Şehrin dört bir yanından gelerek,şöhretleri için savaştılar ! Artık en iyi kim soruları cevabını buldu.
Ve işte "Sunucu Şampiyonası Turnuvası" mayıs ayı şampiyonları !
Tılsımlarımın Arkadas tarafından alınması sayesınde yenılmıs olabılırım Rakıbım MirkanKIZIL' ı Yınede Tebrık EDERIM ...
ISIK TAKILARIM YOKTU BICAK AYAK YOK ama buna RAGMEN Final e Yükselmem bile Bir Yetenek ve Kabiliyet Arz Eder Lodos olarak :=)=)=)
İnadına ydı dimi ona bakılırsa geçen turnuvada 4400 maxlada ben birinci oldum qLasseRII bu turnuvadada HepinizeMUCK çarıyla Kafa koparanla her sene fınale çıkan tabi ben geldığımden beri çıkamıyo ofans 3 luydu kafa koparanla onu kestım seninki yetenekse ws yı bırakıyorum kardeşim canlı yayında olmasa anlayamıcaz
Her Horoz Kendi Kapısında Öter diye bi Laf varya Bu Bendini Aşmış Dışa vurmuş İçtenliği Parcalanmış Anladık GALSURES MI HER NEYSE 1. Lıgın var Ali AĞAOĞLU Bile Ne diyor İnat Olmassa... e İnat İnadına EskiLereİnat Varsa Benden İnat Buyursun İnadına Gider... Devamı Mechul
Hepimiz Balyoz Nazım'ın Neferleriydik Arz'lar Tarafından Şehit Edildiği İçin Artık İsmet Bey'in NeferLeriyiz...
...Güneş'in ÖncüLer İ...
Ey Arz'ın Çocuğu... !!!
Öyle 4 Muhafızın Arasından Köşeye Çekip İsmet Beyi Kesmek Değildir MERTLİK. 24 Muhafızıyla Kalesini Handan Hanımın Başına Geçirmektir YİĞİTLİK...