Zwartan 'dan gecikmiş veda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Are The Best

Re: Zwartan 'dan gecikmiş veda

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

Agzı olan konuşuyor haklısın ;-)
Cok bos konusuyorsunuz az saygınız olsun .
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Respected »

Böyle bir konu görmek beni şaşırtırken diğer yandan ufak bir tebessüme itmedi değil.

İKV yönetiminde milli isyana, demokratik kavgamıza ve özgürlüğümüze ban atmak susturma vermek yerine saygı gösterip haklı direnişin yanında yer alan birisini görmek bana; ''ulan bu gerçekten Zwartan mı?'' dedirtti.

Bu demokrasi uğruna verilen kavgada hayatını kaybeden;

Abdullah ÇÖMERT
Ethem SARISÜLÜK
Mehmet AYVALITAŞ

saygıyla anıyoruz. Unutmayacağız.

Ben ne sağcı ne de solcuyum ben halkım ve umarım bu iletiyi de siyasi içerik var diyerek silecek bir moderatör çıkmaz.

Yolun açık olsun Zwartan
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Berika
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Berika »

Şunu söylemeden edemeyeceğim, çıkar için susanların karakterinden şaşarım.

Kurallar herkes için aynıdır ve adaletli bir şekilde uygulanır. Sınıf ayrımı yapılmaz. Bütünlüğü korur. Eşittir. Birilerini görmezden gelmek, kuralları kimilerine göre uygulamak sağgörüsüz olmaktır. Merak ediyorum forum yetkilileri her konuyu kitler ve kapatırsınız, ve hatta süslü mesajlarla konunun kurallara uygun olmadığını belirtir, cezaya tabi tutarsınız. Peki ya şimdi?

Korktunuz mu?

yoksa mevkinizden yükselmeme tehlikesine karşı birilerinin gözünde itibarınızı korumak mı istediniz?

Yada yorumumu düzenleyecek misiniz?
En son Berika tarafından 05 Haz 2013 15:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Mini Mani Mone Poooo
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

Resphayatını yazdı:Böyle bir konu görmek beni şaşırtırken diğer yandan ufak bir tebessüme itmedi değil.

İKV yönetiminde milli isyana, demokratik kavgamıza ve özgürlüğümüze ban atmak susturma vermek yerine saygı gösterip haklı direnişin yanında yer alan birisini görmek bana; ''ulan bu gerçekten Zwartan mı?'' dedirtti.

Bu demokrasi uğruna verilen kavgada hayatını kaybeden;

Abdullah ÇÖMERT
Ethem SARISÜLÜK
Mehmet AYVALITAŞ

saygıyla anıyoruz. Unutmayacağız.

Ben ne sağcı ne de solcuyum ben halkım ve umarım bu iletiyi de siyasi içerik var diyerek silecek bir moderatör çıkmaz.

Yolun açık olsun Zwartan
Bu insanlar hayatını kaybetmişse, bunda en büyük pay bu işi organize edenlerdedir. Bu olaylara katılanlar da bu insanların vebalini kendilerinde arasınlar!
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Demek ki bu konuların da sabit kalma süresi 3-4 günden ibaretmiş.Üzüldüm.#direnzwartan
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

izdirapgrafik yazdı:Demek ki bu konuların da sabit kalma süresi 3-4 günden ibaretmiş.Üzüldüm.#direnzwartan
Keşke Retwettleme butonu olsaydı :) #direnzwartan
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Son zamanlarda Taksim Gezi Parkı ile başlayan olayların giderek büyümesi ve bunun sonucunda halkımızın sokaklara dökülerek yurt genelinde çeşitli eylemlerin başlamış olduğunu hepimiz takip ediyoruz.

Zwartan'ın bu konuyu açmasının sebebi, Sobee ekibinden ayrıldığından bu yana çok sevdiği İKV Severlere bir türlü gerçekleştiremediği vedasını gerçekleştirmek, hem de basın tarafından yansıtılmayan, ancak sosyal medyada da kimi doğru, kimi çarpıtılan olaylara dikkat çekmek istemiştir.

Sobee ekibi olarak herhangi bir ideolojiyi veya herhangi bir siyasi görüşü savunarak, karşısındaki insanlara da bu yönde baskı yapan veya tam aksi şekilde düşünen insanları rencide edecek mesajlar yazılmasına, forumlarımızın tarafların tartışma alanına dönüşmesine şiddetle karşıyız. Bu sebepledir ki, tartışma şekline dönüşen konular kapatılmaktadır.
Konu içerisinde ne kişisel görüş, ne siyasi ne de ideolojik bir içerik yer almıyor. Söyleyeceklerine "siyasetten ve görüşten bağımsız" şeklinde başlamış olması da bunu ifade etmek istediğini gösteriyor. Burada Zwartan tarafından İKV Severlere yapılmış olan duyarlılık mesajının çoğumuzun anlamış olacağını umuyorum.

Herkesten ricam, oldukça hassas bir dönemde olduğumuzu unutulmaması ve birbirimize karşı her zaman saygılı olunmasıdır. Forumlarımız paylaşım alanıdır, tartışma alanına dönüşmemesini rica ediyorum.

Sevgiler
Sizmi çok akıllısınız yoksa bizmi çok safız ?
Konunun vedaya alakası yok tamamen siyasi konuyu kilitlemek yerine 3 gün boyunca sabitleyip, bir de yapılan aksi yorumları siliyorsunuz.
Ya adam gibi siyaset yaptırmayın, Ya da bırakın herkes yorumunu yapsın
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

marasaldadas yazdı:

Son zamanlarda Taksim Gezi Parkı ile başlayan olayların giderek büyümesi ve bunun sonucunda halkımızın sokaklara dökülerek yurt genelinde çeşitli eylemlerin başlamış olduğunu hepimiz takip ediyoruz.

Zwartan'ın bu konuyu açmasının sebebi, Sobee ekibinden ayrıldığından bu yana çok sevdiği İKV Severlere bir türlü gerçekleştiremediği vedasını gerçekleştirmek, hem de basın tarafından yansıtılmayan, ancak sosyal medyada da kimi doğru, kimi çarpıtılan olaylara dikkat çekmek istemiştir.

Sobee ekibi olarak herhangi bir ideolojiyi veya herhangi bir siyasi görüşü savunarak, karşısındaki insanlara da bu yönde baskı yapan veya tam aksi şekilde düşünen insanları rencide edecek mesajlar yazılmasına, forumlarımızın tarafların tartışma alanına dönüşmesine şiddetle karşıyız. Bu sebepledir ki, tartışma şekline dönüşen konular kapatılmaktadır.
Konu içerisinde ne kişisel görüş, ne siyasi ne de ideolojik bir içerik yer almıyor. Söyleyeceklerine "siyasetten ve görüşten bağımsız" şeklinde başlamış olması da bunu ifade etmek istediğini gösteriyor. Burada Zwartan tarafından İKV Severlere yapılmış olan duyarlılık mesajının çoğumuzun anlamış olacağını umuyorum.

Herkesten ricam, oldukça hassas bir dönemde olduğumuzu unutulmaması ve birbirimize karşı her zaman saygılı olunmasıdır. Forumlarımız paylaşım alanıdır, tartışma alanına dönüşmemesini rica ediyorum.

Sevgiler
Konunun vedaya alakası yok tamamen siyasi konuyu kilitlemek yerine 3 gün boyunca sabitleyip, bir de yapılan aksi yorumları siliyorsunuz.
Ben hala bu konunun siyasetle alakası olmadığını savunuyorum.Bir ülkede; herhangi bir nedenden dolayı birçok farklı unsura,görüşe ve yaşam şekline bağlı büyük vatandaş toplulukları tüm ayırt edici özelliklerinden arınıp birbirine sıkı sıkı bağlanıyorsa, hep birlikte tamamen şiddetsiz,demokratik bir yürüyüş veya hareket gerçekleştiriyorsa, bundan sadece övünülmelidir.Fırsatçı her yerde fırsatçıdır.Ama bir haftadır görüyoruz ki şehirlerde hiçbir siyasi parti bayrağı bağrayı yok.İnsanlarımız gayet bilinçliler, gereğini yapıp bu şekilde sokağa çıkan insanları uzaklaştırıyorlar.Ben 2 gün Taksim'de kaldım.Gaz da soludum polise karşı slogan da attım.Cop dahi yedim.Fakat çevremdeki bir insanın dahil yere eğilip bir taş alıp polise veya sağa sola fırlattığına şahit olmadım.Biz orda ne yaptık, yürüdük, bildiriler okuduk, yeni insanlarla tanıştık, hiçbirimiz de sormadı diğerine sen hangi partidensin, memleketin neresi? diye.Gitar çaldık sesi güzel olan şarkı söyledi.Zaman öyle bir zaman ki, tek görevi vatandaşın güvenliğini sağlamak olan polisin vatandaşa hunharca saldırdığı, devletin başbakanının sokaklardaki yüzbinlere,şehirlerdeki milyonlara kör ve sağırcasına hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi sıfatlar yakıştırması.Muhalefet partisi liderinin "bizim orada hiçbir topluluğumuz,partilimiz yoktur" demesi, ki bilen zaten biliyor,adamın kendi partisinden haberi yok herkes oradaydı...
2006-2013
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Yüreğine sağlık üstad...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
TsKxKxaPpLe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TsKxKxaPpLe »

izdirapgrafik yazdı:
marasaldadas yazdı:

Sevgiler
Ben hala bu konunun siyasetle alakası olmadığını savunuyorum.Bir ülkede; herhangi bir nedenden dolayı birçok farklı unsura,görüşe ve yaşam şekline bağlı büyük vatandaş toplulukları tüm ayırt edici özelliklerinden arınıp birbirine sıkı sıkı bağlanıyorsa, hep birlikte tamamen şiddetsiz,demokratik bir yürüyüş veya hareket gerçekleştiriyorsa, bundan sadece övünülmelidir.Fırsatçı her yerde fırsatçıdır.Ama bir haftadır görüyoruz ki şehirlerde hiçbir siyasi parti bayrağı bağrayı yok.İnsanlarımız gayet bilinçliler, gereğini yapıp bu şekilde sokağa çıkan insanları uzaklaştırıyorlar.Ben 2 gün Taksim'de kaldım.Gaz da soludum polise karşı slogan da attım.Cop dahi yedim.Fakat çevremdeki bir insanın dahil yere eğilip bir taş alıp polise veya sağa sola fırlattığına şahit olmadım.Biz orda ne yaptık, yürüdük, bildiriler okuduk, yeni insanlarla tanıştık, hiçbirimiz de sormadı diğerine sen hangi partidensin, memleketin neresi? diye.Gitar çaldık sesi güzel olan şarkı söyledi.Zaman öyle bir zaman ki, tek görevi vatandaşın güvenliğini sağlamak olan polisin vatandaşa hunharca saldırdığı, devletin başbakanının sokaklardaki yüzbinlere,şehirlerdeki milyonlara kör ve sağırcasına hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi sıfatlar yakıştırması.Muhalefet partisi liderinin "bizim orada hiçbir topluluğumuz,partilimiz yoktur" demesi, ki bilen zaten biliyor,adamın kendi partisinden haberi yok herkes oradaydı...
Ah be güzel kardeşim herkes şunu anlasaydı iyi olacaktı..
Resim
APPLE !!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön