İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
- bedevi
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: GAME TIME
Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
bolgesel bir sorun demeyin lutfen ben yurtdisindan oynuyorum ve suanda oyuna giremiorum tmm muhakkak calisiyorsunuz ama bize sorunun ne oldugunu ve ne zamana kadar surmesini beklediginizi belirtinde bizlerde pc basindan kalkalim ole bos bos oturuyoruz
Beyler Bu arkdaki resmi İstediğiniz Gibi değiştirebiliyorsunuz şaşırmanın anlamı yok bnce ..empire yazdı:Aynen bende ilk defa görüyorum :?:skyjacker55 yazdı:girişteki bu kalem resmini ben ilk defa görüyorum gören varmı başka böyle ?kefestetayyus yazdı:15.13'te yazmış olduğum iletideki vaziyet en ufak bir değişiklik olmaksızın devam etmektedir. Tamam karanlığa küfür etmeyelim bir mum yakalım dedik de, "Acaba gemi su mu alıyor?" diye beynimizi kemiren düşünceyi yok edemiyoruz...kefestetayyus yazdı:Merhabalar,
Karanlığa küfür edeceğine, bir mum da sen yak demiş eskiler.. Bir oyuncu olarak sitem etmek yerine bilgilendirmede bulunmak ve sorunun çözümüne yardımcı olmak en erdemli fiiliyat olsa gerek.
Beyaz Köşk ve Anka sunucularına sorunsuz giriş yapılabilmektedir.
Teşkilat sunucusuna giriş yapılmak istendiğinde bu ibare ile karşılaşılmaktadır.
Eminönü, Kuklacı, Tılsım ve Meran sunucularına girilmeye çalışıldığında ise bu ibare ile karşılaşılmaktadır.
Server : WEB03Nerull yazdı:Erişim sağlamayan oyuncularımız için gerekli müdahaleleri yapıyoruz arkadaşlar. O zamana dek geçici bir çözüm önerisinde bulunabilirim:
- Bulunduğunuz internet bağlantısı modem üzerinden yürütülyürsa modem önbelleğini temizlemek için modemininizi yeniden başlatın
- Başlatma sonrasında buraya giriş yapın ve WEB01 haricinde başka bir sunucu gördüyseniz, erişebiliyor olmanız gerekiyor.
- Oyunu çalıştırmayı deneyin.
Sorgulama Zamanı : 20 Mayıs 2013 Pazartesi 15:10:20
Bilginize sunar, iyi çalışmalar dilerim.
- skyjacker55
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
güzelmiş ama ya arada 1 ayda bir değiştirmeliler bence hep ayı görmekten bıktım ;=)empire yazdı:Aynen bende ilk defa görüyorum :?:skyjacker55 yazdı:girişteki bu kalem resmini ben ilk defa görüyorum gören varmı başka böyle ?kefestetayyus yazdı:15.13'te yazmış olduğum iletideki vaziyet en ufak bir değişiklik olmaksızın devam etmektedir. Tamam karanlığa küfür etmeyelim bir mum yakalım dedik de, "Acaba gemi su mu alıyor?" diye beynimizi kemiren düşünceyi yok edemiyoruz...kefestetayyus yazdı:Merhabalar,
Karanlığa küfür edeceğine, bir mum da sen yak demiş eskiler.. Bir oyuncu olarak sitem etmek yerine bilgilendirmede bulunmak ve sorunun çözümüne yardımcı olmak en erdemli fiiliyat olsa gerek.
Beyaz Köşk ve Anka sunucularına sorunsuz giriş yapılabilmektedir.
Teşkilat sunucusuna giriş yapılmak istendiğinde bu ibare ile karşılaşılmaktadır.
Eminönü, Kuklacı, Tılsım ve Meran sunucularına girilmeye çalışıldığında ise bu ibare ile karşılaşılmaktadır.
