Selam efee002,
Outlook'a giriş yaptığınız sayfada kullanıcı adınız ve şifrenizi yazdığınız kısmın altında "Hesabınıza erişemiyor musunuz?" linki bulunmaktadır. Bu linke tıkladıktan sonra mail adresinizi ve güvenlik kodunu yazıp bir sonraki aşamaya geçmelisiniz. Bir sonra ki aşamada "Parolanızı sıfırlama seçeneğini belirleyin." yazısı ile karşılaşacaksınız. Bunun hemen altında size sunulan seçenekler bulunacak(güvenlik sorusu vb.). Eğer bu şekilde de kurtaramam diyorsanız o seçeneklerin hemen altında "Bu seçeneklerden hiçbirini kullanamıyorum." linki bulunmakta. Buna tıkladığınızda "Hangi Microsoft hesabını kurtarmaya çalışıyorsunuz?" başlığıyla bir sayfa açılacak. Oraya kurtarmak istediğiniz mail adresini ve sizinle iletişime geçebilecekleri mail adresini yazmalısınız. Bu işlemi tamamladıktan sonra Sonraki butonuna tıklayarak devam ediniz.
Son olarak karşınıza "Microsoft hesabınızı kurtarın" başlığı altında bir sayfa çıkacak. Bu sayfadaki formu mümkün olduğunca doldurmalı ve göndermelisiniz. Bu sayede Outlook ekibiyle etkileşime geçmiş olacaksınız. Alakalı birimler gerekli incelemeleri yaptıktan sonra iletişim e-postanız üzerinden size geri dönüş yapacaktır.
Ayrıca bir daha böyle durumlarda kalmamak için bilgisayarınıza güncel bir virüs programı kurmanızı ve bir taramadan geçirmenizi tavsiye ederim.
İyi forumlar.
MSN çalındı
-
efee002
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
MSN çalındı
arkadaşlar msn calındı benim çarın sorularını falan değiştirmişler bende karakter transfer aldım fakat e posta onay ıstıyo gerı alamıyorrum e postamı ne yapmam gerek?

-
efee002
- Acemi Savaşçı

Re: MSN çalındı
Denemez olurmuyum çok denedim fakat nafile olmuyor destek birşeyler yapabilirmi acaba ?
Ne zaman caldırgını hatırlıyormusun acaba net bir tarih belirtirsen bir kaç yöntem soyleyeblirim.efee002 yazdı:Denemez olurmuyum çok denedim fakat nafile olmuyor destek birşeyler yapabilirmi acaba ?
A R Z L O D O S
-
atillatanercan
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
benimde Hattım kayıp oldu benim üzerime degil charımı bi başkası giriyor herşeyini biliyorum charın yardımcı olurmusunuz
Merhaba atillatanercan,atillatanercan yazdı:benimde Hattım kayıp oldu benim üzerime degil charımı bi başkası giriyor herşeyini biliyorum charın yardımcı olurmusunuz
Bu konuda yardım alabilmek için İKV İletişim/Destek Formuna giderek bildirim tipini “Üyelik Sorunları” olarak belirledikten sonra başvuru yapınız.
İyi forumlar.
Yalnız nasıl becerdiyse cevabı konuyu açan kişiden evvel yazmış, müneccim arkadaş 
Einsteingiller için açıklama: Bu durum forumdan kaynaklı.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Simdi soyle arkdaşım akşam 00:00 da saat kendini düzeltiyor yani bazen 15 dakika sapıyor bazen 7 dakika o esnada yazılan saatlerde oynama oluyor.ysrough yazdı:Yalnız nasıl becerdiyse cevabı konuyu açan kişiden evvel yazmış, müneccim arkadaş
Yazılan konulardada sapma oluyor.
A R Z L O D O S
-
efee002
- Acemi Savaşçı

Destek ekibi tebrik ederim hala soruma cevap vermediniz işinizi çok iyi yapıyorsunuz size birşey söyleyeyimmi siz bu yüzden oyuncu kaybedıyorsunuz işte bi düşünün 2007 oyuna kişi fazlalığı yuzunden gırılmıyor 2013 oyuna kişi azlıgı yuzunden kımse gırmıyor bi düşünüp sonra tekrar bakın sorunuma...
Tekrardan merhaba efee002,efee002 yazdı:Destek ekibi tebrik ederim hala soruma cevap vermediniz işinizi çok iyi yapıyorsunuz size birşey söyleyeyimmi siz bu yüzden oyuncu kaybedıyorsunuz işte bi düşünün 2007 oyuna kişi fazlalığı yuzunden gırılmıyor 2013 oyuna kişi azlıgı yuzunden kımse gırmıyor bi düşünüp sonra tekrar bakın sorunuma...
MSN hesabınızın çalınmasıyla alakalı size vermiş olduğum talimatlardan daha fazla yardımcı olamayız. Sizin de bildiğiniz üzere mesele bizimle alakalı değil doğrudan Hotmail/Outlook ile alakalıdır.
Ayrıca bu konuyla alakalı karakterlerinizi yeni bir hesaba aktarmak için İKV İletişim/Destek Formuna giderek bildirim tipini “Üyelik Sorunları” olarak belirledikten sonra başvuru yapabilirsiniz. Açıklama kısmında olayı detaylıca anlatmanızı rica ediyorum.
İyi forumlar.