HANGİ SUNUCUDA TANK SAVAŞÇILARI SIĞINAĞA-MİGRATA ALIYORLAR
- MaVeRicK
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Şimdilik Yok :)
HANGİ SUNUCUDA TANK SAVAŞÇILARI SIĞINAĞA-MİGRATA ALIYORLAR
arkadaşlar sizin sunucunuzda tank savaşçıyı sığınağa-migrata alıyorlarmı yada en fazla tank alan sığınağa migrata o sunucu hangisi şifacı oynamaktan sıkıldım savaşçı açcam.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: HANGİ SUNUCUDA TANK SAVAŞÇILARI SIĞINAĞA-MİGRATA ALIYORL
genelde y2 varsa tank alınır, eğer işi biliyorsan alırlar onlarda, yoksa tanımadıkları birini almazlar.MaVeRicK yazdı:arkadaşlar sizin sunucunuzda tank savaşçıyı sığınağa-migrata alıyorlarmı yada en fazla tank alan sığınağa migrata o sunucu hangisi şifacı oynamaktan sıkıldım savaşçı açcam.
-
IRifatSrkyI
- FareAdam Düşmanı

TILSIMA Bekleriz .
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
-
muhurgozlum
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Mektebi suffa
oyunun tadını kacırdılar bu oyuncular. hıc bı sunucuda kolay kolay savascıyı sıgınaga veya mıgrata alan yok sonrada klna bolgeye yazıyolarya vs atan varmı dıye ben destege yazdım madem savascıyı bolgeye almayacksınız ne dıye o karakterı acıyonuz desenıze
- mrkhrbr
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Kabadayılar
Eğer loncanız, arkadaş çevreniz vs var ise, her türlü karakter ile istediğiniz bölgeye girebilirsiniz...
Ancak aksi durumda Savaşcı ile özellikle sığınak ve migrata girmek çok zor oluyor. Son zamanlarda "Yıldırım - 2" tılsımı olan bazı oyuncular işlerini kolaylaştırmak için tank arıyorlar. Böyle fırsatlarınıda kaçırmamanızı öneririm.
+ para ile bölgeye alanlara fırsat vermeyin.
Ancak aksi durumda Savaşcı ile özellikle sığınak ve migrata girmek çok zor oluyor. Son zamanlarda "Yıldırım - 2" tılsımı olan bazı oyuncular işlerini kolaylaştırmak için tank arıyorlar. Böyle fırsatlarınıda kaçırmamanızı öneririm.
+ para ile bölgeye alanlara fırsat vermeyin.
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Young Crew
Çift maratonu olup güzel toplayan tank arkadaşları ben alıyorum grubuma y2de var max 15 dkda kenan 20 dkda junon bitiriyoruz seri seri bu işi yapabilecek tank varsa herzaman grubuma alırım beyazkösk

Yer Yetmiyor