bilaller

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Blommer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

bilaller

Mesaj gönderen Blommer »

arkadaş bu bilaller denen zibidileri daha ne kadar bu oyunda tutmayı düşünüyor bu yönetim anlamış değilim şahsen böyle veledler yüzünden artık bu oyunu oynamak bile istemiyorum.hayır nerde olduklarını bilsem yakın olsalar hiç gerek kalmayacak ben gidip iptal edecegim zaten onları urfadan olduklarını söylüyolar ki eminim oda yalandır bana uzak olmasa ben bilirdimde neyse.yönetim olarak bu konu umurunuzda olmaz oyunun kalitesi bu seviyede devam ederse utunmayınki alternetifleriniz cogaldı hemde görsel acıdan sizden cok cok üstün olarak..bu oyunu oynuyorsak eşimiz dostumuz içindi ama bu gidişle eşimizide dostumuzuda alıp başka oyuna yönelecegiz
Kullanıcı avatarı
SoulKitchen
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: HÜR

Re: bilaller

Mesaj gönderen SoulKitchen »

Lakhesis yazdı:Lütfen devamında yine bahsi geçen şahısların aynı davranışlarıyla karşılaşmanız durumunda ekran görüntüsü alıp Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipinden gönderiniz. Üst birimle irtibata geçilerek, inceleme başlatılacaktır.
Bu arkadaşlardan sanırım sunucudaki herkes şikayetçi durumda. Yukarıda da bahsedildiği gibi siz gerekli görüntüleri ve şikayetinizi destek bölümünden iletin.Gerekli moderasyon uygulanacaktır elbet.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sahinkurt
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Re: bilaller

Mesaj gönderen Sahinkurt »

Merhaba,

Gerekli cevap verilmiştir. Lütfen İKV Destek / İletişim üzerinden bildirimde bulununuz. Bu tip konuların yerinin forum olmadığının tekrar altını çizerek konuyu kilitliyorum. Anlayışınız için teşekkürler.
Mehmet ŞAHİNKURT
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön