Sevgili dostlar oyunda az çok anılarımız geçse bile bazı engeller oyunda güzel vakit geçirmemizi engelliyor ikinci kez sırtımdan vuruldum ikinci kez girdiğim loncalardan ayrıldım birincisi oyundaki çok sevdiğim biri için çıktım ikincisi ise en çok en sevdiğim dostumun gözlerime baka baka yalan söylemesi bni adamdan saymayıp kandırması bu yüzden bi daha hiç bir loncaya girmicem :!:
Bu Alemde Erkek Çok Ama Deli kanlı yok................ :arrow:
Bundan sonra hiç bir loncaya girmicem
- esrarkes
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bundan sonra hiç bir loncaya girmicem
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR****

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Re: Bundan sonra hiç bir loncaya girmicem
Burada bir kaç kelime birşey yazssam kimsenin yüzüne bakamassınız Aydın bu söylediklerine pişman olucaksın sana yemin ederim ama o zaman özür dilemek için bile rahatsız etme beni ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- esrarkes
- Sahaf Yardımcısı
Murat forumda tartışmak yasak biliyorum ama ben bu günkü muhabbetten sonra bir kaç şey daha öğrendim oyundayken sana söylerim şimdi konuyu dışarı vurmak istemiyorum sende öyle yap bence bu yazıyı yazman bile hata ikimizin arasında olan bişi konu kapandı uzatmanın bi faydası yok eğer sen bni adam yerine koysaydın o gün denizi çağırıp muhabbeti çözmeye çalışırdın demekki bi şey varki şimdi burda söylemek istemiyorum eğer öğrenmek istiyorsan anlatmaya hazırım bence hiç isteme üzülürsün kanıtımda var..... 
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR****

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
esrarkes yazdı:Murat forumda tartışmak yasak biliyorum ama ben bu günkü muhabbetten sonra bir kaç şey daha öğrendim oyundayken sana söylerim şimdi konuyu dışarı vurmak istemiyorum sende öyle yap bence bu yazıyı yazman bile hata ikimizin arasında olan bişi konu kapandı uzatmanın bi faydası yok eğer sen bni adam yerine koysaydın o gün denizi çağırıp muhabbeti çözmeye çalışırdın demekki bi şey varki şimdi burda söylemek istemiyorum eğer öğrenmek istiyorsan anlatmaya hazırım bence hiç isteme üzülürsün kanıtımda var.....
Olay ilk cereyan ettiğinde ben Deniz lede Efe ilede ayrı ayrı görüştüm ilk olarakta Deniz ile görüştüm durumu anlattım kapattım konuyu siz kendi hatalarınzın farkına vardığınızda üzülen ben olmuycam ama konunun buradatartışılmasına karşıyım oyuna girdiğimde konuşalım ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...