Hengames yazdı:Hahaha 3-5 ayda bir Rehber alımı yapıyorlar. Bir önceki seçimde 100 civarı Rehber alınmıştı. Hepsine ne oldu? Yada kaç tanesi kademe yükseltildi ? Arkadaşlar azıcık lafım geçiyorsa Rehber olmayın. Çünkü siz değerli kardeşlerimin zamanını almak ve oyundan geri kalmaları, zevklerinin çöpe gitmelerini sağlıyor. İlk önce yoğun saldırı ve küfüre maruz kalıyorsunuz sonra alay konusu oluyorsunuz ondan sonrada saldırılar yüzünden klandan cıkmanız sağlanıyor. G.B girme işi tamamiyle bu sayede çöpe gidiyor. Arkadaşlarım yanlış anlamasınlar sözüm sadece üsttekilere kesinlikle rehberlere değil. Rehberler oyuna yeni başlayanları oyuna adapte etmeye çalışan gönüllü adı altında yeni oyuncularlarla oyuna getiri sağlanmasını -amaçlanan- kişilerdir.
Daha söyleyecek çok sözüm varda neyse sayfa boş kalsın. !
Merhabalar
Rehber ekibi hiyerarşik olarak destek biriminin en alt gönüllü kademesi olmakla birlikte , bu birimden bir çok göreve yükselmiş ve devam eden arkadaşlarımız mevcuttur. Destek birimindeki bu arkadaşlarımız, oyun ve reel hayatlarından arta kalan zamanlarının bir kısmını ekibe ayırarak , oyuncu arkadaşlarımızın şikayet ve sorunlarına en hızlı şekilde cevaplamak için çaba sarf etmektedirler.
Konu açılmışken bugüne kadar İKV ye gönül verip halen destek olan , aramızdan ayrılmış olan ,başvuruda bulunduğu halde alınmayan ve form doldurup gönderen tüm arkadaşlara teşekkür ederim .
Rehber alımları düzenli olarak 6-7 ayda bir yapılmaktadır, forumu takip eden arkadaşlarımız durumu zaten bilirler. Her dönem 80 ile 120 civarı arkadaş alıyoruz, geçen zaman süresince bu birimden ortalama yüzde 20 üst birime çıkmaktadır, diğer arkadaşlarımızın bir kısmı rehberliği zor gördüğünden , bir kısmı oyuna eskisi kadar zaman ayıramadığından , bir kısmı da özel hayatlarındaki değişiklikten kaynaklanan zamansızlıktan dolayı rehberlikten ayrılmaktadır. ( Eğitim, Askerlik, Evlilik, İş gibi ).
Üst ekibe geçen ( Denetmen ) arkadaşlarımızın bir kısmı devam etmekle birlikte yine bazıları benzer konular yüzünden ayrılmakta yada kural ihlaline bulaşmış ise ( yüzdeye vurduğumuza % 2 civarında kalıyor ) ilişiklerini biz kesmekteyiz.
Sizinle bir diğer bilgiyi daha paylaşmak istiyorum ;
Rehbe Ekibe katılanlar nerede ? Ne yapıyor ?
Şu anda Mevcut Rehber sayımız ( Tüm sunucular . Mazeretliler dahil ): 63 kişi
Rehber ve Rehberden Denetmenliğe yükselenlerle birlikte sayımız : 103 kişi
Denetmen olduktan sonra GM Asistanlığına kadar yükselen kişi sayısı (Farklı seviyelerde görev alanlar dahil ) : 19
Nezdinizde Rehber adaylığına başvuran ve kafasında soru işareti olan tüm oyuncularımızın bilgi ve dikkatine
Yeni oyuncularla beraber İKV dünyasının tazelendiğini, birlik ve beraberliğin büyüdüğünü görüyor, doyasıya yaşayıp zevk aldığım, emek verdiğim İKV ile gurur duyuyorum. Oyun içerisinde dahi olsa sevinçleri, hüzünleri, keyifleri paylaşmanın hazzı büyük mutluluk veriyor.
Her ne kadar önemsiz gibi gözükse de REHBER, İKV dünyası için çok önemli ve kutsal bir görev ifa etmektedir. Oyun içerisinde tomurcukların üzerindeki çiğ tanesidir REHBER. REHBER ile paylaşmayı, saygıyı, birlik, beraberliği ve sevgiyi öğrenecektir. REHBER ile olgunlaşacak İKV bahçesinin en güzel gülü olacaktır.. İKV dünyasının temel taşı saygı ve paylaşmaktadır. Tüm Rehberlere ve Rehber adaylarına başarılar diliyorum.
Rehberlik için başvuran bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur.
Rehberlik alımları ne zaman sona erecek bununda bilgisini verebilirmisiniz ( Yani alımlar ne zaman açıklanacak ) ?
İYİ EĞLENCELER
Kartal57 yazdı:Öncelikle herkese başarılar burdan Nocemmente bir soru sormak istiyorum acaba cevap e-postamıza ne zamana gelir
Başvurular sonuçlandığında ekibe katılan arkadaşlarımız bilgilendirme e-postası alacaklar. Ayrıca buradan da başvuruların sona erdiğini ve değerlendirme sürecinin ardından yeni rehberlerimiz ile iletişim kurulduğunu duyuracağız.
Öncelikle tüm IKV severlere saygı ve sevgilerimi sunuyorum...
Yaklaşık 5 yıldır gönül verdiğim IKV'mize her türlü katkıda bulunmak yine biz oyuncuların bir vazifesidir. Acemilik dönemlerimizi tamamladıktan sonra birçok arkadaşımıda oyuna kazandırmış, onlara oyunu anlamaları için çaba göstermişizdir. Fırsat bulduğumuz zamanlarda Agah Efendinin elini öpmeye gider, orada bulunan ve her hallerinden yeni oldukları belli olan oyunculara, oyunu anlatır ve sevmeleri için çaba gösteririz .
Siz değerli IKV dostlarıma söylemek istediğim tek şey; "Lütfen REHBERlik vazifesini yerine getiren arkadaşlara yardımcı olunuz. Görevlerini yaparken sözlü veya fiziki tahriklerde bulunmayınız." Unutulmamalıdır ki! her yeni oyuncu belki de ileride oyuna renk katacak - maddi ve manevi - olarak katkıda bulunacaktır... Bu konuda Rehber kardeşlerimize yardımcı olmalı, onlara kolaylık sağlamalıyız...
Bir Rehber adayı olarak, Tüm IKV kardeşlerime gösterecekleri hassasiyetten ötürü Teşekkürlerimi sunuyorum.
Keyifli ve Eğlenceli vakitler diler saygılarımı Sunarım