Kamilxx Lütfen İçeri Buyur...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kamilxx Lütfen İçeri Buyur...
Kamil abi oyun 39'ken senin charın çalınmıştı hatırlarsın taha internet cafeye qitmiştin o zaman charın çalınmıştı ve ben onun kim olduğunu biliyorum olayı sana anlatıcam lütfen bana ulaş e mail at bana içerik silindi. Mail adresi yayınlamak yasaktır / uyarı seviyesidir artık cezasını alsın
-
- Acemi Savaşçı
Re: Kamilxx Lütfen İçeri Buyur...
tm ama yinede kamil abi bana ulaş bak sana sölicem çok şeyy var lütfenn
-
- FareAdam Düşmanı
Merhabalar ;
Kamilx Oyunda samimi oldugum nadir insanlardandır. Dogru 39 level'de Lonca yüzünden çarı soyulmustu ve kendi çabalrıyla o sarsıntıyı atlattı. Geçmişine pek önem vermez. Anlatmak istedigin bi durum varsa ya özel bi mesaj ile yada oyunda aşagidaki nicklerden birinden bul beni beni bulursan onuda bulursun
Kamilx Oyunda samimi oldugum nadir insanlardandır. Dogru 39 level'de Lonca yüzünden çarı soyulmustu ve kendi çabalrıyla o sarsıntıyı atlattı. Geçmişine pek önem vermez. Anlatmak istedigin bi durum varsa ya özel bi mesaj ile yada oyunda aşagidaki nicklerden birinden bul beni beni bulursan onuda bulursun
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
-
- Acemi Savaşçı
ben oyuna fazla qirmiyorum ve charıda lonca yüzünden soyulmadı ben biliyorum neden soyulduğunu söylemek istiyorum bana özelden mesaj at kamil hocam bende sana olayı anlatırım