İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat-ı Mahsusa
Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
Posof1987 yazdı:ARKADAŞLAR BU BÖYLE OLMAYACAK ONLAR BİZE CEVAP VERMİYORSA BİZDE DÜŞÜNÜP Bİ ÇARESİNİ BULALIM SAYGI GÖSTERMEYENLERE SAYGISIZLIK NASIL OLURMU YADA ALIN BUDA OYUNCULARIN SİZİ KINAMASIMI VS. Bİ ÇÖZÜM BULALIM
Gulyabani yazdı:Sabah uyandığımda oyuna girdim sonra hata verdi. Kalkıp evi gezeyim dedim, Sonra baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş. Oturduğum oda da tablo varmış. Evimizde yeni odalar keşfettim. Değişik duygular içindeyim.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat-ı Mahsusa
yAZILANLARI SİLMEYİ BİLENLER CEVAOP VERMESİNİDE ÖĞRENMELİLER!!!
Posof1987 yazdı:ARKADAŞLAR BU BÖYLE OLMAYACAK ONLAR BİZE CEVAP VERMİYORSA BİZDE DÜŞÜNÜP Bİ ÇARESİNİ BULALIM SAYGI GÖSTERMEYENLERE SAYGISIZLIK NASIL OLURMU YADA ALIN BUDA OYUNCULARIN SİZİ KINAMASIMI VS. Bİ ÇÖZÜM BULALIM
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Gülergecerim
Giremiyorum.........
bende hata vermeye devam ediyor arkadaslar oyunda olan varmı suan ?

Millet beyaz köşk sunucusunda fare avında
Fareler Beyazköşke geleli böyle kalabalık grup tarafından kesilmemiştir
Fare kesimine grup kuranı gördüm bu nedir ya
Fare kesimine grup kuranı gördüm bu nedir ya
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- RomConanix
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Sohbet kısmı son yazı : "Parayla sunucu açılır" :lol: adamların işleri güçleri şamata :lol:resp0nse yazdı:
[imgright]http://l1305.hizliresim.com/19/y/nmwn9.png[/imgright]
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
Re: Giremiyorum.........
Eminönü ve Beyazköşk sunucularına giriliyoruckol67 yazdı:bende hata vermeye devam ediyor arkadaslar oyunda olan varmı suan ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toplanın mor fareyi kesmeye gidiyoruzresp0nse yazdı:
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ARKADAŞLAR sizeemeğinizin hakkını vermeyenlere neden para yatırırsınız ki anlamıyorum. Sizin bileceğiniz iş ama Almayın akçe makçe puls alıyorsunuzda oyunda adam gibi yenilik mi görüyorsunuz adam gibi item mi düşüyor yazık günah paralarınıza Hak edene verin paranızı hak etmeyene değil yılda 1 kere oyun değiştirilir mi. Yönetci dediğin oyuncularına yrd eder görevi odur sorunları dertleri neyse dinler yapar ama bunların ki sadece oyundan ibaret değil dior hayatımızda var bizim diorlar yahu amdem öylesiniz verin başkarına başkası yapsın yok vermicekseniz. Oyunculara tek önerim bunlara para yatırmayın BOŞA ne emek gördük ki doğru dürüst
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...