Merhaba Arkadaşlar,
Son zamanlarda Taksim Gezi Parkı ile başlayan olayların giderek büyümesi ve bunun sonucunda halkımızın sokaklara dökülerek yurt genelinde çeşitli eylemlerin başlamış olduğunu hepimiz takip ediyoruz.
Zwartan'ın bu konuyu açmasının sebebi, Sobee ekibinden ayrıldığından bu yana çok sevdiği İKV Severlere bir türlü gerçekleştiremediği vedasını gerçekleştirmek, hem de basın tarafından yansıtılmayan, ancak sosyal medyada da kimi doğru, kimi çarpıtılan olaylara dikkat çekmek istemiştir.
Sobee ekibi olarak herhangi bir ideolojiyi veya herhangi bir siyasi görüşü savunarak, karşısındaki insanlara da bu yönde baskı yapan veya tam aksi şekilde düşünen insanları rencide edecek mesajlar yazılmasına, forumlarımızın tarafların tartışma alanına dönüşmesine şiddetle karşıyız. Bu sebepledir ki, tartışma şekline dönüşen konular kapatılmaktadır.
Konu içerisinde ne kişisel görüş, ne siyasi ne de ideolojik bir içerik yer almıyor. Söyleyeceklerine "siyasetten ve görüşten bağımsız" şeklinde başlamış olması da bunu ifade etmek istediğini gösteriyor. Burada Zwartan tarafından İKV Severlere yapılmış olan duyarlılık mesajının çoğumuzun anlamış olacağını umuyorum.
Herkesten ricam, oldukça hassas bir dönemde olduğumuzu unutulmaması ve birbirimize karşı her zaman saygılı olunmasıdır. Forumlarımız paylaşım alanıdır, tartışma alanına dönüşmemesini rica ediyorum.
Sevgiler
Zwartan 'dan gecikmiş veda
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: Zwartan 'dan gecikmiş veda
Yazdıklarımı Silmişsiniz HELAL OLSUN.
- KasimHaktanyana
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: PaŞaHaKTaNYaNa
Özgür Kardeşim ikv'nin 39 ıwı zamanlarının vazgeçilmez gmlerinden biriydin
gönül isterdiki SOBEE'yi bırakman oyunu bırakmana yol açmasaydı SOBEE'Yİ bırakan ama oyuna devam eden diğer gm arkadaşlar gibi devam etseydin 
Kasım Haktanyana
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...
Her fuar vb. etkinliklerde yanına uğradığım tek developer.
Sohbeti hoş ve bilgili bir kişilik.
Güle güle büyük usta...
Umarım türk oyun sektöründe daha iyi yerlere gelirsin.
Tesadüflere inanırım umarım tekrar bir yerlerde karşılaşırız.
Sohbeti hoş ve bilgili bir kişilik.
Güle güle büyük usta...
Umarım türk oyun sektöründe daha iyi yerlere gelirsin.
Tesadüflere inanırım umarım tekrar bir yerlerde karşılaşırız.
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
- KasimHaktanyana
- İri Fare Avcısı
- Lonca: PaŞaHaKTaNYaNa
Özgür Kardeşim ikv'nin 39 ıwı zamanlarının vazgeçilmez gmlerinden biriydin
gönül isterdiki SOBEE'yi bırakman oyunu bırakmana yol açmasaydı SOBEE'Yİ bırakan ama oyuna devam eden diğer gm arkadaşlar gibi devam etseydin
Gezi parkı olayına gelince aslında orda halk çok yanlış yapıyor ordaki projeyle ilgili başkabakanın bi haberciyle diyaloğunu yazacam
Taksim Gezi Parkı'na aslında ne yapılacak? Başbakan Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Rumeli Dernekleri Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Burada Taksim Gezi Parkı'na yapılacak olan projeyi açıkladı.
İŞTE TAKSİM GEZİ PARKI PROJESİ-VİDEO-
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Gezi Parkı’nda ağaç kesmenin söz konusu olmadığını, ağaçların sökülerek başka bir yere götürüldüğünü kaydeden Erdoğan, belediye başkanlığı döneminde İstanbul’a önemli oranda ağaç diktiklerini anlattı.
Türkiye’de çok sayıda yeşil alan ve park inşa ettiklerini belirten Başbakan Erdoğan, belediye başkanlığı döneminde yaşadığı bir olayı şöyle anlattı: “Kilyos Zekeriyaköy’de üniversite yapmak adına 10 binlerce ağaçlar söktüler. Ve ben onlarla mücadele verdim. ‘Eğer üniversite yapacaksanız, niçin orası? Orman alanın dışında yerler bulun oralarda yapın.’ dedim. Türkiye’nin bir numaralı iş grubuydular. Ben yanımda bu çevrecilerin hiç birini bulamadım. Bu muhalefetin hiç birini bulamadım. Devrin Cumhurbaşkanı üniversitenin açılışında ‘burayı engellemek isteyenler nerede?’ diye sordu. Şimdi o üniversite Orman ve Su işleri Bakanlığımızındır. Bu grup Türkiye’nin bir numaralı holdingi. Hadi niye konuşmuyorsunuz. 12 ağaç dediniz bunları yaptınız.”
Gezi Parkı’nda alışveriş merkezi yapılacağına dair iddialara da cevap veren Erdoğan, “Biz Gezi Parkı ortadan kalsın iddiasında değiliz. Aslına uygun olarak Topçu Kışlası’nı yapmak istiyoruz. Biz bunu yaparken yeşili muhafaza edecek şekilde yapacağız. Atatürk Kültür Merkezi’nin yerine de dev bir opera ve kültür merkezi yapmak istiyoruz. Burada kesinleşmiş bir alışveriş merkezi projesi söz konusu değil.” ifadelerini kullandı
Burda aslında gezi parkı yıkılma meselesi yok aslında burda tamamen başbakan olamayanların oy seçimiyle erdoğanı yıkamayacaklarını anladıkları için başbakana baskı yapılıyor dindar bir başbakan istenmiyor bende onlara bu fotoyu yansıtacam ve tarafımı belli edecem !!!

