Zwartan 'dan gecikmiş veda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Zwartan 'dan gecikmiş veda

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Siyaset yapma güzel kardeşim safsan ben safım de olsun bitsin. O aralrınızda barındırdıgınız adamların devleti dini imanı siyasi grüşü olmayan kimseler sen kimi kime savunuyon yok dostmus suöuş ben intihar bombacısı oalcam yakında büyüyünce 3-5 kişi gebertecemmi diyecek senin yanında size sizi kullnarak kapı açtıyorlar onların oyuna geliyorusnuz halen diyonuzki biz ahbaptık suduk buduk kardeştik hadi ordan dünkü bebeler geçmişi okumadııgnızdan bişi görmemiş gibi davranıyonuz. Sen Hükümet içinde büyümüş bir devirsin geçmişi görmeden oldugun akvaryumdan dışarı cıkamaış isyanınız ona Görenler görüyor herseyi ama vatanını seviyor hatta sizden çok.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Binyetmiş4

Mesaj gönderen CLooDy »

izdirapgrafik yazdı:
marasaldadas yazdı:
Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Son zamanlarda Taksim Gezi Parkı ile başlayan olayların giderek büyümesi ve bunun sonucunda halkımızın sokaklara dökülerek yurt genelinde çeşitli eylemlerin başlamış olduğunu hepimiz takip ediyoruz.

Zwartan'ın bu konuyu açmasının sebebi, Sobee ekibinden ayrıldığından bu yana çok sevdiği İKV Severlere bir türlü gerçekleştiremediği vedasını gerçekleştirmek, hem de basın tarafından yansıtılmayan, ancak sosyal medyada da kimi doğru, kimi çarpıtılan olaylara dikkat çekmek istemiştir.

Sobee ekibi olarak herhangi bir ideolojiyi veya herhangi bir siyasi görüşü savunarak, karşısındaki insanlara da bu yönde baskı yapan veya tam aksi şekilde düşünen insanları rencide edecek mesajlar yazılmasına, forumlarımızın tarafların tartışma alanına dönüşmesine şiddetle karşıyız. Bu sebepledir ki, tartışma şekline dönüşen konular kapatılmaktadır.
Konu içerisinde ne kişisel görüş, ne siyasi ne de ideolojik bir içerik yer almıyor. Söyleyeceklerine "siyasetten ve görüşten bağımsız" şeklinde başlamış olması da bunu ifade etmek istediğini gösteriyor. Burada Zwartan tarafından İKV Severlere yapılmış olan duyarlılık mesajının çoğumuzun anlamış olacağını umuyorum.

Herkesten ricam, oldukça hassas bir dönemde olduğumuzu unutulmaması ve birbirimize karşı her zaman saygılı olunmasıdır. Forumlarımız paylaşım alanıdır, tartışma alanına dönüşmemesini rica ediyorum.

