Bence son yaz...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Bence son yaz...

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Arkadaşlar bence bu oyunun son yazı okullar tatil olur sbs lys biter öğrenciler gelir son bi kere daha alırlar paketlerini arttırıcılarını ve yaz sonu kapanır bu görünen bişey aslında her sene büyük bi eklenti gelirdi gerçi geçen yazki eklenti büyük bi fiyaskoydu ardından gelen arz ve lodoslada tüy dikildi. sorun çemberlitaştan kaynaklandı aslında uzun süreli bi bölge zor bosslar hadi bunlar beklenen şeylerdi peki ya gidipde defalarca kesip boş dönmek vardı bide insanlar bıktı oysaki eskiden öyle miydi yeraltında iner cin keserdik meran şehrine giderdik şahsen sürekli uçan muhafız keserdim yücelen yüzük kolye düşürüp satmak için hatta bi ara klan muhafızlarını kesmek modaydı çünkü çok çok iyi itemler veriyolardı 1 hafta uğraşmıştım fevzi cevriye asa ve yücelen ceket almıştım ki tek item yücelen ceket bile çok iyi bi itemdi o zamanlar kısacası insanlar zevk alıyordu o saatleri geçirince mutlu oluyorlardı bi bölgeye tıkılıp defalarca bi bosu kesmeye çalışmıyorlardı. Şimdi öyle bi hale geldiki asan varsa grubunun olma ihtimali var bakın dikkat edersiniz ihtimal diyorum çünkü artık meteor 1 tılsımı olmayan büyücü çok zor girer savaşçı desen oda öyle bi ihtimal şifa ama orda da full bi şifa görülmeye dursun direk gruptan atılırsınız çok yaşadım bunları en son bi şekilde büyücü dizdim 150 küsür kesiş onlarca ceket pantolon eldiven ayakkabı zırh+ 2 hidrojen + 0 asa. e böyle bildiğim en azından 20 tane arkadaşım var adam o kadar zaman geçiriyor item düşmüyor bide gidip maden mi çekecek saatlerce uğraşıp ki çekse nolacak tonlarca maden lazım hidrojen alabilmek içnde ayrıca maden çekmek lazım. Neyse bunlar bilindik şeyler oyunun eski heyecanı bitti arkadaşlar en önemli sorun bu oyunda bi heyecan kalmadı artık savaşçılar bıçık sırtı itemlere muhtaç edildi büyücülerinde pek bi farkı yok şifacılarda bikaç farklı kombinasyon denenebiliyor en azından. Teşkilatın açıldığı 2.haftadan beri oynarım bu oyunu son 2 senedir bıraksamda arada girerdim neyse ben yinede bize bu heyecanı yaşatan bütün ikv yapımcılarına teşekkür ediyorum son yaklaştı gibi...

Teşkilat.. makine
Kullanıcı avatarı
MaVeRicK
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Şimdilik Yok :)

Re: Bence son yaz...

Mesaj gönderen MaVeRicK »

bence oyundaki en güzel şey klan savaşı az çok taktikte gerektiriyor ama itemler görüldüğü gibi tek düze itemler daha eski itemlere bakınca biraz daha fazla kombinasyon şansı vardı ama çemberlitaşı getirdiler ordan sonra dananın kuyruğu koptu.
Sığınak Migrat eklentisinden sonra Lonca eklentisi kapsamlı bir şekilde gelseydi eğer daha iyi olabilirdi ve hala oynayan bir çok oyuncu olurdu.
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Bölgeler kalkmalı. Ben oyunda çokluktan yanayım herkes ofans önceden 39 seviye sınırında çok değişik kombinasyonlar yapardık 2 conk 1 zırh gibi... Bunları özledim açıkçası ne şimdi oyun ne hale geldi....
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

Merhaba,
Bölge kalkmasi söz konusu olamaz hemen hemen her oyunda olan Bölge (zindan) bu oyundada yerini almasi dogaldir.
Evet eskiden güzeldi ama simdi de ayni seyler yasana bilir aranizda belli günlerde 39 lv car dize bilir ve sadece normal vuruslarla vs ata bilirsiniz IKV özünde ikv dir bunu görmeye calismak yeterlidir.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Oyunun Hikayesi Daha Bitmedi Böyle bir Şeyin İmkansız Olduğunu Düşünüyorum...Kuklacı - Galata ve Gizit Klanı Bu Konular Daha Oyunda Açıklığa Kavuşmadı Tangriss'in Devamı vs vs...
59 Seviye Geldiğinde 39 Seviyelerde ki Gibi Kalabalık Olacağından Eminim Neden Erken Gelmiyor Peki Diye Soruya Şöyle Bir Cevap Gelebilir
- ++ Basma Ve Şaheser Üretimleri Çöpe Gitmesin Ve Diğer Oyunculara Haksızlık Olmasın Diye.