NOT:Yorumumu silmeniz kesinlikle tarafınızı belli eder forum kurallarını biliyorsanız konuyu ya siler ya kapatırsınız yada herkezin yorumuna saygı duyarsınız !!
Taksim Gezi Parkı'na aslında ne yapılacak? Başbakan Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Rumeli Dernekleri Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Burada Taksim Gezi Parkı'na yapılacak olan projeyi açıkladı.
İŞTE TAKSİM GEZİ PARKI PROJESİ-VİDEO-
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Gezi Parkı’nda ağaç kesmenin söz konusu olmadığını, ağaçların sökülerek başka bir yere götürüldüğünü kaydeden Erdoğan, belediye başkanlığı döneminde İstanbul’a önemli oranda ağaç diktiklerini anlattı.
Türkiye’de çok sayıda yeşil alan ve park inşa ettiklerini belirten Başbakan Erdoğan, belediye başkanlığı döneminde yaşadığı bir olayı şöyle anlattı: “Kilyos Zekeriyaköy’de üniversite yapmak adına 10 binlerce ağaçlar söktüler. Ve ben onlarla mücadele verdim. ‘Eğer üniversite yapacaksanız, niçin orası? Orman alanın dışında yerler bulun oralarda yapın.’ dedim. Türkiye’nin bir numaralı iş grubuydular. Ben yanımda bu çevrecilerin hiç birini bulamadım. Bu muhalefetin hiç birini bulamadım. Devrin Cumhurbaşkanı üniversitenin açılışında ‘burayı engellemek isteyenler nerede?’ diye sordu. Şimdi o üniversite Orman ve Su işleri Bakanlığımızındır. Bu grup Türkiye’nin bir numaralı holdingi. Hadi niye konuşmuyorsunuz. 12 ağaç dediniz bunları yaptınız.”
Gezi Parkı’nda alışveriş merkezi yapılacağına dair iddialara da cevap veren Erdoğan, “Biz Gezi Parkı ortadan kalsın iddiasında değiliz. Aslına uygun olarak Topçu Kışlası’nı yapmak istiyoruz. Biz bunu yaparken yeşili muhafaza edecek şekilde yapacağız. Atatürk Kültür Merkezi’nin yerine de dev bir opera ve kültür merkezi yapmak istiyoruz. Burada kesinleşmiş bir alışveriş merkezi projesi söz konusu değil.” ifadelerini kullandı
Burda aslında gezi parkı yıkılma meselesi yok aslında burda tamamen başbakan olamayanların oy seçimiyle erdoğanı yıkamayacaklarını anladıkları için başbakana baskı yapılıyor dindar bir başbakan istenmiyor bende onlara bu fotoyu yansıtacam ve tarafımı belli edecem !!!

NOT:Yorumumu silmeniz kesinlikle tarafınızı belli eder forum kurallarını biliyorsanız konuyu ya siler ya kapatırsınız yada herkezin yorumuna saygı duyarsınız !!
Kasım Haktanyana
Oyunda bırakmış olduğun izler unutulur cinsten değil. Reel hayatında başarılar Zwartan.adresbu yazdı:Yaprak dökümü devam ediyor , yolun açık olsun Zwartan...
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
İşte şimdi "Yel Değirmeni Modeli Zwartan İcadı Karabasan Hızar"larımızı alıp ava çıkma vakti. Bir detayda sürekli rastladık sana, İKV'de geminin üzerinde, domates bahçesinde. C4 Robot'ta yeniden geminin üzerinde, belki göremediğimiz apayrı yerlerde. Kimisi kim bu Zwartan dedi, kimisi heyecanla anlattı seni.
Yeni projelerinizde gönülden başarılar dilerim. Şüphesiz yine çok güzel işler gelecek meydana, yine zevkle oynayacağız.
Sektöre katmış olduklarınız ve katacak olduklarınız için teşekkürü borç bilirim.
Yolun açık olsun üstad...
Yeni projelerinizde gönülden başarılar dilerim. Şüphesiz yine çok güzel işler gelecek meydana, yine zevkle oynayacağız.
Sektöre katmış olduklarınız ve katacak olduklarınız için teşekkürü borç bilirim.
Yolun açık olsun üstad...
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Büyük usta kendimi bildim bileli sen bu oyundaydın bırakana kadar..
Verdiğin emekler sayısız gerçekten işinin emeğini veren sayılı kişilerdensin. Bu oyunun bir yerlere gelmesinde büyük paylarının olduğu kişilerdensin. Reel hayatta ve iş hayatında umarım istediğin şeyler seninle olur.
Verdiğin emekler sayısız gerçekten işinin emeğini veren sayılı kişilerdensin. Bu oyunun bir yerlere gelmesinde büyük paylarının olduğu kişilerdensin. Reel hayatta ve iş hayatında umarım istediğin şeyler seninle olur.

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhabalar
Bir Yıldız daha kayıyor. Selametle hayranlıkla baktığım domates bahçen ve o büyük gemin ismini görünce kim bu dediğim güzel insan yeni projelerinizle görüşmek üzere başarılar dilerim.
Bir Yıldız daha kayıyor. Selametle hayranlıkla baktığım domates bahçen ve o büyük gemin ismini görünce kim bu dediğim güzel insan yeni projelerinizle görüşmek üzere başarılar dilerim.

SİNCE 2007...
-
- FareAdam Düşmanı