Bu GM oyunda barındıkca sızlere dıyecek sozum yok...GM ler..
lınk burda,
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
..TLOO..Temujen..
..TLOO..Temujen..
<<<<<<<Cihan ı Hükümran>>>>>>>
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
Re: ..TLOO..Temujen..
Bu GM hakkında ıslem yapılmasını ıstıyorum, GM den oyuncu olmaz ,bılıne...Hemde Bi loncanın baskanı hıc olmaz...Oluyorsada Cocuk gıbı dusunmeyecek holde bekleyıp onu bunu kesmeyecek yada yonetmeyecek....Tek sozum bu eger ıslem yapılmazsa oyunu bırakırım...saygılarlar..
3 gun susturma aldım...ben sıze baska bısey demem.. onlar kufur edıyor bız sus yıyoruz...
Destek Takımında bulunan herkes, oyuncularımızdan seçilmiştir. Oyunumuzu oynadılar, oynuyorlar ve oynamaya da devam edecekler. Göndermiş olduğunuz ekran görüntüsünde ben uygunsuz birşey göremiyorum. Yine de "belki birşey vardır ya" gibi bir hataya düşüp bir inceleme yaptım ve ekran görüntüsünde ismi geçen karaktere bölge kanalından "Rahatsız Edici Davranış" sebebi ile ceza alabileceğiniz sözler sarfettiğinizi gördüm.
Bu rahatsız edici davranışlar sebebi ile oyun hesabınızı 3 gün susturuyorum. Oyuna gönül veren ve destek olmaya çalışan herhangi bir destek takımı üyesini camiamıza farklı göstermeye çalıştığınız için ise forum hesabınızı 7 gün kapatıyorum.
Bilgi ve dikkatinize!
Bu rahatsız edici davranışlar sebebi ile oyun hesabınızı 3 gün susturuyorum. Oyuna gönül veren ve destek olmaya çalışan herhangi bir destek takımı üyesini camiamıza farklı göstermeye çalıştığınız için ise forum hesabınızı 7 gün kapatıyorum.
Bilgi ve dikkatinize!