MSN çalındı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: MSN çalındı

Mesaj gönderen Eviren »

Selam efee002,

Outlook'a giriş yaptığınız sayfada kullanıcı adınız ve şifrenizi yazdığınız kısmın altında "Hesabınıza erişemiyor musunuz?" linki bulunmaktadır. Bu linke tıkladıktan sonra mail adresinizi ve güvenlik kodunu yazıp bir sonraki aşamaya geçmelisiniz. Bir sonra ki aşamada "Parolanızı sıfırlama seçeneğini belirleyin." yazısı ile karşılaşacaksınız. Bunun hemen altında size sunulan seçenekler bulunacak(güvenlik sorusu vb.). Eğer bu şekilde de kurtaramam diyorsanız o seçeneklerin hemen altında "Bu seçeneklerden hiçbirini kullanamıyorum." linki bulunmakta. Buna tıkladığınızda "Hangi Microsoft hesabını kurtarmaya çalışıyorsunuz?" başlığıyla bir sayfa açılacak. Oraya kurtarmak istediğiniz mail adresini ve sizinle iletişime geçebilecekleri mail adresini yazmalısınız. Bu işlemi tamamladıktan sonra Sonraki butonuna tıklayarak devam ediniz.
Son olarak karşınıza "Microsoft hesabınızı kurtarın" başlığı altında bir sayfa çıkacak. Bu sayfadaki formu mümkün olduğunca doldurmalı ve göndermelisiniz. Bu sayede Outlook ekibiyle etkileşime geçmiş olacaksınız. Alakalı birimler gerekli incelemeleri yaptıktan sonra iletişim e-postanız üzerinden size geri dönüş yapacaktır.
Ayrıca bir daha böyle durumlarda kalmamak için bilgisayarınıza güncel bir virüs programı kurmanızı ve bir taramadan geçirmenizi tavsiye ederim.

İyi forumlar.
efee002
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

MSN çalındı

Mesaj gönderen efee002 »

arkadaşlar msn calındı benim çarın sorularını falan değiştirmişler bende karakter transfer aldım fakat e posta onay ıstıyo gerı alamıyorrum e postamı ne yapmam gerek? :x :x :x :x :x :x :x
efee002
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen efee002 »

Denemez olurmuyum çok denedim fakat nafile olmuyor destek birşeyler yapabilirmi acaba ?
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

efee002 yazdı:Denemez olurmuyum çok denedim fakat nafile olmuyor destek birşeyler yapabilirmi acaba ?
Ne zaman caldırgını hatırlıyormusun acaba net bir tarih belirtirsen bir kaç yöntem soyleyeblirim.
A R Z L O D O S
atillatanercan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen atillatanercan »

benimde Hattım kayıp oldu benim üzerime degil charımı bi başkası giriyor herşeyini biliyorum charın yardımcı olurmusunuz
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

atillatanercan yazdı:benimde Hattım kayıp oldu benim üzerime degil charımı bi başkası giriyor herşeyini biliyorum charın yardımcı olurmusunuz
Merhaba atillatanercan,

Bu konuda yardım alabilmek için İKV İletişim/Destek Formuna giderek bildirim tipini “Üyelik Sorunları” olarak belirledikten sonra başvuru yapınız.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ysrough »

Yalnız nasıl becerdiyse cevabı konuyu açan kişiden evvel yazmış, müneccim arkadaş =)

Einsteingiller için açıklama: Bu durum forumdan kaynaklı.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ysrough yazdı:Yalnız nasıl becerdiyse cevabı konuyu açan kişiden evvel yazmış, müneccim arkadaş =)

Einsteingiller için açıklama: Bu durum forumdan kaynaklı.
Simdi soyle arkdaşım akşam 00:00 da saat kendini düzeltiyor yani bazen 15 dakika sapıyor bazen 7 dakika o esnada yazılan saatlerde oynama oluyor.

Yazılan konulardada sapma oluyor.
A R Z L O D O S
efee002
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen efee002 »

Destek ekibi tebrik ederim hala soruma cevap vermediniz işinizi çok iyi yapıyorsunuz size birşey söyleyeyimmi siz bu yüzden oyuncu kaybedıyorsunuz işte bi düşünün 2007 oyuna kişi fazlalığı yuzunden gırılmıyor 2013 oyuna kişi azlıgı yuzunden kımse gırmıyor bi düşünüp sonra tekrar bakın sorunuma...
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

efee002 yazdı:Destek ekibi tebrik ederim hala soruma cevap vermediniz işinizi çok iyi yapıyorsunuz size birşey söyleyeyimmi siz bu yüzden oyuncu kaybedıyorsunuz işte bi düşünün 2007 oyuna kişi fazlalığı yuzunden gırılmıyor 2013 oyuna kişi azlıgı yuzunden kımse gırmıyor bi düşünüp sonra tekrar bakın sorunuma...
Tekrardan merhaba efee002,

MSN hesabınızın çalınmasıyla alakalı size vermiş olduğum talimatlardan daha fazla yardımcı olamayız. Sizin de bildiğiniz üzere mesele bizimle alakalı değil doğrudan Hotmail/Outlook ile alakalıdır.
Ayrıca bu konuyla alakalı karakterlerinizi yeni bir hesaba aktarmak için İKV İletişim/Destek Formuna giderek bildirim tipini “Üyelik Sorunları” olarak belirledikten sonra başvuru yapabilirsiniz. Açıklama kısmında olayı detaylıca anlatmanızı rica ediyorum.

İyi forumlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön