Rehberliğe seçildim çok mutluyum ilk önce teşekkürler fakat bir sorum var.
Bana Mailiniz ulaştı maille beraber [GM]Yağmursu'ya ulaştırmam istenen bir forum geldi.
Sizin yolladığınız bu mail ( benim siteden doldurduğum forumda ki ) ylm*****@... adresine geldi.
Fakat ben mailime yolladığınız forumda ki '' MAİL '' kısmının karşısına başka bi MSN yazdım yazdığım MSN skype adresimindir.Problem olur mu ? yanlış birşey yapmış mıyım ?
Yetkili biri bakabilir mi ?
Yetkili biri bakabilir mi ?
Son Rehber Ekibi neferi
- xYANITSIZx
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: M S
Re: Yetkili biri bakabilir mi ?
Herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum şimdiden hayırlı olsun.
ByERseN
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
Öncelikle cevap verdiğin için sonra hayır dua ettiğin için teşekkür ederim kardeşim.Buraya kadar gelmişim çok istedğim bi görevdi artık bi sorun olmasın diye uğraşıyorum biri bilgilendirme yapsa çok iyi olacak.xYANITSIZx yazdı:Herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum şimdiden hayırlı olsun.
Son Rehber Ekibi neferi
Selam Marlon,
Bahsettiğiniz durum herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. Sizinle doğru bir iletişim kurabildiğimiz takdirde, göreve başladıktan sonra ekip kaptanları veya asistanlarıyla iletişime geçerek bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
Aramıza hoş geldiniz.
Bahsettiğiniz durum herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. Sizinle doğru bir iletişim kurabildiğimiz takdirde, göreve başladıktan sonra ekip kaptanları veya asistanlarıyla iletişime geçerek bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
Aramıza hoş geldiniz.
Aramıza hoş geldiniz dedin ya içime bi ferahlık geldi.Teşekkürler bilgi içinLahkesis yazdı:Selam Marlon,
Aramıza hoş geldiniz.![]()
Son Rehber Ekibi neferi