6 BÜYÜCÜ GAFFAR KESİMİ (SANCAK)
- BaHReYN
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayatı Tesbih Yapmışım
Re: 6 BÜYÜCÜ GAFFAR KESİMİ (SANCAK)
Ellerimize sağlık zor ama güzel bi kesim oldu emeği geçen herkese tşkler...bazı arkadaşlar her ne kadar da beğenmesede (onlar zannederim ki daha gaffarın yüzünü gördüğünü sanmıyorum) biz inandık ve yaptık... Teşekkürler herkese...
- LainiHaFaZa
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Phenomena
Şu ana kadar forumda gördüğüm en yüksek hasar 151bin fakat kanıtlar olmadan bir şey demeye hakkımız yok. Çünkü geçenlerde bizde 179bin vurduk ama foto alamadığımız için bu bir rekor sayılmıyor malesef.. Bu yüzden 151bin rekor olarak kabul etmek zorundayız taki yeni bir kanıt gelene kadar...axdwa yazdı:Semihadaki rekorunuz oyun rekoru değil 5 büyü ile 232173 hasar verdik studaki oyun rekoru olabilir biz 130 bin küsür vurabilmiştik ilk denemede yinede tebrikler
- ironman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Çok teşekkür ederiz arkadaşlar..
- ironman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
LainiHaFaZa yazdı:Phenomena Loncası abi tebrikler yaa harbi benim gitmemi beklediniz dimi çakallar Bu arada orada 709 bin mi var banamı öyle geliyor(Şaka
)
Arkadaşın biri olsadı video çekerdi
- LainiHaFaZa
- Salgın Koruyucusu
Bodrum'a göçtüm kardeş malum yaz geldiironman yazdı:LainiHaFaZa yazdı:Phenomena Loncası abi tebrikler yaa harbi benim gitmemi beklediniz dimi çakallar Bu arada orada 709 bin mi var banamı öyle geliyor(Şaka
)
Arkadaşın biri olsadı video çekerdi![]()
![]()