Server : WEB03Nerull yazdı:Erişim sağlamayan oyuncularımız için gerekli müdahaleleri yapıyoruz arkadaşlar. O zamana dek geçici bir çözüm önerisinde bulunabilirim:
- Bulunduğunuz internet bağlantısı modem üzerinden yürütülyürsa modem önbelleğini temizlemek için modemininizi yeniden başlatın
- Başlatma sonrasında buraya giriş yapın ve WEB01 haricinde başka bir sunucu gördüyseniz, erişebiliyor olmanız gerekiyor.
- Oyunu çalıştırmayı deneyin.
Sorgulama Zamanı : 20 Mayıs 2013 Pazartesi 15:10:20
Bilginize sunar, iyi çalışmalar dilerim.
-
- Acemi Savaşçı
viewtopic.php?f=46&t=111109
linki tıklayın ne demek istedigimi anlarsınız bura defalarca kez yazmanın anlamı yok
linki tıklayın ne demek istedigimi anlarsınız bura defalarca kez yazmanın anlamı yok
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Respectful City
Sanki bu fotoyu hatırlıyorumkefestetayyus yazdı:skyjacker55 yazdı:girişteki bu kalem resmini ben ilk defa görüyorum gören varmı başka böyle ?empire yazdı:Aynen bende ilk defa görüyorum :?:
Basit bir şey. Girişteki görüntü değiştirilebilen bir öge. İlgili bir konu var idi bulursam linkini sizlere iletirim. Ya da bizatihi ben anlatırım. İyi forumlar.
Ankara buluşmasına geldin mi ?
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- skyjacker55
- İskele Babası
mlsf ben istanbuldaki buluşmalara gidiyorumTRrelaxTR yazdı:Sanki bu fotoyu hatırlıyorumkefestetayyus yazdı:skyjacker55 yazdı:girişteki bu kalem resmini ben ilk defa görüyorum gören varmı başka böyle ?empire yazdı:Aynen bende ilk defa görüyorum :?:
Basit bir şey. Girişteki görüntü değiştirilebilen bir öge. İlgili bir konu var idi bulursam linkini sizlere iletirim. Ya da bizatihi ben anlatırım. İyi forumlar.![]()
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Ben kefestetayyus'a sordumskyjacker55 yazdı:mlsf ben istanbuldaki buluşmalara gidiyorumTRrelaxTR yazdı:Sanki bu fotoyu hatırlıyorumkefestetayyus yazdı:skyjacker55 yazdı:girişteki bu kalem resmini ben ilk defa görüyorum gören varmı başka böyle ?empire yazdı:Aynen bende ilk defa görüyorum :?:
Basit bir şey. Girişteki görüntü değiştirilebilen bir öge. İlgili bir konu var idi bulursam linkini sizlere iletirim. Ya da bizatihi ben anlatırım. İyi forumlar.![]()
- skyjacker55
- İskele Babası
rezil oldum desene asdbsadbasdaTRrelaxTR yazdı:Ben kefestetayyus'a sordumskyjacker55 yazdı:mlsf ben istanbuldaki buluşmalara gidiyorumTRrelaxTR yazdı:Sanki bu fotoyu hatırlıyorumkefestetayyus yazdı:skyjacker55 yazdı:girişteki bu kalem resmini ben ilk defa görüyorum gören varmı başka böyle ?empire yazdı:Aynen bende ilk defa görüyorum :?:
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Arzın Direnişi
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Konuyu herkes konu dışından çıkarttı zatenkefestetayyus yazdı:Evet katıldım. Fakat lütfen konuyu amacı dışarısına çıkarıp gereksiz iletilerle kirletmeyelim. Sohbetin yeri başka.TRrelaxTR yazdı:Sanki bu fotoyu hatırlıyorum![]()
Ankara buluşmasına geldin mi ?![]()
Nihat abiye fotoğraf gösteriyordunuz bende arkasındaydım elimde kamera vardı