Merhaba Arkadaşlar ; Uzun zaman oldu oyuna ara vereli ya da bırakalı diyelim. Yaklaşık 2 yıldır oyundan ve oyunda ki çoğu kişiden iletişimi mi kesmiş durumdayım. Aradan uzun zaman geçti oyuna ara vermeyi düşünmek benim için imkansızdı çünkü o kadar tutkuluydum ki artık benim için oyun değil bir diğer hayattı sanki. Ve şimdi sizlere içten dolu selamlarımı iletmek için buradayım. Umarım her şey yolundadır oyun zevki eskisi kadar olmasa da unutulmaz anılarım vardı sizlerle ''kimileriyle''.
Şimdi görüşmek üzere sağlıcakla kalın
Beyaz Köşk'te Arz Efsanesi diye anılırdı o ; SaRıDeLi /
DüşlerinresSamı
Arzın Çocuğu ; SaRıDeLi/ DüşLerinResSamı Gitmek cesaret ister, gideceğin yer neresi olursa olsun
Oyunu senle aynı zamanlarda bıraktık. Geçenlerde ben geri döndüm eskisi kadar kötü değil be ortam değişmiş ama yaz olmadığından sanırım artık çoluk çocuk yok pek Yinede eskisi gibi değil tabiki günde 1-2 saat ayırabiliyorsun yinede
Bu arada ben Mustafa , oyuna dönersen imzamda karakterlerim mevcut pm atarsın. Hüsoya selam söyle
Hoşgeldin Özgür, görüyorsun ki aradan seneler geçse bile geçmişte iyi iz bırakan insanlar hala unutulmuyor . Oyuna tekrar dönmeyi düşünürsen imzamdaki nicklerden bana ulaşabilirsin. Kendine iyi bak görüşmek üzere.
xFBBeRKaYx yazdı:Hoşgeldin Özgür, görüyorsun ki aradan seneler geçse bile geçmişte iyi iz bırakan insanlar hala unutulmuyor . Oyuna tekrar dönmeyi düşünürsen imzamdaki nicklerden bana ulaşabilirsin. Kendine iyi bak görüşmek üzere.
Fbberkay
Kardeşim unutulmamak gerçekten güzel oldu. Sevindim açıkçası. Güzel günler geçirdik oyunda hiç unutur muyum Belki biraz zaman alır oyuna dönmem ama bakalım ya kısmet. Her şey için teşekkür ederim iyi bak kendine
Beyaz Köşk'ün Arz Çocuğu unutulur mu ; SaRıDeLİ / DüşLerinReSsamı
Arzın Çocuğu ; SaRıDeLi/ DüşLerinResSamı Gitmek cesaret ister, gideceğin yer neresi olursa olsun
Oyunu senle aynı zamanlarda bıraktık. Geçenlerde ben geri döndüm eskisi kadar kötü değil be ortam değişmiş ama yaz olmadığından sanırım artık çoluk çocuk yok pek Yinede eskisi gibi değil tabiki günde 1-2 saat ayırabiliyorsun yinede
Bu arada ben Mustafa , oyuna dönersen imzamda karakterlerim mevcut pm atarsın. Hüsoya selam söyle
SAVAŞÇITUNAseni hatırlamakta güzel Mustafa'm
Her şey yolundadır umarım. Eskilerden sizler kaldınız demek ki kim daha kimler vardır. Bizim dönemimiz harikaydı eskiler bilir, biz biliriz. Sağ ol kardeşim, A.selam Hüseyin'de selam söylüyor sana Kısmet olursa eğer ulaşırım size hoş çakalın
SAVAŞÇITUNAseni hatırlamakta güzel Mustafa'm
Her şey yolundadır umarım. Eskilerden sizler kaldınız demek ki kim daha kimler vardır. Bizim dönemimiz harikaydı eskiler bilir, biz biliriz. Sağ ol kardeşim, A.selam Hüseyin'de selam söylüyor sana Kısmet olursa eğer ulaşırım size hoş çakalın
Özgür kusura bakma şehir dışındaydım yeni girebildim Hüseyin'e bir davette bulundum aynı davet senin içinde geçerli Var 2-3 arkadaş daha hala oyunda olan Eğer ulaşabilirseniz facebook ve ya cep numaram Hüseyin'de var