İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
- BestOfGill
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
Nocomment Lütfen Bir Açıklama Yapabilir misin ? Ne Zaman Düzelicek ?
- Blacktemple
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Destruction
kozlulu yazdı:Arkadaşlar oyunu silip yükleyiniz ben yaptım ve oldu sadece eminönü sunucusuna sesleniyorum .
Vee ikv yönetimi inşallah bu sorunu telafi etmek için hediye yolluyacaktır yarın okulum var ve burada 7 saat bekletildim bütün zamanımı yediniz
Nzbulam
Büyücünün Zırhı Beynidir
bence ondan değildir hata düzeltilmiştir cunku bu hata sabah varken ben oyunu oynuyordum simdi biz giremiyoruz
Sayın yöneticiyi(Nocomment) açtığım konuya verdiği cevaptan dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum.Sorunun en kısa zamanda çözülmesini temenni ediyorum.
Bahsi geçen konunun bağlantısı aşağıda verilmiştir.
viewtopic.php?f=32&t=111082#p929405
Bahsi geçen konunun bağlantısı aşağıda verilmiştir.
viewtopic.php?f=32&t=111082#p929405
- Katreankara
- Salgın Koruyucusu
Çok iyi para kazanıyor,çünkü oyunun herşeyi para! En basitinden kurduğumuz birlik olan lonca için pasaport,çarımızı dizmek için artırıcılar,adımızı duyurmak,ticaret yapmak için plus üyelik üretim yapmak,kasa erişimi almak için çt kutu,yardımcı ayımız,kangalımız teslamız için binlerce akçe..İKV para kazanıyor!CesaR yazdı:Ne zaman Düzelecek Giresimiz Kalmıyor Hiç Tamam Belki Sizinde Elinizden Birşeyler Gelmiyor Olabilir Fakat biraz Geliştirin Şu Oyunu Yabancılar Nasıl Yapıyor Ne Yani İKV Para mı Kazanmıyor ?? Geçici Çözümler İstiyoruz.!
- Katreankara
- Salgın Koruyucusu
Ama şu da bi gerçek,parayla çözülecek bi sorun değil şuan yaşanan sorunCesaR yazdı:Ne zaman Düzelecek Giresimiz Kalmıyor Hiç Tamam Belki Sizinde Elinizden Birşeyler Gelmiyor Olabilir Fakat biraz Geliştirin Şu Oyunu Yabancılar Nasıl Yapıyor Ne Yani İKV Para mı Kazanmıyor ?? Geçici Çözümler İstiyoruz.!
- DreamLife
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Skunet
Hayır yani bakıyorum da bide cvp ta vermiyolar verdikleri tek cvp kısa zamanda düzelticez anlayışınız için teşekkürler neyi düzeltiyon açıklama yap bilgilendirme yap bekliyelim mi beklemiyelim mi
okadar para geliyo oyunun haline bak
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Bir günde girmeyin kardeşim şu oyuna gidin kafa dinleyin az bakın dışarıda hava müthiş tadını cıkarın az hayat oyundan ibaret değil 
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat-ı Mahsusa
Sanırım sorun olması çok normal olabilir yani ama en azından Nocomment arkadaşımız bize bilgi vermelidir. O arkadaşımızın burada bulunma sebebi bize bilgi vermesidir. Para Pul kazansınlar Allah daha çok versin ama bizde hakkımız olan Sadece bizede saygı duyulup Bİ CEVAP verilmesidir.
Katreankara yazdı:Ama şu da bi gerçek,parayla çözülecek bi sorun değil şuan yaşanan sorunCesaR yazdı:Ne zaman Düzelecek Giresimiz Kalmıyor Hiç Tamam Belki Sizinde Elinizden Birşeyler Gelmiyor Olabilir Fakat biraz Geliştirin Şu Oyunu Yabancılar Nasıl Yapıyor Ne Yani İKV Para mı Kazanmıyor ?? Geçici Çözümler İstiyoruz.!
- DreamLife
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Skunet
Şu oyun toptan çöksde kurtulsak paramızla rezil oluyoz :!:
- Katreankara
- Salgın Koruyucusu
İşte bizde bunu bekliyoruz burda,çıkıp deseler ki,yeni bölge açıldı,serverlar da hata var vs. anlayışlı olup bekleriz,ama en kısa zamanda çözmeye çalışıyoruz gibi bi cevap burdaki hiç bir oyuncuyu mutlu etmiyor
En son Katreankara tarafından 20 May 2013 17:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.