Yazalım ki görsünler güzel kardeşimRomConanix yazdı:Yeter paşa anladık ne dediğini aynı şeyleri defalarca yazma istersen :!:wolfram yazdı:Bakın bari bir çeşit hediyeyle telafi edin sizin sorunlarınız yüzünden insanların 1 gün tatili vardı o tatil zehir zıkkım cehennem oldu o insanlara yazık değil mi oyuna o kadar para veriyorlar? Bunları telafi edecek birşey yapmanız lazım haklı değilmiyim arkadaşlar ?
İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
- BestOfGill
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
O Sorunu bende yaşıyorum inşallah akşama düzelir kardeşim.Bloodybutcher yazdı:ben hala sunucuları göremiyorum bu sorunu yaşayan var mı
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat-ı Mahsusa
Acaba Forum canlansın diyemi yaptılar 
- Blacktemple
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Destruction
Gmler kactı kardesAnTePLi27x yazdı:nasıl ettiniz gm ler yaw bi bilgi verin
Aslında bütün oyuncuları alıcaksın bir sunucuya atıcaksınPosof1987 yazdı:Acaba Forum canlansın diyemi yaptılar
- RomConanix
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Ailecek burdayız işte yabancı yok rahat olBlacktemple yazdı:Gmler kactı kardesAnTePLi27x yazdı:nasıl ettiniz gm ler yaw bi bilgi verinbiz bizeyiz burda
[imgright]http://l1305.hizliresim.com/19/y/nmwn9.png[/imgright]
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
- BestOfGill
- Salgın Koruyucusu
RomConanix yazdı:Ailecek burdayız işte yabancı yok rahat olBlacktemple yazdı:Gmler kactı kardesAnTePLi27x yazdı:nasıl ettiniz gm ler yaw bi bilgi verinbiz bizeyiz burda
konunun sayfası 100' ü aşar bu sorun böyle devam ederse forum için canlanmak ne :lol:
- Blacktemple
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Destruction
BestOfGill yazdı:RomConanix yazdı:Ailecek burdayız işte yabancı yok rahat olBlacktemple yazdı:Gmler kactı kardesAnTePLi27x yazdı:nasıl ettiniz gm ler yaw bi bilgi verinbiz bizeyiz burda
Aynen öle ailecek burdayız gmler kaçtılar
SUS SUS NOCO GELDI
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Lonca Beta
Server : WEB01
Sorgulama Zamanı : 20 Mayıs 2013 Pazartesi 17:35:49 karşıma çıkan bu sunucu listesi gelmiyor yardım lütfen.
Sorgulama Zamanı : 20 Mayıs 2013 Pazartesi 17:35:49 karşıma çıkan bu sunucu listesi gelmiyor yardım lütfen.