Sevgiler
Sizmi çok akıllısınız yoksa bizmi çok safız ?
Konunun vedaya alakası yok tamamen siyasi konuyu kilitlemek yerine 3 gün boyunca sabitleyip, bir de yapılan aksi yorumları siliyorsunuz.
Ya adam gibi siyaset yaptırmayın, Ya da bırakın herkes yorumunu yapsın
Ben hala bu konunun siyasetle alakası olmadığını savunuyorum.Bir ülkede; herhangi bir nedenden dolayı birçok farklı unsura,görüşe ve yaşam şekline bağlı büyük vatandaş toplulukları tüm ayırt edici özelliklerinden arınıp birbirine sıkı sıkı bağlanıyorsa, hep birlikte tamamen şiddetsiz,demokratik bir yürüyüş veya hareket gerçekleştiriyorsa, bundan sadece övünülmelidir.Fırsatçı her yerde fırsatçıdır.Ama bir haftadır görüyoruz ki şehirlerde hiçbir siyasi parti bayrağı bağrayı yok.İnsanlarımız gayet bilinçliler, gereğini yapıp bu şekilde sokağa çıkan insanları uzaklaştırıyorlar.Ben 2 gün Taksim'de kaldım.Gaz da soludum polise karşı slogan da attım.Cop dahi yedim.Fakat çevremdeki bir insanın dahil yere eğilip bir taş alıp polise veya sağa sola fırlattığına şahit olmadım.Biz orda ne yaptık, yürüdük, bildiriler okuduk, yeni insanlarla tanıştık, hiçbirimiz de sormadı diğerine sen hangi partidensin, memleketin neresi? diye.Gitar çaldık sesi güzel olan şarkı söyledi.Zaman öyle bir zaman ki, tek görevi vatandaşın güvenliğini sağlamak olan polisin vatandaşa hunharca saldırdığı, devletin başbakanının sokaklardaki yüzbinlere,şehirlerdeki milyonlara kör ve sağırcasına hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi sıfatlar yakıştırması.Muhalefet partisi liderinin "bizim orada hiçbir topluluğumuz,partilimiz yoktur" demesi, ki bilen zaten biliyor,adamın kendi partisinden haberi yok herkes oradaydı...
izdirapgrafik,
Yazıklar olsun sana,şu yukarda yazdıkların için demiyorum tabi,sen genel etkileşime konu açmadın mı ??
siyasi diye kaldırmadılar mı ? ordaki amacın da gerçekleri söylemek değilmiydi ?
çok yazık çok çok biz senin ve bir kaç kişinin neden konusu kitlendi diye savunurken,burda siyaset edenlerin konuları sabit kalıyor ve sende hala devam ediyorsun yuh diyorum pes diyorum.Kınıyorum

Bu konuyu sen açmadın mı ???
viewtopic.php?f=46&t=111480

ARZLODOS'un da belirttiği gibi burası bir oyun forumu platformudur. Burada paylaşılan bilgi, fikir ve siyasi/toplumsal görüşlere bir başkası karşı çıkabilir. Karşıt görüşler içeren bir konunun da burada büyütülmesine izin veremeyiz, vermememiz gerekir.

Sosyal Medya platformlarında (Facebook) konunun akıbetiyle ilgili birçok bilgi ve düşünce paylaşılmaktadır. Öyle ki anlık bilgiler bile sunan kullanıcılar, canlı yayın linkleri paylaşılmaktadır. İKV Resmi Forumları bu gibi şeylere izin verilebilen bir platform değildir ki bunu da bir çok kullanıcımızın bildiğini düşünüyorum.

İyi akşamlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Amaç parkta oturan gençlere orantısız güç kulanan polisleri prtosto etmekse, bende varım bende kınıyorum kendilerini yetkili sayan o görevlileri.
Kimse unutmasınki bu ülke bizim biz derken, sınırlar içinde T.C kimliği olan herkesin.
Yapmamız gerek konuşarak, kırmada, yıkmada, SAYGI duyarak bir birimizi kabulenip ve her ne olursa olsun beraber yaşamaya mecbur olduğumuzu unutmayalım
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Benim yazdıklarım kaldırılsın ben sorun etmem ama bende haksızlığa karşıyım arkadaş elimde degil.

Nankörlüğü hayatımda hiç sevmedim sevmiyecemde ama Vatan benim için vatandaşlardan daha kıymetlidir tabikide anlıyana neyde o zihniyet illumti denen zırvalar var hanid erler ya uynaış gören gözler uyan uyan uyuma diye millette sorar kendi kendimize ne için uyanacagız yazık gençlğimize devir değiştir tabii 90 lı devirler bilgisyar tv gençliği uyanmaları daha cabuk oluyor kolay gelsin.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

CLooDy yazdı:
izdirapgrafik yazdı:
marasaldadas yazdı:
Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Son zamanlarda Taksim Gezi Parkı ile başlayan olayların giderek büyümesi ve bunun sonucunda halkımızın sokaklara dökülerek yurt genelinde çeşitli eylemlerin başlamış olduğunu hepimiz takip ediyoruz.