" Maksimum Hasar " Önemini Yitirip Element Ve Tank Element Olarak Oyun Devam Edeceğini Düşünüyorum 59 Seviyelerde
Karaköy - Heybeli Ada Gibi Bazı Bölümlerin Gelmesine Adım Adım Yaklaşıyoruz.

Tam 3 Senedir KARAKÖY Gelir Ama HEYBELİ Gelmez Diyorlar Bana Ben Bir Şey Bilmeden Konuşmam Büyük Oynarım . Heybeli Ada Muhakkak Gelecek. :)

Heybeli Ada Neden ?
- Çemberlitaş İtemleri Vardı Çemberlitaş Geldi , Meteor İtemleri Vardı Meteor Geldi Ve 15 Seviye HEYBELİ ADA MENŞEİ li İtem Var
Menşei Üretim Yeri , Kökeni Anlamındadır
Heybeli Ada da Üretildi Gibi Bir Sonuç Ortaya Çıkıyor. :mrgreen:
Ayrıca Şarapçı Çok Şeyi Bilen Adam Heybeli Şarkısını Hep Söylüyor.
:D

Kısaca Şunu Diyeceğim Bu Oyun 10 Yıl Daha Devam Eder Rahat Kurtlar Vadisi Gibi Yeni Senaryolar Hep Gelir Bitmez. Çünkü Konusu Kıyamet Yani Her An Her Şey Olabilir. :)
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

DuMaNisTT yazdı:Oyunun Hikayesi Daha Bitmedi Böyle bir Şeyin İmkansız Olduğunu Düşünüyorum...Kuklacı - Galata ve Gizit Klanı Bu Konular Daha Oyunda Açıklığa Kavuşmadı Tangriss'in Devamı vs vs...
59 Seviye Geldiğinde 39 Seviyelerde ki Gibi Kalabalık Olacağından Eminim Neden Erken Gelmiyor Peki Diye Soruya Şöyle Bir Cevap Gelebilir
- ++ Basma Ve Şaheser Üretimleri Çöpe Gitmesin Ve Diğer Oyunculara Haksızlık Olmasın Diye.

" Maksimum Hasar " Önemini Yitirip Element Ve Tank Element Olarak Oyun Devam Edeceğini Düşünüyorum 59 Seviyelerde
Karaköy - Heybeli Ada Gibi Bazı Bölümlerin Gelmesine Adım Adım Yaklaşıyoruz.

Tam 3 Senedir KARAKÖY Gelir Ama HEYBELİ Gelmez Diyorlar Bana Ben Bir Şey Bilmeden Konuşmam Büyük Oynarım . Heybeli Ada Muhakkak Gelecek. :)

Heybeli Ada Neden ?
- Çemberlitaş İtemleri Vardı Çemberlitaş Geldi , Meteor İtemleri Vardı Meteor Geldi Ve 15 Seviye HEYBELİ ADA MENŞEİ li İtem Var
Menşei Üretim Yeri , Kökeni Anlamındadır
Heybeli Ada da Üretildi Gibi Bir Sonuç Ortaya Çıkıyor. :mrgreen:
Ayrıca Şarapçı Çok Şeyi Bilen Adam Heybeli Şarkısını Hep Söylüyor.
:D

