Büyücümü Kassam Savaşçıya devam mı etsem
- DonsuzLeblebi
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Büyücümü Kassam Savaşçıya devam mı etsem
Merhaba Eminönü oyuncuları.Benim 47. seviye bir savaşçım var görevlerde çok zorlanıyorum gruba falan almıyorlar savaşçım full max hasar set .İlk önce savaşçıyı tanka mı çevirsem diye düşündğm ama oyunda büyük bi maddi olanaksızlığım var
.Sonra Yücelen sete Tank set verirler mi diye düşündüm sonra adamlar keriz değildir dedim
. Tank olmak isterim ama ciddi anlamda param yok
saf maden desen o da yok Tank olmak için önerilerinizi bekliyorum.Tank olmazsam 22.seviye bir büyücüm var ona devam edecem ama şu aralar eminönü de adam kalmadı herkes bi gaffar bi junon ne yapayım arkadaşlar bi çözüm bi öneri verin
.Ve iyi oyunlar
- DonsuzLeblebi
- Acemi Savaşçı
Re: Büyücümü Kassam Savaşçıya devam mı etsem
Biri birşey yazsın çıldırcam 
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Şifacı kas derim. 49 oldunmu Ashab üretmeye başla sonra sığınak ve miğrattan alacağını al ashabıda yükselttinmi X,Stu felan atarsın ordanda Zırhını ayakkabını eldivenini düşür Gaffara gidebilirsin.
- DonsuzLeblebi
- Acemi Savaşçı
2. yanlışlıkla oldu 
En son DonsuzLeblebi tarafından 25 May 2013 22:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- DonsuzLeblebi
- Acemi Savaşçı
34.seviye bir şifacım var ama kasmak zor geldi diye bıraktım hiç te item yok :ı item olsa biyere kadar yapılır tabi max hasar itemlermn hepsi savaşçıya göre grup şifası mı bireysel şifamı karar da veremedim o yüzden kaldım 
selam kardeşim
Büyücü - Şifacı - Büyücü açmak sorun değil amaç o açmış olduğun karakter ile bölgeye girebilmektir. Maddi açıdan sıkıntı çektiğini belirtmişin oyunda en masrafsız kullanılan biriside savaşcıdır. Savaşcı ile bölgelere girerek üstünü para vermeden dizebilirsin. İksir masraflarıda fazla tutacağını pek zannetmiyorum. Tavsiyem sana tank olmaktan yana oyunda çar kasmak sıkıcıdır hazır hali vakti yerinde karakterın varken ona yoğunlaşmanı tavsiye ederim. Mesela sığınak için farabi itemleri toplayarak başlıyabılırsın. Farabi Solucan Takı Seti'ni dağıtan oyuncular mevcut satıcısı bile olsa en fazla 500 bine alırsın takı setini. Eldiveni sığınak bitiminde olan boss(şef) yaratığı kenan vermektedir. Farabi plevne ayakkabıyıda çoğu zaman oyuncularımız çöpe atmaktadır onuda ucuz bir meblaya alabılırsın. Kaldıki migrat'ta bulunan junon / centrioun yaratıklarıda üstünü dizmende yardımcı olacak bosslardır. Herşey tamam fakat şöyle bir sıkıntı çekebilirsin arkadaş ortamı olmadan bölgelere girmen zor ilk olarak lonca bulmalısın kendini çıkar amacı için değilde dostluk yapmak için girersen loncaya kendini sevdirirsin böylece hem arkadaşın olur hemde bölgeye gireceğin zaman geçirebileceğin sanalda bulunan yalancı dostların ile zaman geçirmeye başlarsın. Büyücü karakteri masraflıdır son zamanlarda çıkan tılsım dalgasında M1'i olmayanları bile üstü full olsa bile almamaktadır bu yüzden büyücüye yönelme derim. Tank kullanılması en kolay karakterlerden birisidir.Oyuna bu yönde varlığını sürdürebilirsin fakat benden sana bir dost / abi / kardeş tavsiyesidir oyuna kendini bağlama endeksleme üstünü dizdikten sonra sıkıcı olmakta oyun hemde aşırı anlamda ben yok asosyal olmak ıstıyorum devamlı bilgisayar başından kalkmak istemiyorum diyorsanda başka oyunlara yönelmende fayda var malumdurki forumdaki konularıda gezersen yönetim ekibinin vurdum duymazlığı son derecede arttı .