Zwartan'ın bu konuyu açmasının sebebi, Sobee ekibinden ayrıldığından bu yana çok sevdiği İKV Severlere bir türlü gerçekleştiremediği vedasını gerçekleştirmek, hem de basın tarafından yansıtılmayan, ancak sosyal medyada da kimi doğru, kimi çarpıtılan olaylara dikkat çekmek istemiştir.

Sobee ekibi olarak herhangi bir ideolojiyi veya herhangi bir siyasi görüşü savunarak, karşısındaki insanlara da bu yönde baskı yapan veya tam aksi şekilde düşünen insanları rencide edecek mesajlar yazılmasına, forumlarımızın tarafların tartışma alanına dönüşmesine şiddetle karşıyız. Bu sebepledir ki, tartışma şekline dönüşen konular kapatılmaktadır.
Konu içerisinde ne kişisel görüş, ne siyasi ne de ideolojik bir içerik yer almıyor. Söyleyeceklerine "siyasetten ve görüşten bağımsız" şeklinde başlamış olması da bunu ifade etmek istediğini gösteriyor. Burada Zwartan tarafından İKV Severlere yapılmış olan duyarlılık mesajının çoğumuzun anlamış olacağını umuyorum.

Herkesten ricam, oldukça hassas bir dönemde olduğumuzu unutulmaması ve birbirimize karşı her zaman saygılı olunmasıdır. Forumlarımız paylaşım alanıdır, tartışma alanına dönüşmemesini rica ediyorum.

Sevgiler
Sizmi çok akıllısınız yoksa bizmi çok safız ?
Konunun vedaya alakası yok tamamen siyasi konuyu kilitlemek yerine 3 gün boyunca sabitleyip, bir de yapılan aksi yorumları siliyorsunuz.
Ya adam gibi siyaset yaptırmayın, Ya da bırakın herkes yorumunu yapsın
Ben hala bu konunun siyasetle alakası olmadığını savunuyorum.Bir ülkede; herhangi bir nedenden dolayı birçok farklı unsura,görüşe ve yaşam şekline bağlı büyük vatandaş toplulukları tüm ayırt edici özelliklerinden arınıp birbirine sıkı sıkı bağlanıyorsa, hep birlikte tamamen şiddetsiz,demokratik bir yürüyüş veya hareket gerçekleştiriyorsa, bundan sadece övünülmelidir.Kolluk kuvvetlerini insanların üzerine salmak, masumca parkta kitap okuyan insanlara mermi gibi tazyikli su sıkmak, kullanım talimatında en yakın 120 metreden ve insan üzerine değil 45 derece yukarısına ateşleyin denilen gaz bombalarını red dot sight ile 10 metreden insan kafasına sıkmak nedir? Tamam, şu ortamda kesinlikle provakatörler, gaz vermeye çalışıp kalabalığı kendi amaçları için kullanmaya çalışan birçok kesim var, ki elbette olacak.Fırsatçı her yerde fırsatçıdır.Ama bir haftadır görüyoruz ki şehirlerde hiçbir siyasi parti bayrağı bağrayı yok.İnsanlarımız gayet bilinçliler, gereğini yapıp bu şekilde sokağa çıkan insanları uzaklaştırıyorlar.Ben 2 gün Taksim'de kaldım.Gaz da soludum polise karşı slogan da attım.Cop dahi yedim.Fakat çevremdeki bir insanın dahil yere eğilip bir taş alıp polise veya sağa sola fırlattığına şahit olmadım.Biz orda ne yaptık, yürüdük, bildiriler okuduk, yeni insanlarla tanıştık, hiçbirimiz de sormadı diğerine sen hangi partidensin, memleketin neresi? diye.Gitar çaldık sesi güzel olan şarkı söyledi.Zaman öyle bir zaman ki, tek görevi vatandaşın güvenliğini sağlamak olan polisin vatandaşa hunharca saldırdığı, devletin başbakanının sokaklardaki yüzbinlere,şehirlerdeki milyonlara kör ve sağırcasına hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi sıfatlar yakıştırması.Muhalefet partisi liderinin "bizim orada hiçbir topluluğumuz,partilimiz yoktur" demesi, ki bilen zaten biliyor,adamın kendi partisinden haberi yok herkes oradaydı.Video var, İzmir Alsancak'ta çekilmiş,geceleyin 2. veya 3. kattan çekiyorlar, kaldırımdaki 20-25 yaşlarındaki kızı önce 2 polis yerde tekmeliyor,sonra diğer grup da dahil olup 10 kişi kızı tekmeliyorlar.Verdiğim sadece bir örnek.Linkleri burada paylaştırıp biber gazının forum hali olan kilidi yemek istemiyorum.İsterseniz aynı isimle arayın.İstanbul Akaretler'de çekilmiş video var, genç bir çocuk kamerayı göğsünde tutarak polislerin yüzünü çekmeden kayıt yapıyor.Adamlar diyor ki, "bize de 2500 Lira ver,kime vur diyorsan ona vuralım." Şimdi tüm bunlar olacak da, biz üç beş çapulcular, marjinaller veya din düşmanları oturup sadece bakacağız mı? Ekleyeceğim son şey de şudur, provakatörleri, piyon sivil polisleri, sıfır kelvin gençlik kollarını çıkartırsanız o topluluktan, göreceğiniz şey komünistler,faşistler,ülkücüler,ateistler vesaire değildir.Sadece bayrağına sahip çıkan, aklı hür,vicdanı hür Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıdır.
izdirapgrafik,
Yazıklar olsun sana,şu yukarda yazdıkların için demiyorum tabi,sen genel etkileşime konu açmadın mı ??
siyasi diye kaldırmadılar mı ? ordaki amacın da gerçekleri söylemek değilmiydi ?
çok yazık çok çok biz senin ve bir kaç kişinin neden konusu kitlendi diye savunurken,burda siyaset edenlerin konuları sabit kalıyor ve sende hala devam ediyorsun yuh diyorum pes diyorum.Kınıyorum