Kısaca Şunu Diyeceğim Bu Oyun 10 Yıl Daha Devam Eder Rahat Kurtlar Vadisi Gibi Yeni Senaryolar Hep Gelir Bitmez. Çünkü Konusu Kıyamet Yani Her An Her Şey Olabilir. :)
oyunun hikayesine bir lafım yok çok süper bir hikayesi var ama olay hikayeyle bitmiyor oyunla ilgilenilmiyor neredeyse 2 yıldır oyunun reklamı yapılsın diyoruz oyunun reklamı yapılmıyor yine çok uzun süredir lag diyoruz çözüm yok zaten oyunda aynı kişleri görekten bıktım oyuna giriyorum adamın adını görünce hangi karakter olduğunu biliyorum oyuna başlayan oyuncu yok yani inş. senin dediğin gibi olurda yeni oyuncular ve bölgeler gelir
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Arkadaşım Seni Çok İyi Anlıyorum.Oyunun Reklamı Olmamasının Sebebi İsminden Kaynaklandığını Düşünüyorum Çünkü İlgi Çekiciliği Diğerleri Karşısında Zayıf Ve TÜRK Yapımı Olduğundan İlgi Çekmiyor " Bizim Türkler Ne Yapar ki" Düşüncesi Var Herkeste. . Ama TTNET Gibi Biri Şirket İle de Anlaşması Var Umarım İkv'yi Bir Şekilde Geliştirilecek Bunda Herkesin Bir Parmağı Çorbada Tuzu Olacak. Şirketin CEO 'su Değişti Belli ki KAN Değişimi Gerekiyordu .. ICF'ye Bu Kadar Fazla İlgi Olmasaydı İKV İlerlerdi Ama Bir Taraf Artarken Diğer Tarafta Gözle Görülür Bir Yavaşlama Ve Düşüş Meydana Geliyor.
ICF'nin Reklamını Her Site alıyor Çünkü Adı İlgi Çekici I Can Footbal Kısaca Yine Türkiye'de ki Yabancı İsim Sempatizanlığı
"İstanbul Kıyamet Vakti" "I Can Footbal " Kulağa Yabancı İsimli Olduğundan ICF Güzel Gelir . İsme Göre Değil de Konu İçerik Hikaye Bakımından Baksalar Oyunumuz Daha Çok Reklam Alır .Slogan Üzerinden Reklam Yapılmalı " Kıyametin Sesini Duy "vs vs. ,REKLAMCILIK ve PAZARLAMA Tekniklerinin Zayıf Olduğunu Düşünüyorum. İkv Bu Şirketin Belki de Acemilik Eseri ICF Kalfalık VE Gelecekte ise Ustalık Eserini Yapacaklar.
Oyunda ki " LAG " Bu Sorunun Çok Zor Çözüldüğü Ardından Bellirli Bir Süre Sonra Her Ne Hikmet ise Tekrarlanması Alt Yapının Üst Seviye Olmasına Rağmen Şaşırtıcı Bende Anlamıyorum..
Yazın Biraz İlerleme Olacak Gibi Geliyor Bana Senaryoyu Uygulamada Yöneticiler Yetkililer Biraz Daha Hızlanmalılar Bir Süre Yarışma Sıkıyor İnsanı Belirli Bir Grubu Kapsıyor Çünkü GENELİ Kapsayacak Bir Şeyler Yapılması Lazım Büyük Hol Beklenilen İlgiyi Bulmadı Çünkü " TANGRİSS " Merakını Gidermedi Hiç Kimsenin , Bence Yarım Bir Proje Olarak Kaldı . Ama İnanıyorum 1 Sene İçinde İKV Çok yol Katedecek..Herkesin Üzerine Düşeni Yapması Gerekir. Yönetim Bize Sahip Çıkacak Ve Oyunun Devamını Sağlıklı Bir Şekilde Sağlayacak GENEL Bir Düzenleme Yapacak.
Bize ise Görev Olarak Yönetime Ve Oyunumuza Sahip Çıkıp Desteklerimizi Sonuna Dek Sürdürmemiz Düşüyor ..
Umarım Dilediğimiz Gibi Oyunumuz Şanlı İhtişamlı Günlerini Yaşayacak

Saygılar

İyi Forumlar

Kullanıcı avatarı
SoulKitchen
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: HÜR

Mesaj gönderen SoulKitchen »

Oyunu uzun süre boyunca oynamış ve oynamaya devam etmekte biri olarak edindiğim tecrübeler neticesinde her sene veyahut her gelmeyen eklenti paketi öncesinde bu tür felaket senaryoları biz oyuncular tarafından yazılmakta. Oyuna bir şey olacağı yok arkadaşlar siz kendinize mukayyet olun yeterli. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Docent
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Docent »

Kesinlikle birşey olmamalı bu oyuna,ne kadar bizi bazen hayal kırıklığına uğratsada bu oyunu hatıraları için seviyorum,eskiden oynayanlar ne kadar sıcak bir ortam olduğunu bilir bu oyunun,şu anda öyle birşey pek olmasada.
Kullanıcı avatarı
MaVeRicK
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Şimdilik Yok :)

Mesaj gönderen MaVeRicK »

Bu hayatım boyunca birsürü MMORPG oyunu oynadım ama hikayesi İKV kadar iyi olan bir oyun görmedim. Kitap haline çevirseler oyunun hikayesini dünyada satış rekorları kırar 3. ciltlik bir seri olsa hiç sıkılmadan okurum yeterki hikayeyi düzenleyecek biri lazım :D
Resim

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön