55ivedik55 yazdı:an itibari ile bu konu 501 mesaj ile forum tarihinde en çok cevaplanan konuları arasında 3. sırada
bakmayın siz ben bunu yazarken 500 olmamıştı ss al yükle derken arttı sayı
ASlında boyle hatalarda ikv giriş sayfası yada foruma bir ek ilave konsa Oyundaki hatadan dolayı bakıma alınmıştır. İnsanlar boyuna girmek için uğraşmasa.
Edirne giriyor çanakkale girmiyor mersin giriyor adana girmiyor komple Acil bakım çalışması diye tüm serverleri kapatsa millette ona göre Server hatası varmış arkdaş ben ikvyi siem yeniden kuram diye çesitli yollara basvurmasa olmazmı biri modermi resetler biri İKV yi siler yeniden yükler.
Server hatası işte kaaptın tüm sunuları açılınca açıldı dersiniz alla alla.
Aarkadaş yarım yamalak giriyor ben giriyom sen giremiyon snein girdiğin yerede ben giremiyom işte.
ARZLODOS yazdı:ASlında boyle hatalarda ikv giriş sayfası yada foruma bir ek ilave konsa Oyundaki hatadan dolayı bakıma alınmıştır. İnsanlar boyuna girmek için uğraşmasa.
Edirne giriyor çanakkale girmiyor mersin giriyor adana girmiyor komple Acil bakım çalışması diye tüm serverleri kapatsa millette ona göre Server hatası varmış arkdaş ben ikvyi siem yeniden kuram diye çesitli yollara basvurmasa olmazmı biri modermi resetler biri İKV yi siler yeniden yükler.
Server hatası işte kaaptın tüm sunuları açılınca açıldı dersiniz alla alla.
Aarkadaş yarım yamalak giriyor ben giriyom sen giremiyon snein girdiğin yerede ben giremiyom işte.