Bu konuyu sen açmadın mı ???
viewtopic.php?f=46&t=111480

ARZLODOS'un da belirttiği gibi burası bir oyun forumu platformudur. Burada paylaşılan bilgi, fikir ve siyasi/toplumsal görüşlere bir başkası karşı çıkabilir. Karşıt görüşler içeren bir konunun da burada büyütülmesine izin veremeyiz, vermememiz gerekir.

Sosyal Medya platformlarında (Facebook) konunun akıbetiyle ilgili birçok bilgi ve düşünce paylaşılmaktadır. Öyle ki anlık bilgiler bile sunan kullanıcılar, canlı yayın linkleri paylaşılmaktadır. İKV Resmi Forumları bu gibi şeylere izin verilebilen bir platform değildir ki bunu da bir çok kullanıcımızın bildiğini düşünüyorum.

İyi akşamlar.
İşine geldiği gibi davranıyor ayhan.
Zwartanın "kişisel görüşü " bu arkadaşın kişisel görüşüyle çatışsaydı bak o zaman bas bas bağırmıyor muydu konu kilit konu kilit diye.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Berika
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Berika »

Muhalefet olmak değil söyleyeceklerim ;

Polislerin tek görevi vatandaşının güvenliğini sağlamak değildir. Polisin yaşama hakkı vardır. Can güvenliğini koruma hakkı vardır. Kimileri Polisin hunharca saldırdığını yazmış. Aksini söyleyemem tabi ki orantısız güç kullanılmıştır. Kimi güvenlik gücü mensupları densizce ve amansızca bu ülke vatandaşlarına saldırmıştır. Hatta yaptıkları eşkiyalıktır. Lakin, bu ülkenin polisine de biraz sahip çıkalım. Sanal ortamda gezi parkı bahanesiyle polisine bazı illerde saldıran gruplar olmadı mı? Tek sorumlu sadece güvenlik güçleri mi ?.

