İkv için Ekran kartı önerileriniz (Sorunlarınız)
- LainiHaFaZa
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
İkv için Ekran kartı önerileriniz (Sorunlarınız)
Arkadaşlar ikv için çok iyi bir ekran kartı arıyorum. Kırılma falan olmayacak. Yalnız çok sağlam olmasına gerek yok demeyin başka oyunlarda oynayabilirim. Eğer yeni bir sistem toplamış/toplatmış olanlar varsa sorun yaşadı mı yaşamadıysa nasıl memnun mu bunları bilgi sahibi olmam açısından yazarsanız sevinirim. (Kırılma ve hamurumsu görüntüler olmasın)
Re: İkv için Ekran kartı önerileriniz (Sorunlarınız)
ikv gibi bir oyun için ekran kartına para verme !
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
sırf oyunu kötülemek için o kadar gereksiz yorumlar atıyorsunuz ki size acıyorumvengeance yazdı:ikv gibi bir oyun için ekran kartına para verme !
adam başka oyunlarda oynayacağım ikv de oynayacağım demiş bunu dikkate alarak bir yorum yapacağına hemen ikv için ekran kartı alma,sabahtan akşama kadar bu oyunda ve forumda geçirirsiniz zamanınızı hıııama
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
mobilsorun yazdı:sırf oyunu kötülemek için o kadar gereksiz yorumlar atıyorsunuz ki size acıyorumvengeance yazdı:ikv gibi bir oyun için ekran kartına para verme !
adam başka oyunlarda oynayacağım ikv de oynayacağım demiş bunu dikkate alarak bir yorum yapacağına hemen ikv için ekran kartı alma,sabahtan akşama kadar bu oyunda ve forumda geçirirsiniz zamanınızı hıııama
oyunu 4 aydan beri oynamıyorum forumu 1 haftadır ilk ziyaret edişim.
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
Oynamıyorsan oynayanları rahat bırak istersen adam parça alacak bi bilenden bilgi istiyor zaten anlayamadım oyunu bırakanlar forumda ne yapar
...
Ati Radeon 7670m HD 2Gb 128 bit ekran kartım var.O kadar pahalı bişi de değil.Hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım son çıkanlar dahil .
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi