Merhabalar.
Üyelik aldan Sobee E-pin aldım parasını falan yatırdım.. 1 gün aradan Geçti Üyelik alın Kendi Sitesinde Hala E-pin şifresini vermedi. Yetkililerin.. Buu soruna Yardımcı Olmalarını Bekliyorum..
Üyelik aldan E-pin aldım sorun..
Üyelik aldan E-pin aldım sorun..

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

- selam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşer
Re: Üyelik aldan E-pin aldım sorun..
bende de var aynı sorun 3 gün oldu hala gelmedi e-pin
Merhaba,
Üyelik Al İletişim sayfasından (http://www.uyelikal.com/iletisim.php) form doldurarak iletişim kurabilir yahut 0 212 264 75 14 numaralı telefondan firma yetkililerine ulaşabilirsiniz. Probleminiz, ulaştığınız takdirde kısa sürede çözülecektir.
İyi eğlenceler.
[GM]Erdoğan
Üyelik Al İletişim sayfasından (http://www.uyelikal.com/iletisim.php) form doldurarak iletişim kurabilir yahut 0 212 264 75 14 numaralı telefondan firma yetkililerine ulaşabilirsiniz. Probleminiz, ulaştığınız takdirde kısa sürede çözülecektir.
İyi eğlenceler.
[GM]Erdoğan
- selam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşer
e-pinler ile ilgili üyelik al la görüştüm bu gün kesin geleceğini söylediler.
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
merhabaErdogan yazdı:Merhaba,
İyi eğlenceler.
[GM]Erdoğan
Üretici firmanın (sobee) bu konuyla acilen ilgilenmesi lazım. bizler her e-pin almamızda bu tip sorunlarla mı uğraşacağız. üyelikal, ttnet bize kodları göndermiyor diyor bihal çaresine bakınız.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Mesai saatleri içinde alırsanız ve havaleyi yaptıktan sonra ''havele bildir'' butonuna da verileri girdikten sonra msn adresinden onaylamasını söyleyebilirsiniz.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
kredi kartından direk çekiyor zaten.Tolun yazdı:Mesai saatleri içinde alırsanız ve havaleyi yaptıktan sonra ''havele bildir'' butonuna da verileri girdikten sonra msn adresinden onaylamasını söyleyebilirsiniz.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Dediğim gibi mesai saatlerinde alınca hemen e-pini alabiliyorsun.LASTDRAGON yazdı:kredi kartından direk çekiyor zaten.Tolun yazdı:Mesai saatleri içinde alırsanız ve havaleyi yaptıktan sonra ''havele bildir'' butonuna da verileri girdikten sonra msn adresinden onaylamasını söyleyebilirsiniz.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
3 gün 5 gün geçiyor kaç mesai saati oluyor sen hesapla.Tolun yazdı:Dediğim gibi mesai saatlerinde alınca hemen e-pini alabiliyorsun.LASTDRAGON yazdı:kredi kartından direk çekiyor zaten.Tolun yazdı:Mesai saatleri içinde alırsanız ve havaleyi yaptıktan sonra ''havele bildir'' butonuna da verileri girdikten sonra msn adresinden onaylamasını söyleyebilirsiniz.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- Tayfaxgregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bendede aynı sorun wardı ama yaklasık 1 saat önce e pin elime ulastı.