ÇEMBERLİTAŞ KUTU HAKKINDA
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Çikolata Kekalemde Tek
ÇEMBERLİTAŞ KUTU HAKKINDA
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar öncelikle.Bir sorunum var ve sizlerle paylaşmak istedim.Belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımız olmuştur onlardan da yanıt bekliyorum.Bugün Üyelikal'ın resmi sitesine girdim ve İKV kutu ürününü aldım.Verilen Referans kodu ve Hesap numarasıyla en yakın PTT şubesine gittim ve ödememi Abdullah YAZICI adına yaptım 29.90 tl ödedim.Bunu yapmadan once forumlarda ki konuları inceledim ve en fazla 20 dakika içinde kodlar Siparişlerim bölümünde size ulaştırılacaktır yazıyordu.Ama 6-7 saat oldu ve Kodlar elime ulaşmadı.Desteğe mesaj attım destekten de yanıt alamadım.Gerekirse elimde PTT şubesinden Abdullah YAZICI adına yatırdığım makbuz var.Kodlar elime ne zaman geçicek ? Şuan madur durumdayım ve acil cevaplarınızı bekliyorum.Hepinize teşekkür eder saygılarımı sunarım...
[/size]
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
Re: ÇEMBERLİTAŞ KUTU HAKKINDA
Üyelikal sitesinin müşteri hizmetlerini bi ara yardımcı olabilirler
...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Çikolata Kekalemde Tek
Re: ÇEMBERLİTAŞ KUTU HAKKINDA
Aradım bugün öğlen ve bana yoğunluk olduğunu söylediler.Genelde PTT lerde sıkıntı war dediler.Bugün kesin kodlar elinize gelir dediler 2 3 saat geçti kodları aldım.Normalde böyle olmuyomuş yani aldığın gün veriliyormuş.