Kaplamaların berbatlığı
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kaplamaların berbatlığı
Tamam oyun güzel kurgulanmış bir oyun ama kaplamalara bakıyosunuz oyunu batırıyor resmen yani arkadaşlarıma oyunun resimlerini gösterdiğimde ilk söyledikleri cümle "kaplamalar rezalet ötesi" şeklinde yani kaplamaların biraz iyileştirilmesi gerekiyor.
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
Re: Kaplamaların berbatlığı
Metor düşmüş arkdaş yesillik olacak hali yok ya millet mağalarda yaşıyor daha.Gecelerinsavasci yazdı:Tamam oyun güzel kurgulanmış bir oyun ama kaplamalara bakıyosunuz oyunu batırıyor resmen yani arkadaşlarıma oyunun resimlerini gösterdiğimde ilk söyledikleri cümle "kaplamalar rezalet ötesi" şeklinde yani kaplamaların biraz iyileştirilmesi gerekiyor.
Her oyunun kendine haz bir özelliği olabilir.
A R Z L O D O S
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Bu oyunun eksikliğini nasıl bir oyun özelliğine bağladın hala daha anlamış değilim...ARZLODOS yazdı:Metor düşmüş arkdaş yesillik olacak hali yok ya millet mağalarda yaşıyor daha.Gecelerinsavasci yazdı:Tamam oyun güzel kurgulanmış bir oyun ama kaplamalara bakıyosunuz oyunu batırıyor resmen yani arkadaşlarıma oyunun resimlerini gösterdiğimde ilk söyledikleri cümle "kaplamalar rezalet ötesi" şeklinde yani kaplamaların biraz iyileştirilmesi gerekiyor.
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
Soyle anlatam istersen.
Ben bir babayım ve bir eşim var ve eşimden olan bir Erkek yada kız bir evladım var ismini biz vereceğiz sen gelip ismini ben koyacam dersen ben sana izin vermezsem o isim kabul olurmu.
Yada yok o nun adını ben koyacam.
Mevlut beyin hayalimiş boyle bir oyun kurguladım hayata geçireblirmiyim acaba diye.
Benim hayalimdede uzaya bir ev yapma varda nasıl olcak acaba bu sartlar altında oda o sartlar altında 2000 yılında kafaya koymuş Türkiyeye 2003 de flash oyunlar yeni yeni gelirken adam 2000 yılında boyle bir hayal kurmuş.
İlerde el değiştirip yeni bir kapı yeni bir düzen kuracak hayali olan bir kişi çıkarsa değişeblir yani.
Adsl yok varda az o sartlar altında modermden bağlanarak onlinede kalma yada oyunu oynayabilme düşün artık hayallerini aş.
Yani ben 2013 deyim ben bir makine yapacam ve 2050 ye gidip o sartlar altında bir oyun kurguladım onu 2013 uyarlıyacam dersen nasıl bii çıkar.
Bence anlamadın.
Ben bir babayım ve bir eşim var ve eşimden olan bir Erkek yada kız bir evladım var ismini biz vereceğiz sen gelip ismini ben koyacam dersen ben sana izin vermezsem o isim kabul olurmu.
Yada yok o nun adını ben koyacam.
Mevlut beyin hayalimiş boyle bir oyun kurguladım hayata geçireblirmiyim acaba diye.
Benim hayalimdede uzaya bir ev yapma varda nasıl olcak acaba bu sartlar altında oda o sartlar altında 2000 yılında kafaya koymuş Türkiyeye 2003 de flash oyunlar yeni yeni gelirken adam 2000 yılında boyle bir hayal kurmuş.
İlerde el değiştirip yeni bir kapı yeni bir düzen kuracak hayali olan bir kişi çıkarsa değişeblir yani.
Adsl yok varda az o sartlar altında modermden bağlanarak onlinede kalma yada oyunu oynayabilme düşün artık hayallerini aş.
