Merhaba arkadaşlar ,
birkaç ay öncesine kadar çekebildiğim saf madenleri arttırıcı olmasına rağmen çekemez oldum, GeMe kardeşler saf maden çekememe sebebimizi yazarmısınız, tahminim ayarlarda bir oynama olduğu örneğin, 100 mantar da bir ganoderma düşerken şimdi 150 yada 200 mantarda bir ganoderma düşüyor (temsili rakamlar ) mavzu para ise arttırıcı alıyoruz zaten ama sizler bizim arttırıcı alma sebebimizi anlayamamışsınız bizler madende fazla vakit kaybetmemek için alıyoruz o arttırıcıları görünen o ki almamıza da gerek kalmamış ...
iyi oyunlar
MADENLERE BİR HALLER OLDU,
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: MADENLERE BİR HALLER OLDU,
Tamamen Tesadüf Madenler de Bir Problem Olduğunu Sanmıyorum. Ben de Örneğin Menekşe Elmas Çekmek İstiyorum Fakat Hiç Gelmiyor Ama Sibiryalı'yı Sürekli Çekiyorum
Şansın Yaver Gitmez ise İstediğin Kadar Arttırıcı Al Fayda Etmiyor . 
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Çift artırıcı ile günde 27 jadeit toplayabilirsin ... Lonca Sarraf artırıcı ve üyelik sarraf artırıcı ile . Hemen çeker çekmez çıkmaz tabii sürekli gezeceksin madenleri ezberleyeceksin o zaman artırıcının etkisini anlarsın ..
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
Dostum bilgilendirmen için saol ama maden konusunda kendime güvenirim, sistemini bilirim, birkaç günlük maden çeken birisi olarak sormadım sorumuBeLmanDo yazdı:Çift artırıcı ile günde 27 jadeit toplayabilirsin ... Lonca Sarraf artırıcı ve üyelik sarraf artırıcı ile . Hemen çeker çekmez çıkmaz tabii sürekli gezeceksin madenleri ezberleyeceksin o zaman artırıcının etkisini anlarsın ..
madenle alakası yok kardeşim oyunun kendine has bi şans sistemi var haftada yada ayda bir aralıklarla değişen.
bu değişim aralıklarında rasgele bilmem kaç adet karakteri seçip onların drop oranını diğer karakterlerden belli bi miktar arttıryor. bu sebebtendirki hertürlü item düşürme veya herhangi bir maden çekme işinde bu değerler etkili rol oynuyor.
Misal grupta şifacısındır aynı grupla arka arkaya 5 gaffar atarsın boş geçersin,
Aynı grupla şifa değilde başka bi karakterle gelirsin itemleri çekersin.
Not: O arttırıcılarda yazan şansınızı yüzde bilmem ne kadar arttırır mantığındaki yüzdeyi normal olarak ta anlamayın hiç bir oyun görmedimki drop oranında yüzdelik bi artış sözkonusu olsun çünki yüzdelik dilimler halinde bi artış onlin oyunlar için ciddi rakamsal bir drop artımı demektir ve ilkinde olmadı ikicide ne sebeple olursa olsun o itemi alacağınız mantığına tekabül eder.
Arttırıcılarda yazan yüzdelik dilim sizin drop oranınızdaki binde veya onbinde sıfır sıfır bilmem kaç olan oranınıza etki eden bir yüzdelik dilimdir. haydi kolay gele
bu değişim aralıklarında rasgele bilmem kaç adet karakteri seçip onların drop oranını diğer karakterlerden belli bi miktar arttıryor. bu sebebtendirki hertürlü item düşürme veya herhangi bir maden çekme işinde bu değerler etkili rol oynuyor.
Misal grupta şifacısındır aynı grupla arka arkaya 5 gaffar atarsın boş geçersin,
Aynı grupla şifa değilde başka bi karakterle gelirsin itemleri çekersin.
Not: O arttırıcılarda yazan şansınızı yüzde bilmem ne kadar arttırır mantığındaki yüzdeyi normal olarak ta anlamayın hiç bir oyun görmedimki drop oranında yüzdelik bi artış sözkonusu olsun çünki yüzdelik dilimler halinde bi artış onlin oyunlar için ciddi rakamsal bir drop artımı demektir ve ilkinde olmadı ikicide ne sebeple olursa olsun o itemi alacağınız mantığına tekabül eder.
Arttırıcılarda yazan yüzdelik dilim sizin drop oranınızdaki binde veya onbinde sıfır sıfır bilmem kaç olan oranınıza etki eden bir yüzdelik dilimdir. haydi kolay gele