Ya sen hiç turnuvuda yer almamışsın yada ben arkadaşım 70 canda senı kesti gördük şahit olduk sonradan bileğini bükemeyeceğini anlayıp farklı bir taktikle ilk başta zihin atıp dibine kadar gittin taktir ettim güzel .Recep yüksele söylüyorum ozaman 1 tane vurup menzil dışına çıkmak ve ardından menzile girip 1 tane daha vurup kaçmakta taktik işidir ?
Sizleri anlamakta güçlük çekiyorum İlk wsde kestim çarıma recep geçti diye bahane buldunuz.
Bu sefer ben Attım vsyi yine bahane buluyorsunuz.
Şuna gelince: Vsyi turnuva taktiği atıyoruz turnuvada menzil dışına çıkınca zaten diskalifiye oluyorsunuz senin dediğin taktik midir ?
Güçlü Olan Zayıf Yanlarını Herkesten iyi Bilendir.Daha Güçlü Olan İse Zayıf Yanlarına Hükmedebilendir.
xXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:.Recep yüksele söylüyorum ozaman 1 tane vurup menzil dışına çıkmak ve ardından menzile girip 1 tane daha vurup kaçmakta taktik işidir ?
Bak VAZGEÇİLMEZİMdin ile ben vs attım adamın icine girdım dikaslifi etmedıler ama fizik menzilinden cıktınmı diskalifi olursun yanı bu bi taktık değil ha bu arada bu zaman kadar her turnuvada oynadım hepsinde final'e kadar geldım turnuvayı bende iyi bilemessın
Bak brader herkes biliyor neyin ne olduğunu. Ben seni her zaman ve her yerde keserim. karakterine abilerini geçirdiğini herkes biliyor. son attığımız ws yede gelirsek senin ws atmak hakkında hiç bir bilgin yok. abilerinden biraz daha öğren öyle atarız belki.
Evet herkes biliyor fotoraflardan neyin ne olduğunu. Her zaman her yerde beklerim.Son attığımız vsde içine girmek yasakmış turnuvaya göre atıyorduk zaten bak bakalım vazgeçin vssine yasak mı değil mi ! Senin benden öğreneceğin çok şey var...
Güçlü Olan Zayıf Yanlarını Herkesten iyi Bilendir.Daha Güçlü Olan İse Zayıf Yanlarına Hükmedebilendir.
Son attğımız ws kurallara göremiydi ? adam bana kutup açıyor elektrık 3 kere bana geldi ve sen hala yendim diyip geçinebiliyorsun. bu kadar acı nerden geliyor anlamadım.
Evet Son attığımız vs kurallara göreydi adam bana kutup açıyor elek 3 kere geldi bana 1 senin adamın açtı
ben sana 1 defa elek attım o kutup açma senin adamının sorunu Fotoraflar açık ve net Bu arada bende acı falan yok ben senin kuyruğuna bastıysam kusura bakma