Yani ben 2013 deyim ben bir makine yapacam ve 2050 ye gidip o sartlar altında bir oyun kurguladım onu 2013 uyarlıyacam dersen nasıl bii çıkar.
Bence anlamadın.
A R Z L O D O S
Kısaca her 100 insanda sadece ve sadece 3 kişide olan görecelik kavramı.
Görecelik kavramının en büyük mimarı Mimar Sinandır bana göre İkinci Mevlana ücüncü Atatürk. (Türkiye için)
Kavraması çok zor olan seyler bunlar yahu.
Edisonun ve albert einstein dada var okuduklarıma göre. Daha çok varda nese konumuz degil.
Görecelik kavramının en büyük mimarı Mimar Sinandır bana göre İkinci Mevlana ücüncü Atatürk. (Türkiye için)
Kavraması çok zor olan seyler bunlar yahu.
Edisonun ve albert einstein dada var okuduklarıma göre. Daha çok varda nese konumuz degil.
A R Z L O D O S
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ferday-i kyamet
gidip kaplamanın ne olduğunu araştır bence.ARZLODOS yazdı:Metor düşmüş arkdaş yesillik olacak hali yok ya millet mağalarda yaşıyor daha.Gecelerinsavasci yazdı:Tamam oyun güzel kurgulanmış bir oyun ama kaplamalara bakıyosunuz oyunu batırıyor resmen yani arkadaşlarıma oyunun resimlerini gösterdiğimde ilk söyledikleri cümle "kaplamalar rezalet ötesi" şeklinde yani kaplamaların biraz iyileştirilmesi gerekiyor.
bence kullanılan çizim programlarıyla alakalı bir durum, 3 ds max kullanılıyor büyük ihtimalle ve vray eklentisini de ( daha doğrusu başlı başına bir program ) kullanıyorlar. 3 ds max güzel bir program ama oyun çizimleri, animasyonlarına gelindimi iş değişir. benim sade 1 bina renderımın 4-5 saat sürdüğünü bilirim gayet sağlam bir makinede. 3ds max in temel amacı zaten konsept çizimleridir, animasyonlar da tanıtım amaçlı vesairedir, yani ben en fazla 1-2 dakika video hazırladığımı hatırlarım, hatta o animasyona bile girmez, çünkü ben kamera yolu kurarım o çeksin, bu bile çok uzun sürerken, tutup animasyon yaparsak, ve sağlam bir program olan vray ile kaplamaları atarsak o işin içinden çıkamayız. benim tahminim hızı yükseltmek ve harcanılan zamanı azaltman ve tabi ki her oyuncunun pc si kaldırması için ayarları kısmışlardır. Mesela yansımayı, parlaklığı, çarpmayı, bölmeyi, geçirmeyi daha bilumum ayarları kısmışlardır. Bir foto alırken farklı ayar kullanılır , animasyon yada sade çekim yaparken farklı ayar kullanılır..Gecelerinsavasci yazdı:Tamam oyun güzel kurgulanmış bir oyun ama kaplamalara bakıyosunuz oyunu batırıyor resmen yani arkadaşlarıma oyunun resimlerini gösterdiğimde ilk söyledikleri cümle "kaplamalar rezalet ötesi" şeklinde yani kaplamaların biraz iyileştirilmesi gerekiyor.
Benim tavsiyem eğer hareketlerde, omurga sistemlerde 3ds yi önde kullanıyorlarsa bunu değiştirmeleri. 3 ds, solid, auto sağlam bilen birisiyim, auto zaten temel program olarak kabul edilir, solid makina çizim ve animasyonları, 3ds ise mimari, konsept çizim ve animasyonları olarak kabul ediliyor piyasada. Ama karakter yaratmada, çoklu çizim aleti olan platformlarda kesinlikle önermiyeceğim bir program.
Ayrıca oyun için bina, ortam yapımında da önermiyeceğim bir program, çünkü akranlarına göre daha sağlam ama çok daha fazla yer kaplıyor, geliştiricilerde zamandan kazanmak için ayarları kısıyorlar ve hiç bir işe yaramıyor o zaman o render.
