Yardıma İhtiyacım Var

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Yardıma İhtiyacım Var

Mesaj gönderen ottomanempire »

Selamlar arkadaşlar..
Ben yaklaşık 1,5-2 senedir ara vermiştim oyuna. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Anka sunucusunda oynuyordum. Oyunu bırakmadan önce ejder asamı üretip + basmıştım. 3-5 kerede Kenan ve Junon kesmiştim. Yani sığınak ve migrat itemlerim eksik. Bu konuyu açma sebebim de şu; malum Anka sunucusuna plus paket olmadan girilmiyor. Bende sunucudaki durumu bilmeden plus paket almak istemedim. Şimdi paket alıp tekrar başlasam sığınak ve migrat için grup bulabilir miyim? Bu konuda son durum nedir bilgilendirirseniz sevinirim. Hiçbir loncaya da üye olmamıştım eğer uygun lonca varsa üye olmayı da düşünüyorum. (Konuyu buraya açmamın sebebi sunucu konularına fazla bakan olmaması.)
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Yardıma İhtiyacım Var

Anka'da oynayıp da bilgilendirecek kimse yok mu yahu? O kadar mı vahim durum? :)
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
PawnER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Organ Mafyası

Mesaj gönderen PawnER »

Forumda "Kimler Çevrimiçi" bölümüne bak ona göre bekle cevabını :)
Resim

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

PawnER yazdı:Forumda "Kimler Çevrimiçi" bölümüne bak ona göre bekle cevabını :)
niye böyle oldu yahu benden sonra herkes bıraktı mı oyunu 1.5 sene içinde :)
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
PawnER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Organ Mafyası

Mesaj gönderen PawnER »

ottomanempire yazdı:
Kimsenin bıraktığı yok diyeceğim ama bazıları bırakmış olabilir. İyisimi foruma uğrayan yok diyelim :) Dikkat edecek olursan forumu canlandırmak için yönetim tarafından çalışma başlatılmış ne kadar etkili olur bilemem (Ödüllere bağlı)
Resim

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

PawnER yazdı:
ottomanempire yazdı:
Kimsenin bıraktığı yok diyeceğim ama bazıları bırakmış olabilir. İyisimi foruma uğrayan yok diyelim :) Dikkat edecek olursan forumu canlandırmak için yönetim tarafından çalışma başlatılmış ne kadar etkili olur bilemem (Ödüllere bağlı)
vay arkadaş.. ben kimden bilgi alıcam o zaman. :?
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Ankada oynamiyorum fakat Sancak icin konusayim, artik migrat zirhi ise yaramiyor taki olarak Nucleus takilar onemli. Cemberlitasla birlikte gelen zirh ugretebilirsin. Tilsimlar geldi buyucu icin en iyileri yildirim 2 ve meteorit 1. Meteorit 1'in ve hafif ustun varsa cemberlitasda rahat grup bulabilirsin. Yildirim 2 ile yeni gelen hol bolgesinde grub bulabilirsin. Yildirim 2, yildirim hasari cevredeki butun canlilara ayni hasari verir. Meteorit 1, meteoritin suresini 1 saniye azaltir.
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ROckStarGAMES yazdı:Ankada oynamiyorum fakat Sancak icin konusayim, artik migrat zirhi ise yaramiyor taki olarak Nucleus takilar onemli. Cemberlitasla birlikte gelen zirh ugretebilirsin. Tilsimlar geldi buyucu icin en iyileri yildirim 2 ve meteorit 1. Meteorit 1'in ve hafif ustun varsa cemberlitasda rahat grup bulabilirsin. Yildirim 2 ile yeni gelen hol bolgesinde grub bulabilirsin. Yildirim 2, yildirim hasari cevredeki butun canlilara ayni hasari verir. Meteorit 1, meteoritin suresini 1 saniye azaltir.
bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. planlar bayağı bir değişti o zaman..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Üyelikal dışında hiçbir yerde kutu kalmadı mı? Nasıl iş anlamadım illa kargoyla mı almamız lazım :?
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

ottomanempire yazdı:Üyelikal dışında hiçbir yerde kutu kalmadı mı? Nasıl iş anlamadım illa kargoyla mı almamız lazım :?
Uyelikal'dan aldiginiz kutuyu kargosuz direk kodlari ile alabilirsiniz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön