6 senedir ikv ne oldu veya ne olmadi
- Ecellxgardian
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Crazy Gm
6 senedir ikv ne oldu veya ne olmadi
İkv acildigindan beri cok sey degisti ama cogu hata hayla duruyo ornegin bazi hatalar savasciya veya sifaciya buyu hasari ates fizik elek dusuyo gorev hatalari demirci dilegin istedigi balta vardi (savascilar icin) beta doneminden kalan daha nice oyun hatalarini duzelterek eklenti yapmak yerine direk ustune eklenti yapiyorsunuz oyun motoru ayni takila takila oynuyoz adamlarin kosusuna hastayim zaten oyun motorunu yazan odtudeki krdsime soyluyorum duzelt gelistir veya yenisini yaz 6 senedir biktim bu takilmalardan lagtan yaw ama goruntu efekler bence fena da degil ve bence bi turk oyunu olmasa bu yorumlari yapmam ben ikv gelismesni istiyorum wow gibi dunyaca oynanmasini istiorum yoksa hic kimseyi kirmak istemem bence sahsi dusumcem budur arkadaslarim desteklersiniz desteklemezsiniz caniniz sag olsun iyi oyunlar 
Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: SaDaKaT
Re: 6 senedir ikv ne oldu veya ne olmadi
Oyunsahıbının amacı sadece para kazanmak ve gm lerın amacınında bos yere adam banlamak oldugu bır oyun bu,burda gelısme olmaz
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
- Ecellxgardian
- Sahaf Yardımcısı
Haklısın yılbaşında çekiliş yaptılar bende dedim hll olsun ben sandım her sunucu kendî arasında cekiliş yapcaklar tüm sunucu genel aldılar
bu kadar cimrilik olmaz
- Ecellxgardian
- Sahaf Yardımcısı
Zaten yeni ikv gibi rpg oyun yazıyoruz cogu bitti hatta oyun motorundan çalıstırdık oyunda bi kac data hatası var lag ,bug vb ama idaalıyım dünyaca ünlü olcak ama adını söylemiycem buraya reklam yapmak istemiyorum ama sobee ne desem bos artık konusmaya gerek yok