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fierce
ARZLODOS yazdı:Metor düşmüş arkdaş yesillik olacak hali yok ya millet mağalarda yaşıyor daha.Gecelerinsavasci yazdı:Tamam oyun güzel kurgulanmış bir oyun ama kaplamalara bakıyosunuz oyunu batırıyor resmen yani arkadaşlarıma oyunun resimlerini gösterdiğimde ilk söyledikleri cümle "kaplamalar rezalet ötesi" şeklinde yani kaplamaların biraz iyileştirilmesi gerekiyor.
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
Hikayesi dışında çöp bir oyun. 
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
- PawnER
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Organ Mafyası
Büyük Hol hariç haritaları beğeniyorum. Sizde yapın gelip oynayalım 

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
Biraz düzeltme yapmayı düşünüyordum ama nereden başlayacağımı bilemedim.Sagopakajmeran yazdı: bence kullanılan çizim programlarıyla alakalı bir durum, 3 ds max kullanılıyor büyük ihtimalle ve vray eklentisini de ( daha doğrusu başlı başına bir program ) kullanıyorlar. 3 ds max güzel bir program ama oyun çizimleri, animasyonlarına gelindimi iş değişir. benim sade 1 bina renderımın 4-5 saat sürdüğünü bilirim gayet sağlam bir makinede. 3ds max in temel amacı zaten konsept çizimleridir, animasyonlar da tanıtım amaçlı vesairedir, yani ben en fazla 1-2 dakika video hazırladığımı hatırlarım, hatta o animasyona bile girmez, çünkü ben kamera yolu kurarım o çeksin, bu bile çok uzun sürerken, tutup animasyon yaparsak, ve sağlam bir program olan vray ile kaplamaları atarsak o işin içinden çıkamayız. benim tahminim hızı yükseltmek ve harcanılan zamanı azaltman ve tabi ki her oyuncunun pc si kaldırması için ayarları kısmışlardır. Mesela yansımayı, parlaklığı, çarpmayı, bölmeyi, geçirmeyi daha bilumum ayarları kısmışlardır. Bir foto alırken farklı ayar kullanılır , animasyon yada sade çekim yaparken farklı ayar kullanılır..
Benim tavsiyem eğer hareketlerde, omurga sistemlerde 3ds yi önde kullanıyorlarsa bunu değiştirmeleri. 3 ds, solid, auto sağlam bilen birisiyim, auto zaten temel program olarak kabul edilir, solid makina çizim ve animasyonları, 3ds ise mimari, konsept çizim ve animasyonları olarak kabul ediliyor piyasada. Ama karakter yaratmada, çoklu çizim aleti olan platformlarda kesinlikle önermiyeceğim bir program.
Ayrıca oyun için bina, ortam yapımında da önermiyeceğim bir program, çünkü akranlarına göre daha sağlam ama çok daha fazla yer kaplıyor, geliştiricilerde zamandan kazanmak için ayarları kısıyorlar ve hiç bir işe yaramıyor o zaman o render.
Kısaca şöyle söyleyeyim, oyunlar çalışırken 3dsMax ın ya da Vray in yaptığı gibi render yapmazlar. Oyunlarda 3ds Max gibi yazılımlar sadece 3 boyutlu objeleri hazırlamakta kullanılır, onları ekrana çizdirmekte değil. Oyunların rendering yöntemi tamamen farklıdır, daha az gerçekçi görüntüler verir ama daha hızlıdır.
Ayrıca 3ds Max da oyunlarda çokça kullanılmıştır ve senin sandığından daha beceriklidir.
İstanbul Kıyamet Vakti'nin kötü kaplamalarının (kötüyse eğer) tek açıklaması olabilir: özen gösterilmemiştir. Call Of Duty serisini çalıştıran bilgisayarlarımız, Eminönü bölgesine eklenebilecek 3-5 yeni kaplamayı kaldırır merak etmeyin.