Başını ağırıttım içinde kusuruma bakma sadece içimi döküp yardım etmek istedim
Büyücü - Şifacı - Büyücü açmak sorun değil amaç o açmış olduğun karakter ile bölgeye girebilmektir. Maddi açıdan sıkıntı çektiğini belirtmişin oyunda en masrafsız kullanılan biriside savaşcıdır. Savaşcı ile bölgelere girerek üstünü para vermeden dizebilirsin. İksir masraflarıda fazla tutacağını pek zannetmiyorum. Tavsiyem sana tank olmaktan yana oyunda çar kasmak sıkıcıdır hazır hali vakti yerinde karakterın varken ona yoğunlaşmanı tavsiye ederim. Mesela sığınak için farabi itemleri toplayarak başlıyabılırsın. Farabi Solucan Takı Seti'ni dağıtan oyuncular mevcut satıcısı bile olsa en fazla 500 bine alırsın takı setini. Eldiveni sığınak bitiminde olan boss(şef) yaratığı kenan vermektedir. Farabi plevne ayakkabıyıda çoğu zaman oyuncularımız çöpe atmaktadır onuda ucuz bir meblaya alabılırsın. Kaldıki migrat'ta bulunan junon / centrioun yaratıklarıda üstünü dizmende yardımcı olacak bosslardır. Herşey tamam fakat şöyle bir sıkıntı çekebilirsin arkadaş ortamı olmadan bölgelere girmen zor ilk olarak lonca bulmalısın kendini çıkar amacı için değilde dostluk yapmak için girersen loncaya kendini sevdirirsin böylece hem arkadaşın olur hemde bölgeye gireceğin zaman geçirebileceğin sanalda bulunan yalancı dostların ile zaman geçirmeye başlarsın. Büyücü karakteri masraflıdır son zamanlarda çıkan tılsım dalgasında M1'i olmayanları bile üstü full olsa bile almamaktadır bu yüzden büyücüye yönelme derim. Tank kullanılması en kolay karakterlerden birisidir.Oyuna bu yönde varlığını sürdürebilirsin fakat benden sana bir dost / abi / kardeş tavsiyesidir oyuna kendini bağlama endeksleme üstünü dizdikten sonra sıkıcı olmakta oyun hemde aşırı anlamda ben yok asosyal olmak ıstıyorum devamlı bilgisayar başından kalkmak istemiyorum diyorsanda başka oyunlara yönelmende fayda var malumdurki forumdaki konularıda gezersen yönetim ekibinin vurdum duymazlığı son derecede arttı .
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- DonsuzLeblebi
- Acemi Savaşçı
Baş ağrısı ne demek gerçekten çok işime yarar bilgiler var içindeKEMALIZMX yazdı:selam kardeşim
Büyücü - Şifacı - Büyücü açmak sorun değil amaç o açmış olduğun karakter ile bölgeye girebilmektir. Maddi açıdan sıkıntı çektiğini belirtmişin oyunda en masrafsız kullanılan biriside savaşcıdır. Savaşcı ile bölgelere girerek üstünü para vermeden dizebilirsin. İksir masraflarıda fazla tutacağını pek zannetmiyorum. Tavsiyem sana tank olmaktan yana oyunda çar kasmak sıkıcıdır hazır hali vakti yerinde karakterın varken ona yoğunlaşmanı tavsiye ederim. Mesela sığınak için farabi itemleri toplayarak başlıyabılırsın. Farabi Solucan Takı Seti'ni dağıtan oyuncular mevcut satıcısı bile olsa en fazla 500 bine alırsın takı setini. Eldiveni sığınak bitiminde olan boss(şef) yaratığı kenan vermektedir. Farabi plevne ayakkabıyıda çoğu zaman oyuncularımız çöpe atmaktadır onuda ucuz bir meblaya alabılırsın. Kaldıki migrat'ta bulunan junon / centrioun yaratıklarıda üstünü dizmende yardımcı olacak bosslardır. Herşey tamam fakat şöyle bir sıkıntı çekebilirsin arkadaş ortamı olmadan bölgelere girmen zor ilk olarak lonca bulmalısın kendini çıkar amacı için değilde dostluk yapmak için girersen loncaya kendini sevdirirsin böylece hem arkadaşın olur hemde bölgeye gireceğin zaman geçirebileceğin sanalda bulunan yalancı dostların ile zaman geçirmeye başlarsın. Büyücü karakteri masraflıdır son zamanlarda çıkan tılsım dalgasında M1'i olmayanları bile üstü full olsa bile almamaktadır bu yüzden büyücüye yönelme derim. Tank kullanılması en kolay karakterlerden birisidir.Oyuna bu yönde varlığını sürdürebilirsin fakat benden sana bir dost / abi / kardeş tavsiyesidir oyuna kendini bağlama endeksleme üstünü dizdikten sonra sıkıcı olmakta oyun hemde aşırı anlamda ben yok asosyal olmak ıstıyorum devamlı bilgisayar başından kalkmak istemiyorum diyorsanda başka oyunlara yönelmende fayda var malumdurki forumdaki konularıda gezersen yönetim ekibinin vurdum duymazlığı son derecede arttı .![]()