Dünyada yankı yapmış halkın sesine kayıtsız kalan bir başbakanın olması da son derece vahimdir. Hemde çok vahim. Ayrıca ifade özgürlüklerinin önünün açılması temennimdir.

Protestolar nereye kadar sürer bilemiyorum, lakin artık sükunet ve barış ortamının gerçekten sağlanmasını istiyorum.

Mini Mani Mone Poooo
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

Öncelikle bu konuya izin verilip, sizinle aynı görüşte olmayanların yazdıklarını sildiğiniz için yetkililer her kimse kınıyorum.

Sevgi, saygı, selam vs. yazılarını anlayışla karşılamak lazım elbette ama anlaşıldığı üzere, oyunla ve toplumun gelenekleriyle hiçbir bağlantısı bulunmayan bi takım görüşler de araya yerleştirilmiş, amacı belli olan bir yazı.

İkv yonetimi de bu yazı yazanları, gerek birlikte çalıştıklarınlan, gerekse de saygı göstermek istediklerinden, gerekse de aynı siyasi-ideolojik görüş ve düşünceleri benimsediklerinden herhangi bir kısıtlama getirmeyip, forum kurallarını uygulamayıp tarafsızlıkla alakaları olmadığını bir defa daha göstermiştir.
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Usta yolun açık olsun, iş hayatında başarılı olacağın zaten arkanda bıraktığın izlerden belli sonuna kadar destekçin ve bir fanınım :)

Bu oyunun adı İSTANBUL KIYAMET VAKTİ ve bu oyunu yazanlar İSTANBUL aşığı insanlar duygularını ifade ederken dahi seviyeli davranıyorlar bırakalım da ifade etsinler bunu siyasi içerik olarak görenlere saygı duyuyorum bence siyasi bir içerik yok. Benimde izdirapgrafik gibi söyleyecek sözlerim var ancak silineceğini bildiğimden ötürü söylemiyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Zwartan
Legendary Developer

Mesaj gönderen Zwartan »

Merhabalar,

Veda ederken bir iki anlamlı söz de söylemek adettendir.
Bu nedenle vedamın içine bir iki cümle kattım.
Fakat görüyorum ki siyasi bir görüş veya ideolojiden bağımız tutmaya çalışmış olsam da gelen cevaplar bu yöne doğru kaymaya başlamış.
Bu nedenle oyunun sağlığı için sevgili İKV yöneticilerinin uygun gördükleri takdirde konuyu kilitleyebileceklerini, bunun sonucunda kimseye hiçbir kırgınlığım olmayacağını yürekten belirtirim. Sonuçta forum iletişim kurallarının mimarlarından birisi olarak bir ayrıcalık beklemem bekleyemem.

Hepinize tekrar en içten sevgi ve saygılarımla.

İleride yeni oyunlarda yine görüşmek üzere.

Hoşçakal Kör Adam; hoşçakal Agah Efendi ve sevgili İKV camiası.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Başyapıtın mimarına selam olsun…

İKV camiasına gönül veren oyuncular olarak ayrılıkları hiçbir zaman sevmemişizdir! Birçoğumuzun yaprak dökümü olarak nitelendirdiği bu veda sürecinde, en beklenmedik ve en üzücü isim şüphesiz siz oldunuz.

Camiaya ve bize kattığınız nice güzellikler karşısında saygıyla eğiliyorum.
Yolunuz açık olsun, efsaneler unutulmaz!

...

Son günlerde yaşanan Gezi Parkı olaylarına da sessiz kalmamanızı tebrik ediyorum. Sessiz kalanlara, olayın hala birkaç tane ağaç yüzünden olduğunu düşünenlere söyleyecek hiçbir sözüm yok.

Sessiz kalmamalı, kalınmamalı. Sesini duyuran ve duyurmaya çalışanlar sağ olsunlar...

JouRney
2009-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön