fakat bir kaç fikrim var.
Bir haftada en fazla Lp kasan oyuncu veya en fazla jadeit çeken oyuncu en fazla xenotim salgı gibi materyalleri düşüren gibi etkinliğin kapsamı genişletilebilir.
Not:jadeit xenotim salgı gibi materyallerde birinciyi nasıl seçecekler diye düşünüyorsanız.Her şey kayıt altında oyuncular hangi karakter ile etkinliğe katıldıklarını bildirecekler GM ler ise karakterleri inceleyerek birinciyi seçebilecekler.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!