Jiyan.
Oyuna dönsem mi acaba?
Oyuna dönsem mi acaba?
Tanıdık kimse kaldı mı acaba? Oyuna geri dönmeyi düşünüyorum ama çok şey değişmiş sanırım yeni oyuna ayak uyduramam diye korkuyorum dermişim
kesin uydururum. Tanıdık arkadaşlar hala burada mı acaba gelirsem yardım edecek birileri olur mu diye merak ediyorum.
Jiyan.
Jiyan.
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Oyuna dönsem mi acaba?
Hiç adımını atma derim . Eski kişiler kalmadı oyunda hep diğer suncudan gelen oyuncular var eminönünde eskilerden kimse kalmadı. Yinede sen bilirsin. Ama bana göre geri dönme eski heyecan kalmadı oyunda.
- Denizci
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: KIYAMETİN YOLCULARI
haklısın doru diyorsunXxxChesTeRxxX yazdı:Hiç adımını atma derim . Eski kişiler kalmadı oyunda hep diğer suncudan gelen oyuncular var eminönünde eskilerden kimse kalmadı. Yinede sen bilirsin. Ama bana göre geri dönme eski heyecan kalmadı oyunda.
Oyunun aslında tek sıkan tarafı birbirini tekrarlamasıdır bu tekrarlamadan sıkılan oyuncu heyecan arar heyecanıda pvp yani vs ve çoklu savaşta ararsın çünkü tekrara gerek kalacak artık bir ihtiyacın yok.Bu oyundada pvp yapma şansı yüzde 30 çünkü artık her sunucuda bir klan üyesi sayısı baskındır az tarafta olursun birini kesicekken diğeri gelir o arkasına öbürü arkasına bir süre sonra bıkarsın çok tarafta olursanda kim vurduya adam kesersin bununda ne zevki kalır tartışılır yinede dönme gibi bir isteğin varsa kendini maddi yönden sağlam şekilde hazırlayıp gel çünkü tılsım üreticeksin ve kondrite ihtiyacın olacak tanesi 295 akçe bilmem yazımı okuyupta düşünürmüsün sana kalmış.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hepsini okudum. Anlaşılan hala eski İKV değişen bir şey yok. Bir kaç gündür giriyorum ilk girdiğim gibide yedim küfürü :S. Sanırım yaş ortalaması oldukça düşmüş oyunun. Çok sağlam çarlarım var büyücü şifacı savaşçı sağ olsun arkadaşlar benim yokluğumda ful donatmışlar bütün setler tamam ancak, girdim pekte zevk almadım oyundan. Sanırım geri oyundaki paranın kıymeti kalmamış bir şey yansıttılar meteorit tılsım mı ne ismini hatırlayamadım şimdi 650m diyorlardı. bir kaç gün daha takılacağım ısınamazsam hiç dönmem oyuna. Tekrardan yorumlarınız için Teşekkür ederim.
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
Sen bilirsin geleceğin varsa göreceğin de var. Eskilerden kim kaldı diye forumda arayacağına eskilerin teli vardır ordan arasan ulaşırsın. Bilmem anlatabildim mi beyefendi... Yine de beklerizjiyan yazdı:Tanıdık kimse kaldı mı acaba? Oyuna geri dönmeyi düşünüyorum ama çok şey değişmiş sanırım yeni oyuna ayak uyduramam diye korkuyorum dermişimkesin uydururum. Tanıdık arkadaşlar hala burada mı acaba gelirsem yardım edecek birileri olur mu diye merak ediyorum.
Jiyan.

- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
ESKİLERDEN BEN VARIM YETMEZMİ....Kivi yazdı:Sen bilirsin geleceğin varsa göreceğin de var. Eskilerden kim kaldı diye forumda arayacağına eskilerin teli vardır ordan arasan ulaşırsın. Bilmem anlatabildim mi beyefendi... Yine de bekleriz
Çok ağır oldu bu haklısın ama araya zaman girdi başka şeyler de girdi tabi dostlarımızı sormayı unuttuk ancak dostlarımızda bizi sormayı unuttu.Kivi yazdı: Sen bilirsin geleceğin varsa göreceğin de var. Eskilerden kim kaldı diye forumda arayacağına eskilerin teli vardır ordan arasan ulaşırsın. Bilmem anlatabildim mi beyefendi... Yine de bekleriz
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
gerçek dostlar seni aramayı unutmadı abi bilmem anlatabildimmi
Oyunu bizlerde bıraktık gel senle daha farklı oyunlara açılalım 
Dostlarında seni sormayı unuttu öyle mi ? Peki...jiyan yazdı:Çok ağır oldu bu haklısın ama araya zaman girdi başka şeyler de girdi tabi dostlarımızı sormayı unuttuk ancak dostlarımızda bizi sormayı unuttu.Kivi yazdı: Sen bilirsin geleceğin varsa göreceğin de var. Eskilerden kim kaldı diye forumda arayacağına eskilerin teli vardır ordan arasan ulaşırsın. Bilmem anlatabildim mi beyefendi... Yine de bekleriz