Wrath Ofthe Titanss Loncası

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
byclass
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Wrath Ofthe Tıtans

Wrath Ofthe Titanss Loncası

Mesaj gönderen byclass »

Merhabalar.

wrath ofthe titans ailesi olarak eö sunucusundan anka sunucusuna aile olarak birlik beraberlik dostluk kurmak icin eö sunucusunun gerek klandan ve bölgeden gerek özel ve sözlü ahlakı terbiyez kişilerinden kacınma amacıyla ankayı secdik

buraya ilk geldigimizde lodos klanındaydık fakat anka herkezin bildigi gibi sessiz ve gruplaşmaların oldugu bir sunucu

bu sessizlige birazcıkda olsa zevk eylence sitres admak icin ekip haLinde arz klanına gecme kararı aLdık düşündügümüz

gibide oLdu oyuna birazda olsa güzeL bir tat geLdi bu tatı kacırmadan sınırları zorlamadan saygıLı bir şekilde

savaş isdiyoruz artık bölgeden özelden tartışmalardak bıkdık Herkeze iyi oyunlar dileriz ..(Servet TÜRE)(ıByCLaSSı)
İsDer YaR oL iSdeR YaRa LüTFuNdA Başım ÜstüNe KaHrıNda...
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inspired Souls

Re: Wrath Ofthe Titanss Loncası

Mesaj gönderen bordo »

Daha çok sunucu ve isim değiştirip gezersiniz. Kişiye aileye küfürü de aştınız nikah ve iman a küfürler savurdunuz. 30 güne varan susturma cezaları aldınız. Sancak Sunucusu ne mal olduğunuzu gayet iyi öğrendi.

Ordan kaçtınız Eminönü sunucusuna. Eminönü sunucusunda da farklı birşey olacağını sanmam. Sizin sahip olmadığınız ahlâk ve terbiye ile daha çok sunucu isim vs değiştirirsiniz.

Dediklerim için kanıt isteğenlere özelden gönderebilirim. Forum kurallarının bilmem kaçıncı maddesine göre kaldırılıyor.
Kullanıcı avatarı
byclass
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Wrath Ofthe Tıtans

Mesaj gönderen byclass »

Senin gibi Şeref yoksunu adamlar oldugu sürece bu oyunu bırakmama sebebimiz olacaksınız sizin carlarınızı dizdik gaffar kesmeyi savaşmayı ögrettik bunun karşılıgında 1 lvl carlara girip din kitap küfür eden sizler oLdunuz sancak bizi dışlamış sancakda adammı warki bizi dışlıcaklar eddigin lafın nerelere giddiginden haberin yok bütün lonca seni loncadan atdı tek başına kaldın aylarca tek gezdin sancak seni dışladı gruplarına almadı biz sunucu deişdirince köpkler tekrar dirilmiş anlaşılan isdedigin kadar konuş isdedigin kanıtı koy kimsenin ne malına nede kazandıgı madende gözümüz wardı senin gibi adamların soyuna küfür edmek benim icin suc deiL isderse kraLı bloke wersin umrumda oLmaz ..
İsDer YaR oL iSdeR YaRa LüTFuNdA Başım ÜstüNe KaHrıNda...
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Rahat ol sen ufaklık herkes kimin ne mal olduğunu gayet iyi biliyor. Çok geçmez Anka Sunucusu da öğrenir ne mal olduğunuzu.
Gaffar kesmeyi öğretmiş savaşmayı öğretmiş çarlarımızı dizmiş komik çocuk. Sen gaffarın adını bilmezken ben kesiyordum. Sancaktaki 3üncü gaffar kesiminde bizzat ben de vardım. Sorabilirsin Alone Snipers gibi ilk kesen isimlere. Ama zoruna gider soramazsın.
Ben sizi kaç kere loncadan kovdum da siz mevlüte dua edin. Sonrasında ordan tekrar kovuldunuz arz oldunuz yine barınamadınız kaçtınız eö ne.
Bizde Allah sevgisi korkusu var öyle küfürler etmeyiz haşa. Siz ettiğiniz için 30 güne varan cezalar aldınız. Bloke cezası almanız gerekirdi ama işte ikv nin gevşekliği. Biz etsek biz de alırdık öyle cezalar. Sonuçta barınamadınız sancakta. Anka da da barınamazsınız. Yine isim değiştirip başka yerlere kaçarsınız.

Kanıt isteğenlerin özel mesaj atması yeterli bu karaktersizlerin din iman içerikli küfürlerinin resimlerini gönderebilirim. Boş beleş konuşmakla olmaz her söylediğiminin kanıtı mevcuttur.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Eminönü sunucusunda xenotim kasmak için yer kalmadı sanırım :) ayrıca T harfine karşı bir alerjin var sanırım :)
Resim
axdwa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen axdwa »

E.ö de size kim iyi davranıyorsa bir çıkar için davrandıklarından şüphem yok alayınız çakal milleti korkutmak için söylediğinizde neymiş ıp ban attırırım sana komik çocuklar sizi hala sözümün arkasındayım bana ıp ban attır ikv ye 1 lvl bile char açamiyim adresimide kendim vericem.
GALLAS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen GALLAS »

Sancakta iyidin servet e.ö ye gittin pek kalmadınız ankaya gittin loncanız daha 2 hafta geçmeden dağılmış en doğrusu tekrar sancağa dön :D
İdam sehpasında hapşıran mahkuma; "Çok Yaşa" demek gibiydi bazı umutlarımız. StreetStar
kurban63
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kurban63 »

Şehzadeel , Remeny ve Günaç Handanın Kaşar kızları Akluınızı alırım sizlerin ayagınızı denk alın yoksa ben aldırmasını bılırım
Ey Mutmeinne olan nefis, Ey Rabbine itaat edip Huzura eren nefis sen ALLAHtan razı ALLAHta senden razı olarak Rabbine dön

SEYDA HZ

“Genel Sohbet” sayfasına dön