Sunucuları Birlestirmek
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Sunucuları Birlestirmek
Fark ettiysen haritalar genisletılsın dedım oyun genis alana yayıldıgı ıcın o kadar da lag olmaz. Birazda alt yapı guclendirilirse tadından yenmez 
Gizlenmiş İçerikGöster

- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Altınordu
Re: Sunucuları Birlestirmek
volkan çok güzel bir fikir ama böyle görüntü kalitesi çok kötü olan ve ya krater önünde 20 kişi olunca kasıyorsa bu oyun . sunucular birleştirilirse bu oyun oynanmaz gerçi şimdide oynanmıyor 
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Fast Lane
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Altınordu
beyazköşktesin şakirpaşalı nickini volkan çeviker kullanmakta kardeş o zaman sen çakmasın 
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Olmalı yani böyle bir şey olmalı Bugün dahi oyunda savaşacak 3 4 adam yoktu Yani merana böyle birşeyin gelmesi lazım yoksa çoğu kişi yavaş yavaş oyunu bırakıyor Meranda oyunun zevki kalmadı
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
-
IRifatSrkyI
- FareAdam Düşmanı

Eğer Birleşme Düşünce Birkaç Sunucu İse Ve Bu Sunucu Neferlerinin Azlığına Dayalıysa İyi Bir Fikir Derim , Yanlız Tüm Sunucuları Kasdediyor Olsaydın Sadece Bir Gereksiz Konu Derdim Okadar Kişi İçinde Lag Düşünülemez Hale Gelir
Oynadıgım Sunucu Şuan Tılsım . Tılsımda Oynayan Neferler Az Bu Yüzden Sunucunun Sessizliğini Seviyorum Bence Birleşme Gereksinimi Duyulmasını Şaşırtı Beni Adeta 
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
Sunucu Sayısı Birleştirilmesinden Ziyade Azaltılmalı Benim fikrim Örneğin Meran Sunucusunda kileri İstekleri Doğrultusunda Eminönü Teşkilat veya Kuklacı gibi Kalabalık Sunuculara Serpiştirebilirler O Sunucuyu Kapatırlar Ardından Tılsımı Sancak Kuklacı Beyazköşk'e fln Atarlar Tamamdır . 2 Sunucu Kafadan Gitti
- PawnER
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Organ Mafyası
Zorla güzellik olmaz. Sunucu birleştirme dediğimiz olay zaten karakterlerin yeni sunucuya atılması.. Eğer sunucu birleşimi düşünülüyor ise oylama veya anket yapmaları gerekir.DuMaNisTT yazdı:Sunucu Sayısı Birleştirilmesinden Ziyade Azaltılmalı Benim fikrim Örneğin Meran Sunucusunda kileri İstekleri Doğrultusunda Eminönü Teşkilat veya Kuklacı gibi Kalabalık Sunuculara Serpiştirebilirler O Sunucuyu Kapatırlar Ardından Tılsımı Sancak Kuklacı Beyazköşk'e fln Atarlar Tamamdır . 2 Sunucu Kafadan Gitti![]()

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Lonca: Guardians Of İstanbul
Sunucuları niye birleştirsinler ki ?
Zaten isteyen istediği sunucuya geçebilir.
Gereksiz yani.
Amacınız para vermeden bir şeyler elde edelim.
Kıy parana geç istediğin sunucuya.
Gereksiz yani.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Shizune
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kardes
Arkadaşım burda konuyu baştan idrak edememişsin.Anlatılmak istenen şuandaki serverların boşluğunu diğer boş/az kişinin oynadığı diğer bir sunucuyla birleştirmek..Misal Meran sunucusu 50/250 lik bir oranda dolu ve Tılsımda 100/250 gibi bi oranda doluyken, bu sunucuların birleştirilip örneğinin adınında Karaköy serverı olarak konup merandaki ve tılsımdaki bütün hesapların bu servera aktarılması ve sunucu kapasitesinin artırılmasıyla oluşan durum 150/500 gibi bi örnek olur.Bundaki amaç oyunun bazı serverlarda bitme noktasına geldiği için oyuncuların aynı ortamda daha kalabalık bir şekild oynamasından elde edilecek popüleritedir..örnekler tavsiyeler bitmez ama inşallah sunucu birleştirme işi olurda bizde oyundan zevk almaya bakarızRefresh yazdı:Sunucuları niye birleştirsinler ki ?
Gereksiz yani.