taskanat zırh

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Xbyred
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

taskanat zırh

Mesaj gönderen Xbyred »

arkadaşlar taskanat zırh uretmek istiyorum tank olarak alınabilmem için özellikle bu zırha ihtiyacım var. birkaç parça tank itemim var ama zırh görünüş katıyor ve gruba alınabilirliği kolaylaştırıyor :):)
şimdi bende 40m var. bu zırh eminönünde bana ne kadara patlar?
maden çekemem imkanım ve sabrım yok. sağlam bir şifam var tılsım düşürmeye gitsem düşürdüğüm tılsımları kaça satarım 3-5m az demeyin öyle öyle biriktirebilirim parayı. veya iksir alıp satsam ama sanırım eskisi kadar para etmiyor.
en mantıklısı gidip tılsım düşürmek sanırsam. ve zırhın tam maliyetini bilmiyorum.
bu konularda cevap istiyorum sizden lütfen o değerli bilgilerinizi benden esirgemeyin :)
Resim

***EMİNÖNÜ***
Merteins
Merstein
Godfather
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: taskanat zırh

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

Xbyred

Ben Kendi Düşüncemi Seninle Paylaşabilirim Şifacı Karakterınle Yapılabılırmı Bilmiyorum Ama Düşüncemi Genede Paylaşayım .

Mesela TILSIM Düşürmeye Gidiyim Diyorsun Git Hem TILSIM Düşürmeye Çalış Hemde Gereksiz İtem Çıkar İŞPORTAYA Sat .
2 Türlü Para Yapmış Olursun . Bunların Yanı Sırada Madenler Çekebilirsin Jadeit , Xenotim Gadonulyım Vb Gibi . Diyiceklerim Bunlar En Kısada Zamanda Üretirsin İnş ..
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !

“Savaşçı” sayfasına dön