Klan savaşlarına önem verilebilirdi.Her kesilen adamdan item veya para düşebilirdi.Arz ve Lodos eklentisi Er meydanı gibi olabilirdi.Tabi daha geniş çaplı olarak.
Topkapı Ticaret Mekanı olabilirdi.Ticaret Kanalı Acılabilirdi.Stant gibi birşeyler yapılabilirdi.Bunlar oyunculara kiralanabilirdi.Hatta akçeyle bile kiralanabilirdi.Alısverişler sadece burada olabilirdi.
Oyundaki bosslar zorlaştırabilir.Bu oyuna heyecan ve zevk katabilirdi.
Pluslılara daha fazla ayrıcalık sağlanabilirdi.Aldıkları şeye değmesi gerekirdi.Almak zorunda oldukları icin değilde verdiği fırsatlar icin alınması daha iyi olabilirdi.
Haftalık-aylık grafik iyilestirmeleri yapılabilirdi.Mazaret hazır ''oyun eski bu kadar olur"" filan.Aç flashı yap adamlar neler yapıyor.Bizimkiler hala derinin üstüne monteleme kaplama.Yakından karektere bakıyorsun kıyafet deriye dikilmiş.
Efek istedik.Var olan efekleri silahlara montelediniz.Yeni hiçbirşey yok. Oyun motoru kötü falan filan.
Tabancalar Çifteler tam bir fiyasko zaten.En azından merminin gittiği yol çizilebilirdi.Çemberlideki istihbarattan bahsetmiyorum bile.
Madenler yine 5dkda bir cıkmaya ayarlanmalı.Sayıları aynı kalmalı.Saf oranı düşürülmeli.
Karekterlerin içleri doldurulmalı
AkçePetler(gözcü ayı kangal) bunlara daha fazla özellik verilmeli.Alınması icin bir özellikleri olması gerekir yani.Ayının var kanatma tamam eyvallah.Gözcüde uçuyor eee uçması içinmi alacağım ben . En Azından ne bilim hedefin yeteneklerine ilave 1 saniye ekleyebilir.Veya saldığımız zaman onu elektrik bilgimiz % bilmem kaç artabilirdi.Gelelim kangala .Bence kangal şifacılara yapılmış bir haksızlıktır.Şifanın hayvanları var zaten hepsi aynı.Hic bir özelliği yok 300-300 vurup duruyor.Asit özelliği olabilirdi.veya Yukarda kırmızı yazıyla kudurdunuz gibi
Hikaye dört dörtlük Kimse laf edemez zaten Kitabı cıksa Newyork times best seller garanti ediyorum.Kalın Salıcakla